Rețele de socializare

Moldova

La un pas de moarte: Un minor de cinci ani, internat în reanimare cu intoxicație medicamentoasă

Un copilaș de cinci ani a fost transportat la un spital din raionul Slobozia după ce s-ar fi otrăvit cu preparate medicamentoase.

Publicat

Totul s-a întâmplat în data de 31 martie, seara. Imediat cum și-au dat seama că copilul se simte rău, părinții au apelat medicii. În urma discuției cu mama copilului s-a aflat că, în seara incidentului minorul de cinci ani se juca în curtea casei împreună cu sora lui de șase ani. Mama minorilor se afla în locuință cu al treilea copil. Peste ceva timp, familia s-a așezat să ia cina. Copilul de cinci ani refuza să mănânce spunând că îl doare capul.

Presupus, într-una din urnele pentru gunoi amplasate pe teritoriul ogrăzii băiețelul a găsit un blister cu pastile și le-a înghițit. Prin urmare, copilul a fost internat în secția de reanimare diagnosticat cu intoxicație medicamentoasă.

La moment se cunoaște că băiețelul se simte bine și urmează să fie externat din secția de reanimare.


Părinții sunt îndemnați să nu lase copii fără supraveghere și să fie precauți la modul de păstrare a preparatelor medicale.

t.me/mvdpmr.org

 


 

 

 


 

Advertisement

Moldova

/VIDEO/ Accident, la Comrat: Un Chrysler s-a tamponat cu un ATV

Accident violent într-o intersecție din orașul Comrat. Un Chrysler s-a tamponat cu un ATV.

Publicat

Totul a avut loc în data de 11 aprilie, la intersecția străzilor Lenin și Fediko.

Potrivit Gagauzinfo.MD, mașina era condusă de un bărbat de 39 de ani, iar vehiculul de teren de către un tânăr de 24 de ani, ambii locuitori ai orașului Comrat.

Din fericire, în urma impactului, nicio persoană nu a avut de suferit.


Șoferul care va fi găsit vinovat, va fi sancționat contravențional.

 


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Atenție la individul din imagini: Este căutat de poliție pentru furtul unui portmoneu plin cu bani

Polițiștii solicită ajutorul comunității pentru a identifica persoana din secvențele video.

Publicat

Informația a fost făcută publică pe pagina de Facebook a portalului Hîncești24.NET. Potrivit sursei, la 12 aprilie 2021, în incinta întreprinderii „Floarea ” a sustras un portofel cu o sumă mare de bani, documente si carduri.

Cine recunoaște persoana din video să apeleze 112 sau 061 000 601.


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ De dragul like-urilor pe Tik-Tok, un adolescent s-a filmat sărind și alergând pe avionul-monument de la Aeroport

De dragul like-urilor pe Tik-Tok, un adolescent s-a filmat sărind și alergând pe avionul-monument de la Aeroport.

Publicat

Despre caz ne-a alertat un urmăritor al celui care apare în imagini și ne-a expediat și secvența video. În filmuleț se vede cum acesta aleargă mai întâi pe aripa avionului, apoi urcă pe el, aleargă până la unul din motoare, iar de acolo, se avântă și sare din nou pe aripă.

Imaginile i-au indignat pe urmăritorii individului, care, cel mai probabil nu a împlinit încă vârsta majoratului.

Unul din ei ne-a scris că condamnă gestul tânărului, deoarece, în primul rând și-a pus sănătatea în pericol, iar, în al doilea rând, putea să deterioreze avionul, pe care toată lumea îl admiră.


Pe caz, poliția urmează să se sesizeze, iar dacă acțiunile băiatului vor fi calificate drept încălcare, acesta va fi identificat și sancționat.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii