Rețele de socializare

Moldova

/VIDEO/ Accident grav la Cahul. Două mașini s-au tanponat, iar peste una din ele s-a prăbușit un stâlp.

Accident grav la Cahul. Două mașini s-au tanponat, iar peste una din ele s-a prăbușit un stâlp.

Publicat

Totul s-a întâmplat în data de 16 decembrie, în jurul orei 14.00, la intersecția V. Stroiescu și I.L. Caragiale. Din imaginile postate de un portal local de știri se văd două mașini accidentate, iar peste una dintre ele stă înclinat un pilon de susținere a firelor electrice.

La fața locului a venit și o ambulanță.

Știrea se actualizează…

echipa.md


Moldova

„Vindea” permise de conducere: Un bărbat din Hîncești, reținut de CNA

Ar fi cerut 2400 de euro pentru perfectarea a două permise de conducere, iar pentru asta a ajuns în izolator.

Publicat

Un bărbat din Hîncești a fost reținut în flagrant de ofițerii CNA și este cercetat pentru trafic de influență. Operațiunea a avut loc pe teritoriul Gării de Sud din capitală, iar după reținere individul a fost plasat în izolator pentru 72 de ore.

Ofițerii anticorupție au inițiat o cauză penală pentru trafic de influență, iar în urma reținerii și a percheziției corporale oamenii legii au ridicat de la suspect 1200 de euro, transmise sub controlul CNA.

De menționat că, bărbatul nu este la prima abatere de la lege, anterior fiind cercetat penal și condamnat pentru comiterea diferitor infracțiuni.


În prezent, au loc acțiuni de urmărire penală sub conducerea procesuală a Procuraturii mun. Cahul pentru elucidarea tuturor circumstanțelor.

echipa.md


Citește mai departe

Moldova

O femeie a fost jefuită chiar în veceul de pe teritoriul gării feroviare din orașul Strășeni. Suspectul – reținut

Un bărbat de 38 de ani a fost arestat pentru 30 de zile, după ce ar fi intrat într-un bloc sanitar de pe teritoriul gării feroviare din orașul Strășeni, unde i-ar fi aplicat unei femei mai multe lovituri, i-a sustras telefonul mobil și geanta și a fugit într-o direcție necunoscută. Ulterior, acesta a vândut telefonul cu 100 de lei, pe teritoriul gării.

Publicat

Imediat femeia de 43 de ani a sesizat Poliția, iar ca a urmare a acțiunilor întreprinse de polițiștii din Strășeni, dar și a implicării oamenilor, suspectul a fost reținut.

Acesta este din orașul Strășeni și este cercetat pentru jaf, anterior fiind condamnat pentru fapte similare.

Conform legislației în vigoare, persoana culpabilă de asemenea infracțiune riscă închisoare de la 5 la 7 ani cu (sau fără) amendă de la 42 500 la 67 500 de lei.



Citește mai departe

Moldova

Peste 100 de hectare de teren, compromise de foc în weekend: Cel mai grav incendiu a izbucnit la Dănceni

Weekend de foc în întreaga țară. În perioada 04-06 mai, pompierii și salvatorii au intervenit pentru lichidarea a 45 de incendii de vegetație, care au afectat circa 100 hectare de teren.

Publicat

Unul dintre cele mai mari incendii a izbucnit în dimineața de 6 mai, în localitatea Dănceni din raionul Ialoveni. Acolo focul a nimicit peste 20 hectare de stuf. Internauții au filmat flăcările uriașe care erau observate de la sute de metri distanță, iar funinginea ajungea chiar la casele acestora.

Deși pompierii nu au anunțat încă cauza exactă de la care au izbucnit flăcările, primarul localității a scris pe o rețea socială că ar fi vorba de o incendiere intenționată. Un alt incendiu, care a mistuit 15 ha de teren s-a produs tot în raionul Ialoveni, în satul Mileștii Noi. Situație similară a fost și în satul Chirileni din raionul Ungheni, unde focul a distrus 15 hectare de vegetație.

Totodată, în această perioadă au fost  întocmite 77 procese verbale, fiind sancționate persoanele care au dat foc intenționat vegetației uscate.


În 53 de cazuri, oamenii au fost amendați, suma totală a amenzilor fiind de aproape 264.000 de lei, restul persoanelor vor munci neremunerat în folosul comunității.

De la începutul anului, au fost înregistrate 1240 de incendii de vegetație, care au distrus peste 2500 hectare de terenuri.


Citește mai departe

topul săptămânii