Rețele de socializare

Moldova

/VIDEO/ A înjunghiat un tânăr și a fugit de la locul faptei: Un bărbat de 44 de ani cercetat penal pentru tentativă de omor

Un bărbat în vârstă de 44 de ani locuitor a capitalei a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție al Direcției de Poliție, pentru tentativă de omor.

Publicat

În după amiaza zilei de 05 iunie, Inspectoratul de Poliție a sec. Botanica, a fost sesizat precum că pe str. Independenței, un tânăr a fost înjunghiat. La locul faptei imediat s-a deplasat grupa operativă a inspectoratului, pentru documentare și stabilirea tuturor circumstanțelor. La locul faptei, în cadrul documentării, polițiștii au stabilit identitatea tânărului, acesta s-a dovedit a fi în vârstă de 28 de ani, acestuia i-au fost cauzate leziuni corporale de către un bărbat care după comiterea infracțiunii a fugit de la fața locului. Victima a fost transportată la spital pentru acordarea ajutorului medical.

Din discuțiile cu martorii referitor la acest caz, între cei doi s-a iscat un conflict urmare la ce suspectul cu un cuțit i-a aplicat victimei câteva plăgi tăiate în regiunea abdomenului.

În cadrul acțiunilor de investigație și urmărire penală, la data de 09 iunie, făptașul a fost identificat și reținut la domiciliu, fiind escortat la inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vina. Bărbatul s-a dovedit a fi anterior judecat pentru alte infracțiuni.


Pe caz a fost inițiată o cauză penală pentru tentativă de omor, iar conform legislației penale în vigoare, pentru fapta comisă bărbatul riscă până la 10 ani de închisoare.


Moldova

/FOTO/ Tractorist „înghițit” cu tot cu tractor de un șanț, la Telenești

Publicat

Potrivit poliției, victima s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 59 de ani. Acesta se deplasa cu un tractor când, într-o pantă, a pierdut controlul volanului, iar tractorul a derapat și s-a prăbușit într-un șanț, transmite Deschide.MD.

În urma accidentului, bărbatul a rămas blocat în cabina tractorului. La fața locului au intervenit salvatorii care l-au eliberat.

Victima a fost transportată la spital cu diverse traumatisme.Citește mai departe

Moldova

O familie din Chișinău, transportată la spital în urma unui accident, produs lângă satul Căpriana

Un bărbat și o femeie de 30 de ani, dar și fiica lor de doar 2 anișori a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier ce s-a produs astăzi pe traseul Chișinău-Leușeni, în apropiere de localitate Căpriana (r-nul Strășeni).

Publicat

Potrivit datelor operative, în accident au fost implicate trei automobile de model BMW, Skoda și Mercedes, transmite Deschide.MD.

În urma impactului, cei doi tineri și copilul acestora au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.


Citește mai departe

Moldova

/FOTO/ Un camion cu roadă a luat foc pe un câmp agricol din sudul țării

Un camion cu cereale a luat foc pe un câmp din Vulcănești. Totul a avut loc în data de 25 iulie, pe un teren agricol în apropierea traseul Vulcănești-Reni.

Publicat

Portalul Gagauzinfo.md scrie că la fața locului au intervenit pompierii. Aceștia au stabilit că focul a cuprins cabina vehiculului.

Pompierii au reușit să stingă focul înainte ca acesta să se extindă până la remorca cu cereale.

Preliminar, focul ar fi izbucnit de la acumulator, care, probabil, era defectat.


Cauzele și circumstanțele incendiului vor fi stabilite de specialiști.


Citește mai departe

topul săptămânii