Rețele de socializare

Moldova

/VIDEO/ Un autocamion a unei fabrici avicole a intrat într-un copac, după ce a derapat de pe carosabil

Accident matinal pe un drum din raionul Anenii Noi. Un camion care aparține unei fabrici avicole s-a lovit într-un copac.

Publicat

Totul s-a întâmplat în dimineața de 5 aprilie pe traseul Anenii Noi – Căușeni. Serviciul 112 a fost sesizată la ora 10.50 precum că un vehicul a derapat de pe traseu și s-a lovit într-un copac. La fața locului imediat a fost direcționat un echipaj de polițiști. În urma cercetărilor s-a stabilit că la volanul autocamionului se afla un bărbat de 44 de ani.

Acesta din neatenție ar fi ieșit cu vehiculul pe acostament, iar din cauza aderenței proaste cu solul, autocamionul a derapat și s-a izbit într-un arbore. Conform declarațiilor ofițerului de presă al IP Anenii Noi Olesea Gherman, nici o persoană nu a avut de suferit.

Conducătorul auto a fost pe loc supus testului alcoolscopic, care a demonstrat că șoferul era treaz în momentul producerii accidentului. Bărbatul riscă amendă în suma de 1500 de lei și șase puncte de penalizare.


echipa.md


Moldova

/VIDEO/ Accident, la Comrat: Un Chrysler s-a tamponat cu un ATV

Accident violent într-o intersecție din orașul Comrat. Un Chrysler s-a tamponat cu un ATV.

Publicat

Totul a avut loc în data de 11 aprilie, la intersecția străzilor Lenin și Fediko.

Potrivit Gagauzinfo.MD, mașina era condusă de un bărbat de 39 de ani, iar vehiculul de teren de către un tânăr de 24 de ani, ambii locuitori ai orașului Comrat.

Din fericire, în urma impactului, nicio persoană nu a avut de suferit.


Șoferul care va fi găsit vinovat, va fi sancționat contravențional.

 


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Atenție la individul din imagini: Este căutat de poliție pentru furtul unui portmoneu plin cu bani

Polițiștii solicită ajutorul comunității pentru a identifica persoana din secvențele video.

Publicat

Informația a fost făcută publică pe pagina de Facebook a portalului Hîncești24.NET. Potrivit sursei, la 12 aprilie 2021, în incinta întreprinderii „Floarea ” a sustras un portofel cu o sumă mare de bani, documente si carduri.

Cine recunoaște persoana din video să apeleze 112 sau 061 000 601.


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ De dragul like-urilor pe Tik-Tok, un adolescent s-a filmat sărind și alergând pe avionul-monument de la Aeroport

De dragul like-urilor pe Tik-Tok, un adolescent s-a filmat sărind și alergând pe avionul-monument de la Aeroport.

Publicat

Despre caz ne-a alertat un urmăritor al celui care apare în imagini și ne-a expediat și secvența video. În filmuleț se vede cum acesta aleargă mai întâi pe aripa avionului, apoi urcă pe el, aleargă până la unul din motoare, iar de acolo, se avântă și sare din nou pe aripă.

Imaginile i-au indignat pe urmăritorii individului, care, cel mai probabil nu a împlinit încă vârsta majoratului.

Unul din ei ne-a scris că condamnă gestul tânărului, deoarece, în primul rând și-a pus sănătatea în pericol, iar, în al doilea rând, putea să deterioreze avionul, pe care toată lumea îl admiră.


Pe caz, poliția urmează să se sesizeze, iar dacă acțiunile băiatului vor fi calificate drept încălcare, acesta va fi identificat și sancționat.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii