Rețele de socializare

Moldova

/VIDEO/ Elevii de la două licee din capitală s-au bătut în plină zi în fața unui local

Trei elevi din clasa a XI-a de la Liceul „Mircea Eliade” au fost snopiți în bătaie în plină zi într-un local din centrul capitalei. Incidentul a avut loc vineri, 4 octombrie, iar în urma încăierării, minorii au avut nevoie de îngrijiri medicale. Camerele de supraveghere instalate în local au surprins momentele în care cei trei minori sunt luați la pumni de un grup de de elevi de clasa a XII-a la Liceul „Gheorghe Asachi”.

Publicat

„Copiii sunt în clasa a XI-a, iar în acea zi au avut lecții prescurtate, așa că s-au eliberat mai devreme și au mers la un ceai, o cafea, la restaurant. Erau cinci băieți și o fată. În video se vede cum apare un băiat și căuta bătaie. Fiul meu, până în ziua de azi, îmi spune că nu știe care este motivul bătăii”, ne-a povestit Alexandru Cozmac, tatăl unuia dintre minorii agresați.

Din imaginile video se vede că unul dintre elevii de la „Gheorghe Asachi” se apropie de masa la care stăteau elevii de la „Mircea Eliade”, iar la un moment dat, îi aplică unui băiat o lovitură puternică cu cotul. Ulterior, cei trei minori, însoțiți de câțiva băieți din gașca de alături, au ieșit din local, iar conflictul a degenerat.

Potrivit tatălui unuia dintre minori, cele două grupuri de elevi nu se cunoșteau. Totodată, acesta declară că nu cunoaște motivele care au generat bătaia.


De cealaltă parte, administrația localului și unul dintre chelneri declară că a apelat la pază imediat ce a sesizat conflictul.

Ziarul de Gardă a reușit să ia legătura cu unul dintre elevii de la Liceul „Gheorghe Asachi”, implicat în altercație.

„Altercația a fost provocată de ei. Când am ieșit afară, se observă că primul a fost lovit colegul nostru. Știu că în local ei râdeau în mod ironic de noi, dar noi nu le atrăgeam atenția. Vătămări corporale au atât ei, cât și noi. Evident că ne pare rău, însă conflictul nu a fost iscat de noi. Nimeni nu ar fi vrut să se ajungă până aici. Noi suntem absolvenți și nu ne trebuiesc probleme. Mai mult imaginea liceului are de suferit”, ne-a povestit elevul.


Citește articolul integral pe zdg.md.

Moldova

Un troleibuz de pe linia nr 8 s-a tamponat cu un automobil, în centrul capitalei: În vehiculul de rută erau circa 20 de pasageri

Un grav accident s-a produs în capitală. Un troleibuz de pe linia nr 8 s-a tamponat cu un automobil. Totul a avut loc în jurul orei 14.00, la intersecția străzii București și Maria Cebotari.

Publicat

Potrivit reprezentantei RTEC, Felicia Rusu, accidentul rutier a avut loc astăzi, în jurul orei 14:40. Troleibuzul circula pe ruta nr. 8 și în salonul troleibuzului erau circa 20 călători.

Nimeni dintre pasagerii troleibuzului nu a suferit.

Deocamdată nu se cunoaște nimic despre starea șoferului mașinii implicate în coliziune, dar în imagini poate fi observat și un echipaj medical cu ambulanța.


Știrea se actualizează…


Citește mai departe

Moldova

O mașină s-a tamponat cu o autospecială, în sectorul Buiucani: O persoană a fost dusă la spital

Accident violent în sectorul Buiucani al capitalei. O mașină s-a tamponat cu o autospecială.

Publicat

Totul a avut loc pe strada 27 Martie, în jurul orei 13.09.

Potrivit datelor oferite de către ofițerul de presă de la Poliția Capitalei, Svetlana Scripnic, la fața locului au fost direcționați de urgență polițiștii, medicii cu ambulanța, dar și un echipaj de descarcerare.

În prezent se cunoaște că pasagerul din automobil a fost preluat de medici și transportat la spital.


Știrea se actualizează…


Citește mai departe

Moldova

Manevră nereușită cu spatele. Unul din automobilele implicate a fost la un pas de a ajunge pe gazon

Două automobile au fost implicate într-un accident produs miercuri, 8 aprilie, pe bulevardul Dacia din Chișinău.

Publicat

O mașină de model Hyundai efectua manevra cu spatele și a lovit un alt automobil de model Toyota. În urma impactului, unul dintre automobile a fost la un pas de a ajunge pe gazon.

Ulterior, la fața locului a fost solicitată ambulanța.

Potrivit informațiilor oferite de ofițerul de presă al poliției capitalei, Svetlana Scripnic, nimeni nu a avut de suferit.



Citește mai departe

topul săptămânii