Rețele de socializare

Moldova

/VIDEO/ Momentul în care mai multe foi de țiglă metalică zboară de pe o mașină, din mers

Momentul în care mai multe foi de țiglă metalică zboară de pe o mașină, din mers a fost surprins de o cameră de bord.

Publicat

Totul a avut loc în data de 28 iunie, pe un traseu din țară. În imagini se vede cum de pe o mașină care transporta mai multe foi de țiglă pe acoperiș încep să se desprindă și să zboare pe șosea, riscând în orice moment să lovească alte vehicule.

În comentarii, internauții s-au arătat extrem de indignați de atitudinea șoferului, care a pus zeci de vieți în pericol, încercând să economisească banii pe transportul țiglei metalice.

Nu se știe dacă a fost alertată poliția.

echipa.md


Advertisement

Moldova

Manevra nechibzuită a unui șofer grăbit a supus riscului zeci de persoane

Imedia cum s-a lărgit drumul un automoblist a ieșit la o depășire periculoasă pe contrasens

Publicat

Și-a pus în pericol propria viață, dar și a celorlalți participanți la trafic. Este vorba despre un șofer care a fost la un pas de a crea o nouă tragedie pe traseu.

Momentul în care individul iese la o depășire periculoasă a fost surpins de camera de bord a unui alt automobilist. Totul se întâmplă la intrare în raionul Strășeni.

În imaginile postate se poate vedea cum mașinile circulă regulamentar,însă este suficient ca drumul să se lărgească un pic, cum un automobil iese la depășire pe contrasens. Vehiculul apare brusc în cadrul după care înăintează cu viteză pe banda opusă. Manevra nechibzuită a șoferului grăbit a pus în pericol viețile a zeci de persoane care circulau în acel memont pe carosabil.


Autorul postării le-a solictat oamenilor legii să se sesize pe acest caz.

echipa.md


Citește mai departe

Moldova

Fetiţă de 11 ani, bătută crunt de propria mamă beată la Râbnița

O fetiță de 11 ani a fost bătută în plină stradă chiar de mama sa, care era în stare avansată de ebrietate. Cazul a avut loc în noaptea de vineri, 7 august, la Rîbniţa.

Publicat

Poliția din Rîbnița a fost alertată la ora 22:40 noaptea, de către o tânără de 26 de ani, care a comunicat că o fetiță a fost bătută crunt de mama ei.

Sosiţi la faţa locului, forţele de ordine au găsit copila speriată la nişte vecini.

Oamenii legii au stabilit că în seara incidentului, femeia în vârstă de 30 de ani a organizat o petrecere. La scurt timp, ea s-a certat cu concubinul său şi a decis să plece de acasă. Copila însă a refuzat să meargă în toiul nopţii cu mama sa, care era în stare de ebrietate și a încercat să scape. Atunci, femeia a luat-o la bătaie.


Fetiţa a fost transportată de urgență la spitalul din Rîbnița, cu contuzii ale feței.

Femeia a opus rezistenţă forţelor de ordine, având un comportament agresiv. În prezent, ea se află în izolatorul de detenţie provizorie.

Aceasta riscă să fie trasă la răspundere administrativă.


stiri.md

Citește mai departe

Moldova

STOP AMBROZIA!

Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor vine în ajutor cetățenilor, pentru combaterea în comun a buruienii Ambrozia (Ambrosia artemisiifolia), prin campania ”STOP AMBROZIA”.

Publicat

În acest scop Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor a lansat linia specializată pe Viber la nr. de tel. 067160008.

Această inițiativă vine cu scopul minimizării impactului negativ al plantei, cauza fiind polenul acesteia, care provoacă alergii ale căilor respiratorii și ale ochilor, de asemenea este unul dintre factorii agravanți ai astmului bronșic.

Cetățenii sunt rugați să înștiințeze despre loturile și locația buruienii Ambrozia pe teritoriul Republicii Moldova.


ANSA va întreprinde toate măsurile necesare pentru înlăturarea ambroziei.

Direcția Protecția plantelor


Citește mai departe

topul săptămânii