Rețele de socializare

Ediție TV

/VIDEO/ Un băiețel de trei ani și un tânăr de 24 de ani au murit într-un cumplit accident, la Strășeni

Durere fără margini în două familii din satul Lozova, după ce și-au pierdut copii într-un teribil accident rutier.

Publicat

Impactul a avut loc în seara de 9 mai, în preajma localității Pănășești, din raionul Strășeni. Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Strășeni, Silvia Vetcu, oamenii legii ajunși la fața locului au stabilit că ciocnirea s-a produs între două mașini. Iar în consecință, unul dintre șoferi, un tânăr de 24 de ani, și pasagerul acestuia de trei ani s-au stins pe loc. În momentul coliziunii minorul se afla împreună cu bunica care a supraviețuit loviturii și a fost transportată, de urgență, la spitalul raional. De îngrijiri medicale a avut nevoie și celălalt automobilist. În cadrul investigațiilor demarate pe acest caz s-a stabilit că totul s-a întâmplat după ce șoferul de 32 de ani ar fi ieșit la o depășire regulamentară, însă din motive necunoscute a pierdut controlul volanului și s-a izbit frontal în automobilul în care se aflau cele trei victime. Potrivit informației apărute în presă, tânărul de 24 de ani este vecin al pasagerei ajunse la spital.

În ziua tragediei, femeia l-ar fi rugat să o ducă la Chișinău pentru a-și lua nepotul aflat în vizită la ceilalți bunei, după care împreună urmau să revină acasă. Cu regret însă acest lucru nu s-a mai întâmplat. Tânărul era unicul copil al familiei, iar micuțul se afla în grija bunicii în timp ce mama muncea peste hotare. Cercetările pe caz continuă.


Ediție TV

/VIDEO/ Accidentele în lanț, la ordinea zilei

NOUĂ MAȘINI AVARIATE ÎN URMA PRODUCERII A DOUĂ COLIZIUNI

Publicat

Dimineață cu ghinion pentru nouă șoferi din capitală, mașinile cărora au fost implicate două  accidente de circulație. Primul caz s-a întâmplat dis de dimineață, pe Viaduct. Aici, patru mașini s-au tamponat în timp ce se deplasau pe banda extremă dreaptă și au creat mai mari impedimente în traficul și așa destul de aglomerat. Un caz similar s-a produs tot pe 10 iulie, câteva ore mai târziu, pe sos Balcani. De acestă dată, s-au lovit în lanț cinci autoturisme.

În imaginile surprinse de martorii oculari se poate vedea că la fața locului a intervenit un echipaj de poliție. Internauții admit că , cel mai probabil, coliziunea s-a produs din cauza nerespectării distanțe dintre mașini. Versiune ce nu a fost confirmată sau infirmată de oamenii legii. Contactat telefonic, ofițerul de presă de la Poliția Capitalei Svetlana Scripnic a declarat că din fericire, în ambele cazuri persoane traumatizate nu au fost înregistrate. Șoferii care vor fi gasiti  vinovati riscă 1500 de lei amendă și 6 puncte de penalizare.

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Topul infracțiunilor, în capitală

POLIȚIA A INTERVENIT LA APROAPE 6.000 DE CHEMĂRI ÎN DOUĂ SĂPTĂMÂNI

Publicat

La paza legii 24/24. Poliția capitalei a intervenit în 5911 de cazuri parvenite prin apel telefonic în ultimele două săptămâni. Conform statisticii, din data de 25 iunie și până pe data de 9 iulie, către poliție au intervenit apeluri, cu solicitarea implicării în ameliorarea diverselor conflicte și fărădelegi comise în Chișinău. Ca urmare, în cadrul acțiunilor înterprinse de poliție au fost reținute 69 de persoane pentru 6 cazuri de furt, 3 de jaf, dar și 21 cazuri legate de droguri.

– Ai droguri asupra ta?

– Nu.


– Sigur?

– Da.

– Acuși o să verific și o să vedem.


Totodată, oamenii legii au intervenit și în 20 acte de huliganism, 2 cazuri de violare de domociliu și o răpire de automobil. La fel, au fost reținute 26 de persoane aflate în urmărire penală, 19 debitori de stat, dar și 26 de persoane aflate în orientare. Totodată de către polițiști au fost reţinuţi total 122 de contravenienți. Toate persoanele au vor fi trase la răspundere conform legislației în vigoare.

echipa.md

Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Explozie pe un câmp agricol

UN OBUZ, DEZGROPAT DIN GREȘEALĂ, A EXPLODAT ȘI A DISTRUS PARTIAL UN TRACTOR

Publicat

Potrivit informațiilor operative, obuzul a explodat în timpul lucrărilor agricole pe un teren din apropierea orașului Căușeni, tractorul și utilajul agricol fiind distruse parțial.

Clipe de panică pentru un șofer de tractor de 51 de ani din Căușeni. Un obuz militar a explodat și a distrus vehiculul pe care-l condcea, în timp ce efectua lucrări pe un teren agricol. Totul s-a întâmplat în data de 10 iulie, în apropiere de orașul Căușeni. Poliția a fost anunțată de către proprietarul tractorului.

Acesta le-ar fi spus oamenilor legii că un angajat de-al său efectua lucrări Agricole pe câmpul care-I aparțiine, iar la un moment dat a ajuzit o bubuitură puternică. Se pare că acesta ar fi detonat din greșeală un obuz de război Din fericire, incidental nu s-a soldat cu victim, numai tractorul a fost avariat partial. Polițiștii continua investigațiile.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii