Rețele de socializare

Moldova

/FOTO/ O tânără șoferiță a fost jefuită, în toiul nopții, chiar în timp ce încercat să-și repare mașina

Necazul nu vine singur. O tânără șoferiță a fost jefuită chiar în timp ce încercat să-și repare mașina. Totul a avut loc în noaptea de 29 martie, în preajma satului Oclanda din raionul Soroca.

Publicat

Tânăra de 26 de ani a fost nevoită să oprească din cauza că I s-a defectat mașina. În timp ce fata încerca să-și repare vehiculului, în apropiere a oprit un alt automobil, din care au ieșit trei indivizi. Aceștia ar fi agresat tânăra și i-ar fi furat geanta în care se aflau bunuri personale și un telefon mobil.

Șoferița a anunțat poliția, iar a doua zi, suspecții au fost reținuți. Ei s-au dovedit a fi trei tineri cu vârstele cuprinse între 15 şi 26 de ani, locuitori ai raioanelor Sîngerei și Dondușeni.

Toți trei și-ar fi recunoscut vina, iar o parte din bunuri au fost depistate la ei. La moment, doi dintre bănuiți sunt reținuți pentru 72 ore. Minorul este cercetat în libertate. Pentru faptele comise, bănuiții riscă câte 7 ani de detenție.


echipa.md


Moldova

/VIDEO/ Accident, la Comrat: Un Chrysler s-a tamponat cu un ATV

Accident violent într-o intersecție din orașul Comrat. Un Chrysler s-a tamponat cu un ATV.

Publicat

Totul a avut loc în data de 11 aprilie, la intersecția străzilor Lenin și Fediko.

Potrivit Gagauzinfo.MD, mașina era condusă de un bărbat de 39 de ani, iar vehiculul de teren de către un tânăr de 24 de ani, ambii locuitori ai orașului Comrat.

Din fericire, în urma impactului, nicio persoană nu a avut de suferit.


Șoferul care va fi găsit vinovat, va fi sancționat contravențional.

 


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Atenție la individul din imagini: Este căutat de poliție pentru furtul unui portmoneu plin cu bani

Polițiștii solicită ajutorul comunității pentru a identifica persoana din secvențele video.

Publicat

Informația a fost făcută publică pe pagina de Facebook a portalului Hîncești24.NET. Potrivit sursei, la 12 aprilie 2021, în incinta întreprinderii „Floarea ” a sustras un portofel cu o sumă mare de bani, documente si carduri.

Cine recunoaște persoana din video să apeleze 112 sau 061 000 601.


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ De dragul like-urilor pe Tik-Tok, un adolescent s-a filmat sărind și alergând pe avionul-monument de la Aeroport

De dragul like-urilor pe Tik-Tok, un adolescent s-a filmat sărind și alergând pe avionul-monument de la Aeroport.

Publicat

Despre caz ne-a alertat un urmăritor al celui care apare în imagini și ne-a expediat și secvența video. În filmuleț se vede cum acesta aleargă mai întâi pe aripa avionului, apoi urcă pe el, aleargă până la unul din motoare, iar de acolo, se avântă și sare din nou pe aripă.

Imaginile i-au indignat pe urmăritorii individului, care, cel mai probabil nu a împlinit încă vârsta majoratului.

Unul din ei ne-a scris că condamnă gestul tânărului, deoarece, în primul rând și-a pus sănătatea în pericol, iar, în al doilea rând, putea să deterioreze avionul, pe care toată lumea îl admiră.


Pe caz, poliția urmează să se sesizeze, iar dacă acțiunile băiatului vor fi calificate drept încălcare, acesta va fi identificat și sancționat.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii