Rețele de socializare

Moldova

/FOTO/ Accident grav cu implicarea a patru mașini pe traseul Chișinău-Vadul lui Vodă. O persoană a fost rănită

Accident grav, pe traseul Chișinău – Vadul lui Vodă, în apropierea localității Budești. Două taximetre, un microbuz și încă o mașină s-au tamponat violent.

Publicat

Totul a avut loc în seara de 14 iunie, în jurul orei 20.20. În imaginile de la fața locului se poate vedea că accidentul s-a produs pe vârful unui deal de traseu, unde depășirea este interzisă printr-un marcaj cu linie continuă.

La fața locului au intervenit polițiștii, dar și un echipaj de medici cu ambulanța. Potrivit datelor oferite de ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Svetlana Scripnic, taximetrele erau conduse de doi bărbați de 35 și respective 45 de ani, microbuzul – de un bărbat de 26 de ani și cea de-a patra mașină, de un șofer de 42 de ani.

În urma impactului, pasagerul din microbuz, un bărbat de 60 de ani a ajuns la spital cu diverse trauma. Poliția nu a oferit deocamdată detalii despre cauzele producerii impactului, internauții au scris însă în comentarii că totul s-ar fi întâmplat după ce unul dintre șoferi ar fi ieșit la o depășire neregulamentară.


Șoferul care va fi găsit vinovat va fi sancționat în funcție de gravitatea leziunilor suferite de pasagerul de 60 de ani.

 


echipa.md

Moldova

/FOTO/ Tractorist „înghițit” cu tot cu tractor de un șanț, la Telenești

Publicat

Potrivit poliției, victima s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 59 de ani. Acesta se deplasa cu un tractor când, într-o pantă, a pierdut controlul volanului, iar tractorul a derapat și s-a prăbușit într-un șanț, transmite Deschide.MD.

În urma accidentului, bărbatul a rămas blocat în cabina tractorului. La fața locului au intervenit salvatorii care l-au eliberat.

Victima a fost transportată la spital cu diverse traumatisme.Citește mai departe

Moldova

O familie din Chișinău, transportată la spital în urma unui accident, produs lângă satul Căpriana

Un bărbat și o femeie de 30 de ani, dar și fiica lor de doar 2 anișori a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier ce s-a produs astăzi pe traseul Chișinău-Leușeni, în apropiere de localitate Căpriana (r-nul Strășeni).

Publicat

Potrivit datelor operative, în accident au fost implicate trei automobile de model BMW, Skoda și Mercedes, transmite Deschide.MD.

În urma impactului, cei doi tineri și copilul acestora au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.


Citește mai departe

Moldova

/FOTO/ Un camion cu roadă a luat foc pe un câmp agricol din sudul țării

Un camion cu cereale a luat foc pe un câmp din Vulcănești. Totul a avut loc în data de 25 iulie, pe un teren agricol în apropierea traseul Vulcănești-Reni.

Publicat

Portalul Gagauzinfo.md scrie că la fața locului au intervenit pompierii. Aceștia au stabilit că focul a cuprins cabina vehiculului.

Pompierii au reușit să stingă focul înainte ca acesta să se extindă până la remorca cu cereale.

Preliminar, focul ar fi izbucnit de la acumulator, care, probabil, era defectat.


Cauzele și circumstanțele incendiului vor fi stabilite de specialiști.


Citește mai departe

topul săptămânii