Rețele de socializare

Moldova

Scandal pe cel mai incredibil scenariu, în stânga Nistrului: Un tânăr de 20 de ani a fost bătut, legat și dus în câmp

Un conflict iscat între membri de familie a dus la intervenția milițienilor din Grigoriopol. Un tânăr de 20 de ani a fost agresat fizic, legat și dus într-un câmp.

Publicat

Cazul a ajuns în vizorul milițienilor în seara de 30 martie, după ce a parvenit un apel  de la paznicul unei ferme de păsări din localitatea Șipca. Bărbatul a comunicat că de el s-a apropiat un individ legat la mâini și cu semne vizibile rămase în urma loviturilor.

După investigații milițienii au aflat că în ziua incidentului victima împreună cu un bărbat de 36 de ani consumau băuturi alcoolice în casa unui vecin din satul Hlinoie. După ce bărbații au ajuns acasă, între ei s-a iscat o ceartă care a degenerat în schimb de replici dure și bătaie.

Bărbatul de 36 de ani fiind înfuriat a legat mâinile tânărului cu o sârmă și l-a ticsit în portbagajul mașinii, după care l-a dus într-un câmp din apropierea altui sat. Când mașina s-a oprit, individul de 20 de ani a reușit să evadeze și să fugă spre fermă.


Ulterior, bărbatul de 36 de ani a fost reținut. Milițienii cercetează cazul în continuare.

mvdpmr.org

 


 

 


Advertisement

Moldova

/VIDEO/ Accident, la Comrat: Un Chrysler s-a tamponat cu un ATV

Accident violent într-o intersecție din orașul Comrat. Un Chrysler s-a tamponat cu un ATV.

Publicat

Totul a avut loc în data de 11 aprilie, la intersecția străzilor Lenin și Fediko.

Potrivit Gagauzinfo.MD, mașina era condusă de un bărbat de 39 de ani, iar vehiculul de teren de către un tânăr de 24 de ani, ambii locuitori ai orașului Comrat.

Din fericire, în urma impactului, nicio persoană nu a avut de suferit.


Șoferul care va fi găsit vinovat, va fi sancționat contravențional.

 


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Atenție la individul din imagini: Este căutat de poliție pentru furtul unui portmoneu plin cu bani

Polițiștii solicită ajutorul comunității pentru a identifica persoana din secvențele video.

Publicat

Informația a fost făcută publică pe pagina de Facebook a portalului Hîncești24.NET. Potrivit sursei, la 12 aprilie 2021, în incinta întreprinderii „Floarea ” a sustras un portofel cu o sumă mare de bani, documente si carduri.

Cine recunoaște persoana din video să apeleze 112 sau 061 000 601.


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ De dragul like-urilor pe Tik-Tok, un adolescent s-a filmat sărind și alergând pe avionul-monument de la Aeroport

De dragul like-urilor pe Tik-Tok, un adolescent s-a filmat sărind și alergând pe avionul-monument de la Aeroport.

Publicat

Despre caz ne-a alertat un urmăritor al celui care apare în imagini și ne-a expediat și secvența video. În filmuleț se vede cum acesta aleargă mai întâi pe aripa avionului, apoi urcă pe el, aleargă până la unul din motoare, iar de acolo, se avântă și sare din nou pe aripă.

Imaginile i-au indignat pe urmăritorii individului, care, cel mai probabil nu a împlinit încă vârsta majoratului.

Unul din ei ne-a scris că condamnă gestul tânărului, deoarece, în primul rând și-a pus sănătatea în pericol, iar, în al doilea rând, putea să deterioreze avionul, pe care toată lumea îl admiră.


Pe caz, poliția urmează să se sesizeze, iar dacă acțiunile băiatului vor fi calificate drept încălcare, acesta va fi identificat și sancționat.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii