Rețele de socializare

Moldova

/VIDEO/ A apărut momentul reținerii minorului, care a accidentat două mașini parcate, la Bălți

A apărut momentul reținerii minorului, care a accidentat două mașini parcate, la Bălți

Publicat

Imaginile de la fața locului au fost publicate astăzi, pe o rețea de socializare. Autorul postării a scris că „Țara trebuie să-și cunoască eroii”.

Amintim că un minor de 17 ani este bănuit că a urcat la volan, fără permis, și a accidentat două mașini parcate. Accidentul s-a produs pe data de 28 martie, seara târziu, la ora 22.00, pe str. Mihai Viteazul din orașul Bălți. La locul faptei a fost chemat un echipaj de polițiști.


Potrivit declarațiilor ofițerului de presă al IP Bălți, Jana Molceanov, la volanul mașinii se afla un minor de 17 ani. Din cauza că nu are experiență în șofat, băiatul a pierdut controlul asupra volanului pe șoseaua umedă, mașina a derapat și a lovit un vehicul staționat la marginea drumului. Coliziunea a fost atât de puternică încât automobilul ghidat de minor a fost proiectat într-o altă mașină, parcată în apropiere. Din fericire, băiatul s-a ales doar cu o sperietură, fără a suferi careva traume.

Acum, minorul riscă să fie atras la răspundere contravențională, pentru deplasare fără permis, pentru provocarea accidentul rutier, dar și pentru că mașina nu avea trecută revizia tehnică.


Advertisement

Moldova

/VIDEO/ Accident, la Comrat: Un Chrysler s-a tamponat cu un ATV

Accident violent într-o intersecție din orașul Comrat. Un Chrysler s-a tamponat cu un ATV.

Publicat

Totul a avut loc în data de 11 aprilie, la intersecția străzilor Lenin și Fediko.

Potrivit Gagauzinfo.MD, mașina era condusă de un bărbat de 39 de ani, iar vehiculul de teren de către un tânăr de 24 de ani, ambii locuitori ai orașului Comrat.

Din fericire, în urma impactului, nicio persoană nu a avut de suferit.


Șoferul care va fi găsit vinovat, va fi sancționat contravențional.

 


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Atenție la individul din imagini: Este căutat de poliție pentru furtul unui portmoneu plin cu bani

Polițiștii solicită ajutorul comunității pentru a identifica persoana din secvențele video.

Publicat

Informația a fost făcută publică pe pagina de Facebook a portalului Hîncești24.NET. Potrivit sursei, la 12 aprilie 2021, în incinta întreprinderii „Floarea ” a sustras un portofel cu o sumă mare de bani, documente si carduri.

Cine recunoaște persoana din video să apeleze 112 sau 061 000 601.


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ De dragul like-urilor pe Tik-Tok, un adolescent s-a filmat sărind și alergând pe avionul-monument de la Aeroport

De dragul like-urilor pe Tik-Tok, un adolescent s-a filmat sărind și alergând pe avionul-monument de la Aeroport.

Publicat

Despre caz ne-a alertat un urmăritor al celui care apare în imagini și ne-a expediat și secvența video. În filmuleț se vede cum acesta aleargă mai întâi pe aripa avionului, apoi urcă pe el, aleargă până la unul din motoare, iar de acolo, se avântă și sare din nou pe aripă.

Imaginile i-au indignat pe urmăritorii individului, care, cel mai probabil nu a împlinit încă vârsta majoratului.

Unul din ei ne-a scris că condamnă gestul tânărului, deoarece, în primul rând și-a pus sănătatea în pericol, iar, în al doilea rând, putea să deterioreze avionul, pe care toată lumea îl admiră.


Pe caz, poliția urmează să se sesizeze, iar dacă acțiunile băiatului vor fi calificate drept încălcare, acesta va fi identificat și sancționat.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii