Rețele de socializare

Ediție TV

/VIDEO/ Adunau, prin șantaj, bani în „obșeac”

DOI INDIVIZI AR FI ESTORCAT 2.500 DE EURO DE LA UN AMATOR DE CAZINO

Publicat

Adunau prin șantaj bani în „obșeac” pentru un pușcăriaș. Doi bărbați au fost reținuți în flagrant în timp ce primeau 2.500 de euro de victimă. Despre caz poliția a fost anunțată chiar de cel care era șantajat. Suspecții ar fi profitat de faptul că victima este amator al jocurilor de noroc și casino, și-i știau punctele slabe. Prin urmare bănuiții l-ar fi amenințat pe bărbat că dacă nu le va da banii, rudele lui vor fi bătute crunt și vor trece printr-un adevărat calvar. Totodată, l-ar fi amenințat că-I vor distruge și mașina.

Indivizii spuneau că banii vor fi trimiși în haznaua criminală „obșeac”, pentru a-i susține financiar pe deținuți. Victima a spus că le va da banii, dar între timp a denunțat cazul la poliție. Prin urmare, forțele de ordine au reușit să rețină doi indivizi cu vârstele de 30 și respectiv 31 de ani.. În urma perchezițiilor în automobilul bărbaților, au fost găsite mai multe cagule, un pistol și o sumă de bani în valută europeană.

Oamenii legii au stabilit că unul dintre suspecți a fost condamnat în anul 2018 la 5 ani de pușcărie însă, peste doi ani a fost eliberat. Actualmente, indivizii se alfă în arest preventiv pe un termen de 30 de zile. Ambii riscă pușcărie de până la 7 ani.

echipa.md


 

 


Ediție TV

/VIDEO/ Gelozia la scos din minți. Un bărbat din Bălți a intrat înarmat în casa fostei sale soții

Gelozia l-a scos din minți. Un bărbat beat din Bălți s-a înarmat cu un cuțit și a dat buzna în casa fostei sale soții.

Publicat

Din fericire, femeia nu era acasă, iar locuința era dotată cu sistem de supraveghere video. La fața locului au intervenit de urgență angajații Serviciului de Pază al MAI. Aceștia au surprins momentul în care bărbatul a spart ușa de la intrare. Făptașul a ajuns pe mâna poliției.

Am văzut un cetățean suspect. Când am intrat în curte, ușa era deteriorată, iar geamurile erau complet sparte. Bărbatul era în interiorul casei cu un cuțit de cel puțin 25 de cm. I-am cerut să arunce cuțitul, dar acesta a refuzat. A fugit după mine. A trebuit să folosesc echipamentul special. L-am încătușat și mobilizat la podea. L-am impus să arunce cuțitul, acesta încă zace în curte, a spus Sergiu Naforniță, angajat Servicii Pază a MAI.

Bărbatul spune că a vrut să se răzbune pe fosta soție pentru că l-ar fi înșelat.


– De ce ați intrat în casă?

–Este casa mea, eu am construit-o.

–De ce ați spart geamurile și ați avut un cuțit în mână?


–Pentru că soția mea m-a înșelat (mi-a pus coarne).

Poliția cercetează toate circumstanțele în care a avut loc incidentul.

nordnews.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Impact frontal cu cinci victime

Accident de groază în apropierea satului Fundul Galbenei din raionul Hâncești. Cinci persoane, dintre care doi copii au ajuns la spital după ce mașinile în care se aflau s-au tamponat violent.

Publicat

Totul s-a întâmplat în după-amiaza de trei decembrie, puțin după ora 15.00. În imaginile de la fața locului se vede că accidentul a fost unul extrem de grav, ambele vehicule fiind făcute țăndări. Potrivit primelor informații de la fața locului, cele cinci persoane rănite se aflau în unul dintre vehicule și se deplasau spre orașul Hâncești.

La un moment dat, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, șoferul automobilului ar fi pierdut controlul volanului, a ieșit pe contrasens și prin urmare s-a tamponat cu o altă mașină, ce venea din sens opus. În urma impactului, doi copii, dar și trei adulți au avut de suferit și au fost duși la spitalul din Hâncești pentru a primi îngrijirile medicale necesare.

Oamenii legii continua să cerceteze cazul.

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ ANTA a făcut totalurile

Agenția Națională Transport Auto a făcut totalurile încălcărilor comise la service-urile auto pe luna noiembrie.

Publicat

Potrivit unui comunicat de presă, în urma mai multor controale efectuate, s-a constatat că mai multe ateliere de autoservice lipsesc semnele de avertizare și semnalizare a locurilor cu risc sporit de accidentare, cum ar fi exploatarea echipamentului tehnic, sau electric fără verificare tehnică corespunzătoare sau căderea în goluri, ca rezultat al exploatării canalelor de vizitare. Prin urmare, angajații care au încălcat aceste reguli s-au ales cu amenzi în valoare totală de 121 mii de lei.

Totodată, pentru a preveni eventuale accidente la locul de muncă, inspectorii ANTA au efectuat și lecții de informare la 29 de agenți economici.

De menționat că în prezent inspectorii de muncă din cadrul ANTA cercetează 7 accidente de muncă, din care 4 accidente grave și 3 accidente mortale, produse ca urmare a exploatării incorecte a echipamentelor de muncă la service-urile auto, încălcarea instrucțiunilor de securitate și sănătate în muncă, lipsa evaluării riscurilor la locurile de muncă sau a lipsei organizării locurilor de muncă corespunzătoare.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii