Rețele de socializare

Moldova

/VIDEO/ Țigări de contrabandă, cărate cu microbuzele din Moldova în România

16 persoane au fost reținute în România, bănuite că ar face parte dintr-un grup specializat în contrabandă cu țigări. Presa de peste Prut scrie că gruparea activa din 2019.

Publicat

Membrii ei aduceau ilegal țigări din Ucraina și Republica Moldova. În ceea ce privește canalul de transport din țara noastră, contrabanda era livrată de o structură moldovenească din care făceau parte cetăţeni români şi moldoveni. Țigaretele de contrabandă erau duse peste Prut cu ajutorul unor microbuze special amenajate cu ascunzișuri în podele, iar ulterior erau depozitate, transportate și valorificate atât pe teritoriul județului Galați, cât şi în alte judeţe de pe teritoriul României.

În cadrul anchetei, în data de 05 aprilie, oamenii legii din România au efectuat 43 de percheziții pe raza județelor Iași, Ialomița, Vrancea, Galați, Botoșani, Ilfov, Suceava și București, în urma cărora au fost ridicate peste 21.000 de pachete de țigarete de diferite mărci, 200 de grame de cannabis, 1 kg de bijuterii, sume impunătoare de bani, dar și 32 de pachete cu materiale explozibile.

Poliția română continuă cercetările.

echipa.md


Moldova

/VIDEO/ Accident, la Comrat: Un Chrysler s-a tamponat cu un ATV

Accident violent într-o intersecție din orașul Comrat. Un Chrysler s-a tamponat cu un ATV.

Publicat

Totul a avut loc în data de 11 aprilie, la intersecția străzilor Lenin și Fediko.

Potrivit Gagauzinfo.MD, mașina era condusă de un bărbat de 39 de ani, iar vehiculul de teren de către un tânăr de 24 de ani, ambii locuitori ai orașului Comrat.

Din fericire, în urma impactului, nicio persoană nu a avut de suferit.


Șoferul care va fi găsit vinovat, va fi sancționat contravențional.

 


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Atenție la individul din imagini: Este căutat de poliție pentru furtul unui portmoneu plin cu bani

Polițiștii solicită ajutorul comunității pentru a identifica persoana din secvențele video.

Publicat

Informația a fost făcută publică pe pagina de Facebook a portalului Hîncești24.NET. Potrivit sursei, la 12 aprilie 2021, în incinta întreprinderii „Floarea ” a sustras un portofel cu o sumă mare de bani, documente si carduri.

Cine recunoaște persoana din video să apeleze 112 sau 061 000 601.


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ De dragul like-urilor pe Tik-Tok, un adolescent s-a filmat sărind și alergând pe avionul-monument de la Aeroport

De dragul like-urilor pe Tik-Tok, un adolescent s-a filmat sărind și alergând pe avionul-monument de la Aeroport.

Publicat

Despre caz ne-a alertat un urmăritor al celui care apare în imagini și ne-a expediat și secvența video. În filmuleț se vede cum acesta aleargă mai întâi pe aripa avionului, apoi urcă pe el, aleargă până la unul din motoare, iar de acolo, se avântă și sare din nou pe aripă.

Imaginile i-au indignat pe urmăritorii individului, care, cel mai probabil nu a împlinit încă vârsta majoratului.

Unul din ei ne-a scris că condamnă gestul tânărului, deoarece, în primul rând și-a pus sănătatea în pericol, iar, în al doilea rând, putea să deterioreze avionul, pe care toată lumea îl admiră.


Pe caz, poliția urmează să se sesizeze, iar dacă acțiunile băiatului vor fi calificate drept încălcare, acesta va fi identificat și sancționat.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii