Rețele de socializare

Moldova

/VIDEO/ Prins între fiarele automobilului

Accident cumplit la ieșirea din capitală. Un șofer de 51 de ani a rămas blocat între fiarele automobilului, după ce s-a tamponat cu un TIR.

Publicat

Cazul s-a petrecut în ziua de 14 iunie, la ieșirea din Chișinău, în direcția localității Suruceni al raionului Ialoveni, în jurul orei 11.40. La fața locului a intervenit poliția împreună cu medicii de pe ambulanță, dar și un echipaj de salvatori pentru a descarcera victima rămasă blocată între fiarele contorsionale ale mașinii.

După ce a fost scos dintre fiare, bărbatul de 51 de ani a fost predat medicilor și transportat la spital. Conducătorul TIR-ului nu a avut de suferit careva leziuni.

Poliția a documentat cazul la fața locului și urmează să stabilească din vina cărui șofer s-a întâmplat totul.


 


echipa.md

Moldova

/FOTO/ Tractorist „înghițit” cu tot cu tractor de un șanț, la Telenești

Publicat

Potrivit poliției, victima s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 59 de ani. Acesta se deplasa cu un tractor când, într-o pantă, a pierdut controlul volanului, iar tractorul a derapat și s-a prăbușit într-un șanț, transmite Deschide.MD.

În urma accidentului, bărbatul a rămas blocat în cabina tractorului. La fața locului au intervenit salvatorii care l-au eliberat.

Victima a fost transportată la spital cu diverse traumatisme.



Citește mai departe

Moldova

O familie din Chișinău, transportată la spital în urma unui accident, produs lângă satul Căpriana

Un bărbat și o femeie de 30 de ani, dar și fiica lor de doar 2 anișori a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier ce s-a produs astăzi pe traseul Chișinău-Leușeni, în apropiere de localitate Căpriana (r-nul Strășeni).

Publicat

Potrivit datelor operative, în accident au fost implicate trei automobile de model BMW, Skoda și Mercedes, transmite Deschide.MD.

În urma impactului, cei doi tineri și copilul acestora au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.


Citește mai departe

Moldova

/FOTO/ Un camion cu roadă a luat foc pe un câmp agricol din sudul țării

Un camion cu cereale a luat foc pe un câmp din Vulcănești. Totul a avut loc în data de 25 iulie, pe un teren agricol în apropierea traseul Vulcănești-Reni.

Publicat

Portalul Gagauzinfo.md scrie că la fața locului au intervenit pompierii. Aceștia au stabilit că focul a cuprins cabina vehiculului.

Pompierii au reușit să stingă focul înainte ca acesta să se extindă până la remorca cu cereale.

Preliminar, focul ar fi izbucnit de la acumulator, care, probabil, era defectat.


Cauzele și circumstanțele incendiului vor fi stabilite de specialiști.


Citește mai departe

topul săptămânii