Rețele de socializare

Moldova

/VIDEO/ Momentul în care un troleibuz calcă o femeie, la Tiraspol

Imagni de groază surprinse de o cameră de supraveghere. Aceasta a filmat cum un troleibuz calcă o femeie, la Tiraspol.

Publicat

Totul s-a întâmplat în amiaza zilei de 3 iunie, în jurul orei 12.30. Milițienii au fost alertați de un martor ocular. Acesta a comunicat că în timp ce se afla la o stație de așteptare, un pieton ar fi căzut sub roțile unui troleibuz. La locul faptei au ajuns milițienii, dar și medicii de pe ambulanță.

Conform informației stabilite, victima a traversat strada într-unul loc neregulamentar îndreptându-se spre stația de așteptare. Aceasta ar fi observat troleibuzul de care avea nevoie, care deja a început deplasarea. Femeia a început să alerge după vehicul însă s-a împiedicat de un fragment de armatură ieșit din pământ și a căzut între roțile din față și din spate acestuia. Șoferița a încercat să evite accidentul însă nu i-a reușit.

În rezultat, troleibuzul a trecut cu roțile peste picioarele femeii. Victima a fost urgent transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Alte detalii se stabilesc.


 


Moldova

/FOTO/ Tractorist „înghițit” cu tot cu tractor de un șanț, la Telenești

Publicat

Potrivit poliției, victima s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 59 de ani. Acesta se deplasa cu un tractor când, într-o pantă, a pierdut controlul volanului, iar tractorul a derapat și s-a prăbușit într-un șanț, transmite Deschide.MD.

În urma accidentului, bărbatul a rămas blocat în cabina tractorului. La fața locului au intervenit salvatorii care l-au eliberat.

Victima a fost transportată la spital cu diverse traumatisme.Citește mai departe

Moldova

O familie din Chișinău, transportată la spital în urma unui accident, produs lângă satul Căpriana

Un bărbat și o femeie de 30 de ani, dar și fiica lor de doar 2 anișori a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier ce s-a produs astăzi pe traseul Chișinău-Leușeni, în apropiere de localitate Căpriana (r-nul Strășeni).

Publicat

Potrivit datelor operative, în accident au fost implicate trei automobile de model BMW, Skoda și Mercedes, transmite Deschide.MD.

În urma impactului, cei doi tineri și copilul acestora au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.


Citește mai departe

Moldova

/FOTO/ Un camion cu roadă a luat foc pe un câmp agricol din sudul țării

Un camion cu cereale a luat foc pe un câmp din Vulcănești. Totul a avut loc în data de 25 iulie, pe un teren agricol în apropierea traseul Vulcănești-Reni.

Publicat

Portalul Gagauzinfo.md scrie că la fața locului au intervenit pompierii. Aceștia au stabilit că focul a cuprins cabina vehiculului.

Pompierii au reușit să stingă focul înainte ca acesta să se extindă până la remorca cu cereale.

Preliminar, focul ar fi izbucnit de la acumulator, care, probabil, era defectat.


Cauzele și circumstanțele incendiului vor fi stabilite de specialiști.


Citește mai departe

topul săptămânii