Rețele de socializare

Moldova

/VIDEO/ Care este starea celor patru bărbați căzuți în gol de la etajul nouă, pe un șantier din capitală

Noi detalii de la accidentul de muncă, produs la sfârșitul săptămânii trecute în sectorul Botanica al capitalei.

Publicat

Cei patru bărbați care au căzut în gol de la etajul nouă în timp ce se aflau pe schelele unui bloc în construcție se află internați în spital în stare gravă la spital, dar stabilă. Unul dintre ei a fost operat. Potrivit informațiilor oferite de reprezentanții Institutului de Medicină Urgentă, bărbații sunt internați în secțiile de chirurgie și ortopedie.

Toți au suferit mai multe fracturi de coaste, de bazin și de gleznă. Unul dintre ei după internare, a suferit o intervenție chirurgicală.

Amintim că incidentul s-a petrecut în data de nouă iunie, pe strada Trandafirilor. Patru bărbați au căzut de pe schele, de la etajul nouă, iar doi dintre ei au rămas blocați sub dărâmături. Victimele au fost deblocate de pompieri și preluare de medicii de pe ambulanță.


Circumstanțele și cauza incidentului urmează a fi stabilite.

 

echipa.md


Moldova

/FOTO/ Tractorist „înghițit” cu tot cu tractor de un șanț, la Telenești

Publicat

Potrivit poliției, victima s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 59 de ani. Acesta se deplasa cu un tractor când, într-o pantă, a pierdut controlul volanului, iar tractorul a derapat și s-a prăbușit într-un șanț, transmite Deschide.MD.

În urma accidentului, bărbatul a rămas blocat în cabina tractorului. La fața locului au intervenit salvatorii care l-au eliberat.

Victima a fost transportată la spital cu diverse traumatisme.Citește mai departe

Moldova

O familie din Chișinău, transportată la spital în urma unui accident, produs lângă satul Căpriana

Un bărbat și o femeie de 30 de ani, dar și fiica lor de doar 2 anișori a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier ce s-a produs astăzi pe traseul Chișinău-Leușeni, în apropiere de localitate Căpriana (r-nul Strășeni).

Publicat

Potrivit datelor operative, în accident au fost implicate trei automobile de model BMW, Skoda și Mercedes, transmite Deschide.MD.

În urma impactului, cei doi tineri și copilul acestora au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.


Citește mai departe

Moldova

/FOTO/ Un camion cu roadă a luat foc pe un câmp agricol din sudul țării

Un camion cu cereale a luat foc pe un câmp din Vulcănești. Totul a avut loc în data de 25 iulie, pe un teren agricol în apropierea traseul Vulcănești-Reni.

Publicat

Portalul Gagauzinfo.md scrie că la fața locului au intervenit pompierii. Aceștia au stabilit că focul a cuprins cabina vehiculului.

Pompierii au reușit să stingă focul înainte ca acesta să se extindă până la remorca cu cereale.

Preliminar, focul ar fi izbucnit de la acumulator, care, probabil, era defectat.


Cauzele și circumstanțele incendiului vor fi stabilite de specialiști.


Citește mai departe

topul săptămânii