Rețele de socializare

Moldova

O femeie de 33 de ani a decedat la scurt timp după ce a fost snopită în bătăi de propriul concubin, la Cimișlia

O femeie de 33 de ani a decedat la scurt timp după ce a fost snopită în bătăi de propriul concubin. Bărbatul este cercetat penal.

Publicat

Potrivit ofițerului de presă de la IP Cimișlia, Cristina Vicol, despre decesul femeii de 33 de ani s-a aflat în data de 12 septembrie. Medicul legist, venit cu echipajul de poliție la fața locului nu a depistat semne de moarte violentă pe suprafața corpului victimei, însă, în data de 13 septembrie, rezultatele expertizelor medico-legale au arătat că decesul victimei a survenit în urma rupturii mezoului, traumă toracico-abdominală închisă.

Pe marginea cazului dat, în urma discuțiilor duse cu concubinul femeii, s-a aflat că la data de 11 septembrie, el ar fi consumat alcool împreună cu femeia. La un moment dat, s-a iscat un conflict spontan, în urma cărui fapt, bărbatul i-a aplicat femeii câteva lovituri cu picioarele în regiunea abdomenului și câteva lovituri cu palma în regiunea feței, după care ultimii s-au culcat, iar la scurt timp, femeia a decedat.

S-a mai stabilit că bărbatul anterior a mai agresa fizic concubina, ultimul fiind deja în vizorul organelor de poliție, în privința acestuia fiind pornite alte două cauze penale privind violența în familie.


La momentul actual de către polițiștii IP Cimișlia se întreprind acțiuni de urmărire penală în scopul stabilirii tuturor circumstanțelor producerii cazului dat, fiind pornită o cauză penală conform elementelor constitutive ale infracțiunii prevăzute de art.2011 al.(4) CPRM, bărbatul fiind reținut în baza art.166 CPPRM.


Advertisement

Moldova

/VIDEO/ S-ar fi crezut mai deștept decât restul, dar a tamponat o mașină și a ajuns într-un gard, la Tiraspol

Accidentul s-a produs în după-amiaza de 24 septembrie, în jurul orei 18:25 pe strada 25 Octombrie.

Publicat

Momentul impactului a fost observat de camerele de supraveghere.

În imagini se poate observa cum șoferul automobilului de marca BMW virează brusc la dreapta cu intenția de a chumba bande de deplasare din extrema stânga în extremă dreapta.

Exact în acel moment Un automobil de aparține unei companii de taxi virează la dreapta spre strada Naberezhnaya.


În consecință cele două vehicule s-au tamponat, ulterior oprind într-un gard de metal din imediata apropiere de intersecție.

Potrivit presei locale, în urma coliziunii nici o persoană nu a avut de suferit. Cu toate acestea, vehiculele au fost avariate.

La fața locului au intervenit milițienii din regiune.


Alte circumstanțe se stabilesc.

echipa.md


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Încă un accident cu implicarea pietonilor, la Bălți. O femeie a fost tamponată de o mașină

O femeie de 34 de ani a fost internată în spital după ce a fost lovită de o mașină pe strada Augusta 31 din orașul Bălți.

Publicat

Acest lucru s-a întâmplat la puțin peste o oră după accidentul de pe strada Ștefan cel Mare, unde un alt pieton a fost rănit.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Bălți, accidentul s-a produs în dimineața de 24 septembrie, la ora 8.15 în apropierea intersecției cu strada Mihail Sadoveanu, scrie esp.md.

Poliția a constatat că șoferul de 34 de ani al Volkswagen Jetta lovise o femeie de aceeași vârstă. Potrivit oamenilor legii, ea traversase strada neregulamentar.


Testul la alcoolemie a demonstrat că șoferul urcaseră treaz la volan.

Femeia a fost dusă la spital. Potrivit medicilor din cadrul Spitalului Clinic Bălți, victima a suferit o fractură a claviculei din dreapta și o fractură deschisă a oaselor tibiei.

Poliția investighează cazul în continuare.


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Scandal de proporții, la Hîncești. Angajații de la morgă au încurcat cadavrul unei femei cu cel al unui bărbat și l-au trimis familiei pentru a-l îmormânta

Unei familii din Hâncești le-a decedat mama, dar erau pe punctul să înmormânteze un bărbat.

Publicat

Femeia a decedat în urma complicațiilor provocate de COVID-19, iar angajații morgii din Hâncești pun cadavrele în saci de plastic negri, transmite Știri.md cu referire la ziarulnational.md.

Astfel, familia a primit un sicriu, iar acolo credeau că e femeia decedată.

Totuși, membrii familiei și-au dat seama că ceva nu este în ordine, după ce au văzut că au primit o pungă cu haine bărbătești.


Imediat au chemat un angajat al morgii, o femeie de peste 60 de ani, care dădea asigurări că totul este în ordine.

Când au deschis sicriul cei prezenți au văzut că peste sacul de plastic erau puse haine femeiești, doar că în sac este un bărbat.

Schimbul s-a făcut imediat, deoarece angajații morgii au adus cu microbuzul un alt cadavru.


Rudele au insistat ca sacul să fie deschis să se convingă că îngroapă pe cine trebuie.

Citește mai departe

topul săptămânii