Rețele de socializare

Ediție TV

/VIDEO EXCLUSIV/ (+18) Momentul în care tânăra decedată în accident, la Sângerei este scoasă de sub mașină

Tragedie de nedescris în raionul Sângerei. O adolescentă de 18 ani a decedat după ce mașina în care se afla s-a răsturnat într-un șanț. Șoferul ar fi urcat băut la volan. Totul a avut loc în noaptea de întâi aprilie, în jurul orei 02.00, în apropiere de satul Mărășești.

Publicat

La fața locului au interveni polițiștii, mai multe echipaje medicale, dar și pompierii. Oamenii legii au constatat că la volan se afla un tânăr de 23 de ani. Acesta conducea cu viteză, iar la un moment dat ar fi pierdut controlul asupra volanului. Prin urmare, mașina a derapat de pe traseu și s-a răsturnat direct într-un șanț de la marginea drumului. În automobil se aflau și trei pasageri. O tânără de 18 care se afla pe bancheta din spate a rămas blocată sub automobil. La adresa redacției noastre au fost transmise imagini cutremurătoare de la fața locului. Atenție, imagini cu impact emoțional.

Din nefericire, când a fost scoasă de sub automobile, adolescenta era deja moartă. Ceilalți doi pasageri de 17 și 21 de ani au suferit multiple traumatisme și au fost duși de urgență la spital. Șoferul de 23 de ani a fost testat cu aparatul Drager, care a arătat o concentrație de alcool de 0,52 mg/l în aerul expirat.

Totodată, s-a aflat că acesta nu deține permis de conducere. Polițiștii din Sângerei continuă cercetările pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs tragedia.

echipa.md


Ediție TV

/VIDEO/ Spargeri contra cronometru. Doi tineri, bănuiți de 16 furturi, reținuți de agenții de pază

Doi tineri cu vârstele de 21 și respectiv 24 de ani au ajuns pe mâna poliției în urma unui șir de spargeri de magazine din capitală.

Publicat

Suspecții au fost reținuți de către angajații serviciului privat de pază Bercut, sub protecția căror se aflau magazinele. Abia după 16 furturi, tinerii au fost prinși în fața unei farmacii, pe care tocmai intenționau să o spargă. După ce au fost reținuți de agenții de pază, la fața locului au intervenit și polițiștii.

Prin urmare, suspecții au fost transportați la sectorul de poliție. Potrivit ofițerului de presă de la Poliția Capitalei, Natalia Stati, pe numele indivizilor au fost deschise mai multe cauze penale. Pentru infracțiunile comise aceștia riscă ani grei de pușcărie.

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/FOTO/ Incendiu devastator, la Cimișlia

Incendiu de proporții la Cimișlia. Un bloc de locuit cu două etaje a fost cuprins de flăcări. Cazul s-a întâmplat în data de 9 aprilie aproximativ la ora 11.30, pe strada Viilor.

Publicat

Speriați, locatarii au chemat pompierii și s-au auto-evacuat pentru a se salva. La locul incendiului au au fost direcționate șase echipaje, adică 30 de pompieri. În urma investigațiilor salvatorii au stabilit că focul s-a declanșat la primul etaj al clădirii. Arderea a afectat în total, trei apartamente, dar și 60 la sută din acoperișul blocului.

Incendiul a fost localizat abia la ora 15:00 după-amiaza. Din fericire, careva victime nu au fost raportate. La moment pompierii efectuează lucrări de demontare a materialelor constructive distruse de incendiu.

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Contrabandă cu PVP din Ucraina

Aduceau droguri din Ucraina și le vindeau în țara noastră. Patru bărbați și o femeie, cu vârstele cuprinse între 24 și 43 de ani, originari din Chișinău și Criuleni au fost reținuți de polițiști și procurori, bănuiți de contrabandă și comerț de PVP în proporții deosebit de mari.

Publicat

Pentru a acumula probe, polițiști sub acoperire au făcut mai multe achiziții de control și au aflat că o doză de narcotice costa 800 de lei. În cadrul anchetei s-a mai aflat că unii din membrii grupării intenționează să plece la Odesa, de unde vor aduce în Republica Moldova droguri de tip PVP.

La revenirea în țară, mașina suspecților a fost stopată, și chiar la fața locului au fost reținuți trei dintre membrii grupului. Alți doi membri au fost reținuți ulterior.În mașina acestora, dar și la ei acasă a fost ridicate 1,5 kg de droguri sub formă de sare, în valoare de peste 1.000.000 de lei.

În cazul în care le va fi demonstrată vina, cei cinci suspecți riscă de la 7 la 15 ani de detenţie.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii