Rețele de socializare

Moldova

Un militar al Armatei Naționale a decedat în timpul unui accident de serviciu

Ministerul Apărării al Republicii Moldova anunță, cu profundă tristețe, că un militar prin contract al Armatei Naționale, în vârstă de 26 de ani, a decedat astăzi în urma unui accident în timpul executării obligațiunilor de serviciu.

Publicat

Poliția și Procuratura au fost anunțate despre tragicul accident. Actualmente, Poliția militară investighează cazul pentru a stabili toate circumstanțele producerii accidentului.

Potrivit susrselor DESCHIDE.MD totul s-a întâmplat la o unitate militară de la Telecentru. Acesta a fost strivit între două TAB-uri.

Potrivit poliției, tragedia a avut loc în această dimineață, în jurul orei 09:11, pe teritoriul unității militare a Forțelor Armate, de pe strada Pietrarilor 1, din cartierul telecentru al capitalei. Preliminar s-a stabilit că militarul și-ar fi pierdut cunoștința și a căzut de pe tehnica militară, iar în urma traumelor primite a decedat pe loc.


Ministerul Apărării aduce sincere condoleanţe familiei îndurerate.

„O pierdere imensă pentru Armata Națională. Condoleanțe familiei. Prea tânăr, prea multă durere…”, a comentat ministrul apărării Alexandru Pânzari.


Moldova

Prinși în flagrant de carabinieri

Prinși chiar în moment ce scotoceau droguri din ascunziș.

Publicat

Doi chișinăuieni, un tânăr și o femeie de 22 și respectiv 27 de ani au fost observați în zona forestieră de pe strada Mihail Sadoveanu din capitală de către un echipaj de caraninieri în timp ce scotoceau la tulpina unui arbore, căutând ceva. Comportamentul suspect al acestora a atras atenția oamenilor legii. Asupra acestora au fost depistat un pacheţel zip lock în care se afla o substanță albă asemănătoare drogurilor. Cei doi au fost reținuți și escortați la inspectorat pentru a fi documentați. Cercetările continuă întru elucidarea tuturor cisrcumstanțelo.


Citește mai departe

Moldova

Manevra nechibzuită a unui șofer grăbit a supus riscului zeci de persoane

Imedia cum s-a lărgit drumul un automoblist a ieșit la o depășire periculoasă pe contrasens

Publicat

Și-a pus în pericol propria viață, dar și a celorlalți participanți la trafic. Este vorba despre un șofer care a fost la un pas de a crea o nouă tragedie pe traseu.

Momentul în care individul iese la o depășire periculoasă a fost surpins de camera de bord a unui alt automobilist. Totul se întâmplă la intrare în raionul Strășeni.

În imaginile postate se poate vedea cum mașinile circulă regulamentar,însă este suficient ca drumul să se lărgească un pic, cum un automobil iese la depășire pe contrasens. Vehiculul apare brusc în cadrul după care înăintează cu viteză pe banda opusă. Manevra nechibzuită a șoferului grăbit a pus în pericol viețile a zeci de persoane care circulau în acel memont pe carosabil.


Autorul postării le-a solictat oamenilor legii să se sesize pe acest caz.

echipa.md


Citește mai departe

Moldova

Fetiţă de 11 ani, bătută crunt de propria mamă beată la Râbnița

O fetiță de 11 ani a fost bătută în plină stradă chiar de mama sa, care era în stare avansată de ebrietate. Cazul a avut loc în noaptea de vineri, 7 august, la Rîbniţa.

Publicat

Poliția din Rîbnița a fost alertată la ora 22:40 noaptea, de către o tânără de 26 de ani, care a comunicat că o fetiță a fost bătută crunt de mama ei.

Sosiţi la faţa locului, forţele de ordine au găsit copila speriată la nişte vecini.

Oamenii legii au stabilit că în seara incidentului, femeia în vârstă de 30 de ani a organizat o petrecere. La scurt timp, ea s-a certat cu concubinul său şi a decis să plece de acasă. Copila însă a refuzat să meargă în toiul nopţii cu mama sa, care era în stare de ebrietate și a încercat să scape. Atunci, femeia a luat-o la bătaie.


Fetiţa a fost transportată de urgență la spitalul din Rîbnița, cu contuzii ale feței.

Femeia a opus rezistenţă forţelor de ordine, având un comportament agresiv. În prezent, ea se află în izolatorul de detenţie provizorie.

Aceasta riscă să fie trasă la răspundere administrativă.


stiri.md

Citește mai departe

topul săptămânii