Rețele de socializare

Moldova

/FOTO/ Steroizi și anabolizante din Moldova, duse în Ucraina prin contrabandă după care vândute în SUA și EU

În aceste țări, drogurile sunt echivalate cu drogurile. În Ucraina, a fost destructurat un grup infracțional care vindea steroizi anabolizante în SUA și UE. Acesta era format din rezidenți ai regiunilor Odessa și Kiev.

Publicat

Complicii au stabilit un canal pentru contrabanda cu steroizi anabolizanți din Moldova în Ucraina. Deja de pe teritoriul statului Ucrainean indivizii vindeau medicamente puternice de contrabandă care conțin Metandienonă și Nandrolonă clienților din țările SUA și UE.

Mărfurile de contrabandă au trecut granița cu Moldova sub masca bagajelor personale în autobuze regulate care mergeau spre Odessa. Acolo erau întâlnite de persoane implicate în schemă pentru a le plasa într-un depozit de tranzit din Odessa. Ulterior erau trimise prin servicii poștale în orașul Vasilkov, unde se afla depozitul principal.

Potrivit presei locale, cumpărătorii de substanțe ilicite erau în principal cetățeni ai Statelor Unite și ai țărilor Uniunii Europene. Aceștia erau căutați prin internet. Pentru aceasta, contrabandiștii au creat un site web specializat unde își ofereau așa numitele produse. În aceste state, acestea se egalează cu produsele narcotice, iar astfel acestea nu pot fi procurate legal. Prin urmare, „clienții” plăteau un preț mai ridicat pentru ele.
Coletele cu droguri erau trimise clienților prin servicii poștale internaționale sub masca produselor cosmetice, a produselor chimice de uz casnic și a produselor alimentare. Expeditorii erau fictivi. Organizatorul tranzacției de contrabandă a fost reținut în flagrant la Vasilkov imediat după ce a primit un alt colet cu droguri puternice de la Odessa.


Totodată au fost efectuate 11 percheziții simultane la locurile de reședință și de lucru ale participanților la schemă și la adresele depozitelor din orașele Odessa, Kiev și Vasilkov. De asemenea au fost percheziționate și automobilele personale ale bănuiților.

Prin urmare au fost ridicate aproape 100 kg de medicamente puternice și peste 100 kg de alte medicamente cu o valoare totală de aproape 250 de mii de dolari SUA, echivalentul a 4.400.000 de lei. De asemenea au fost ridicate numere de trimiteri poștale neutilizate, înscrisuri de ciornă și informații despre cantitatea de droguri în străinătate efectuate.


Advertisement

Moldova

/VIDEO/ S-ar fi crezut mai deștept decât restul, dar a tamponat o mașină și a ajuns într-un gard, la Tiraspol

Accidentul s-a produs în după-amiaza de 24 septembrie, în jurul orei 18:25 pe strada 25 Octombrie.

Publicat

Momentul impactului a fost observat de camerele de supraveghere.

În imagini se poate observa cum șoferul automobilului de marca BMW virează brusc la dreapta cu intenția de a chumba bande de deplasare din extrema stânga în extremă dreapta.

Exact în acel moment Un automobil de aparține unei companii de taxi virează la dreapta spre strada Naberezhnaya.


În consecință cele două vehicule s-au tamponat, ulterior oprind într-un gard de metal din imediata apropiere de intersecție.

Potrivit presei locale, în urma coliziunii nici o persoană nu a avut de suferit. Cu toate acestea, vehiculele au fost avariate.

La fața locului au intervenit milițienii din regiune.


Alte circumstanțe se stabilesc.

echipa.md


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Încă un accident cu implicarea pietonilor, la Bălți. O femeie a fost tamponată de o mașină

O femeie de 34 de ani a fost internată în spital după ce a fost lovită de o mașină pe strada Augusta 31 din orașul Bălți.

Publicat

Acest lucru s-a întâmplat la puțin peste o oră după accidentul de pe strada Ștefan cel Mare, unde un alt pieton a fost rănit.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Bălți, accidentul s-a produs în dimineața de 24 septembrie, la ora 8.15 în apropierea intersecției cu strada Mihail Sadoveanu, scrie esp.md.

Poliția a constatat că șoferul de 34 de ani al Volkswagen Jetta lovise o femeie de aceeași vârstă. Potrivit oamenilor legii, ea traversase strada neregulamentar.


Testul la alcoolemie a demonstrat că șoferul urcaseră treaz la volan.

Femeia a fost dusă la spital. Potrivit medicilor din cadrul Spitalului Clinic Bălți, victima a suferit o fractură a claviculei din dreapta și o fractură deschisă a oaselor tibiei.

Poliția investighează cazul în continuare.


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Scandal de proporții, la Hîncești. Angajații de la morgă au încurcat cadavrul unei femei cu cel al unui bărbat și l-au trimis familiei pentru a-l îmormânta

Unei familii din Hâncești le-a decedat mama, dar erau pe punctul să înmormânteze un bărbat.

Publicat

Femeia a decedat în urma complicațiilor provocate de COVID-19, iar angajații morgii din Hâncești pun cadavrele în saci de plastic negri, transmite Știri.md cu referire la ziarulnational.md.

Astfel, familia a primit un sicriu, iar acolo credeau că e femeia decedată.

Totuși, membrii familiei și-au dat seama că ceva nu este în ordine, după ce au văzut că au primit o pungă cu haine bărbătești.


Imediat au chemat un angajat al morgii, o femeie de peste 60 de ani, care dădea asigurări că totul este în ordine.

Când au deschis sicriul cei prezenți au văzut că peste sacul de plastic erau puse haine femeiești, doar că în sac este un bărbat.

Schimbul s-a făcut imediat, deoarece angajații morgii au adus cu microbuzul un alt cadavru.


Rudele au insistat ca sacul să fie deschis să se convingă că îngroapă pe cine trebuie.

Citește mai departe

topul săptămânii