Rețele de socializare

Moldova

MAEIE despre accidentul din Ucraina, cu implicarea autocarului Chișinău-Moscova. La bord se aflau moldoveni, ruși și ucraineni

MAEIE a venit cu mai multe detalii despre accidentul din Ucraina, cu implicarea autocarului Chișinău-Moscova.

Publicat

Potrivit sursei, Ambasada Republicii Moldova la Kyiv s-a autosesizat în legătură cu producerea în dimineața zilei de 25 august a unui accident rutier în capitala Ucrainei, cu implicarea unui autocar înmatriculat în Republica Moldova aflat pe cursa Moscova – Chișinău cu cetățeni moldoveni, ucraineni și ruși la bord.

Reprezentanții misiunii diplomatice s-au deplasat la fața locului și au întreprins, în regim de urgență, demersuri pe lângă autorități în vederea obținerii unor informații suplimentare cu privire la situația persoanelor afectate.

Conform informațiilor obținute de la autoritățile locale, în urma producerii accidentului, mai mulți pasageri s-au ales cu diferite traumatisme, opt persoane, inclusiv patru copii, fiind ulterior direcționați la un spital local pentru investigații detailate. Potrivit responsabililor de la Poliția națională de patrulare a Ucrainei și a Serviciului pentru situații excepționale, după investigații toți cei opt pasageri au refuzat spitalizarea.


Totodată, în direcția orașului Kyiv se deplasează un alt autocar pentru preluarea pasagerilor și continuarea rutei spre Moscova. Autocarul la moment se află în regiunea Vinnița, urmând în 2 ore să preia pasagerii spre destinația finală.

Amintim că presa din Ucraina scria că autocarul s-a inversat și a fost la un pas de a se tampona în coloana de alimentare a unei stații PECO. 


Moldova

/VIDEO/ „El a sărit și i-a smuls lăbuțele”. Noi imagini din parcul Valea Morilor, acolo unde un bărbat a împușcat un Pit Bull agresiv

Noi imagini din parcul Valea Morilor, acolo unde un bărbat a împușcat un Pit Bull agresiv. În acestea cei doi soți care au fost atacați relatează despre cele întâmplate.

Publicat

video: T.ME/Кишинёв в теме

Amintim că un bărbat a tras șapte gloanțe într-un câine de rasă Pit bbul, care i-a atacat soția și i-a omorât doi cățeluși ai săi, de rasă Yorkshire Terrier. Incidentul a avut loc în seara de 15 octombrie, în jurul orei 19.00. Bărbatul se plimba cu soția sa și cu cei doi căței ai lor prin parc.

Unul dintre ei era în lesă, celălalt, din cauza vârstei înaintate, era ținut în brațe de bărbat. În apropierea teatrului verde, un Pit bbul fără lesă a sărit dintre niște tufișuri și s-a năpustit asupra Terrierului, mușcându-l agresiv. Abia peste 15 minute stăpâna, care fusese și ia mușcată de mână, a putut smulge din colții Pit bbulului cățelul ei, care deja decedase.


Între timp, câinele a început atacul asupra celuilalt cățeluș, căruia i-a smuls lăbuțele. Stăpânul Pit bbulului nu și-a putut calma câinele, iar acesta continua să alerge agresiv pe alee, speriind trecătorii. Atunci, proprietarul celor doi Terrieri omorâți s-a dus acasă și a luat arma pe care o deține legal.

Când s-a întors, a  observat că Pit bbulul îi atacă din nou soția. El a tras un foc de armă în aer, apoi încă șapte în direcția câinelui. Patrupedul a decedat, iar proprietarul său a fugit de la locul faptei. Acum, bărbatul care a tras în câine este acuzat de utilizarea armei în locuri publice. Până la moment, nu este clar dacă stăpânul Pit bbulului va fi tras la răspundere pentru pagubele pe care le-a produs câinele său.

Cei doi soți și-au îngropat cățelușii în curtea blocului unde locuiesc.


echipa.md


Citește mai departe

Moldova

/FOTO/ Tânăr de 29 de ani, prins în centrul Capitalei cu droguri în buzunare

Un tânăr de 29 de ani a fost reținut de carabinieri cu substanțe interzise, chiar în inima Capitalei.

Publicat

Cazul a avut loc în după-amiaza zilei de ieri, în jurul orelor 15:45, pe bulevardul Ștefan cel Mare, transmite Știri.md.

Oamenii legii au observat tânărul cu un comportament straniu, fapt ce a creat acestora suspiciuni în privința individului.

Bărbatul a fost stopat, iar asupra acestuia au fost identificate două pachețele cu o substanță albă cu miros specific substanțelor narcotice.


La fața locului a fost solicitat grupul operativ al IP Buiucani pentru stabilirea documentarea cazului.

Alte circumstanțe urmează a fi stabilite.


Citește mai departe

Moldova

Un tânăr a lovit, cu motocicleta, un biciclist de 14 ani. Ambii au ajuns la spital

Un tânăr de 19 ani și un minor de 14 ani au ajuns la spital în urma unui accident între o motocicletă și o bicicletă.

Publicat

Totul s-a întâmplat în după-amiaza zilei de astăzi, 17 octombrie 2021, în localitatea Prajila, Florești, transmite deschide.md.

Potrivit datelor preliminare, tânărul de 19 ani conducea motocicleta neavând permis de conducere.

Acesta a lovit minorul, care se deplasa din sens opsu, pe drumul central din localitate.


În urma accidentului ambii tineri au fost transportați la spitalul raional Florești pentru acordarea ajutorului medical.


Citește mai departe

topul săptămânii