Rețele de socializare

Moldova

/FOTO/ Doi moldoveni, însoțitori de vagon, suspectați de contrabandă cu țigări

Doi moldoveni au fost au primit amenzi usturătoare după ce poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Iași Feroviar au descoperit 20 de mii 800 de țigări ascunse în podeaua vagonului unui tren internațional ce urma să intre în România din Republica Moldova.

Publicat

Cazul s-a înregistrat în data de 11 ianuarie, în jurul orei 21.40, pe sensul de intrare în România. Bărbații s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, călătorind ca însoțitori ai vagonului din trenul care circula pe ruta Chişinău – Iaşi – București.

În urma unui control asupra vagoanelor trenului, au fost descoperite ascunse și nedeclarate, în podea, într-un loc special amenajat, sub banchetă 1.400 de pachete de țigări de proveniență R. Moldova.

Țigările în valoare de peste 60 de mii de lei au fost confiscate, iar cei doi moldoveni amendați cu 85 de mii de lei.

echipa.md


Moldova

Un troleibuz de pe linia nr 8 s-a tamponat cu un automobil, în centrul capitalei: În vehiculul de rută erau circa 20 de pasageri

Un grav accident s-a produs în capitală. Un troleibuz de pe linia nr 8 s-a tamponat cu un automobil. Totul a avut loc în jurul orei 14.00, la intersecția străzii București și Maria Cebotari.

Publicat

Potrivit reprezentantei RTEC, Felicia Rusu, accidentul rutier a avut loc astăzi, în jurul orei 14:40. Troleibuzul circula pe ruta nr. 8 și în salonul troleibuzului erau circa 20 călători.

Nimeni dintre pasagerii troleibuzului nu a suferit.

Deocamdată nu se cunoaște nimic despre starea șoferului mașinii implicate în coliziune, dar în imagini poate fi observat și un echipaj medical cu ambulanța.


Știrea se actualizează…


Citește mai departe

Moldova

O mașină s-a tamponat cu o autospecială, în sectorul Buiucani: O persoană a fost dusă la spital

Accident violent în sectorul Buiucani al capitalei. O mașină s-a tamponat cu o autospecială.

Publicat

Totul a avut loc pe strada 27 Martie, în jurul orei 13.09.

Potrivit datelor oferite de către ofițerul de presă de la Poliția Capitalei, Svetlana Scripnic, la fața locului au fost direcționați de urgență polițiștii, medicii cu ambulanța, dar și un echipaj de descarcerare.

În prezent se cunoaște că pasagerul din automobil a fost preluat de medici și transportat la spital.


Știrea se actualizează…


Citește mai departe

Moldova

Manevră nereușită cu spatele. Unul din automobilele implicate a fost la un pas de a ajunge pe gazon

Două automobile au fost implicate într-un accident produs miercuri, 8 aprilie, pe bulevardul Dacia din Chișinău.

Publicat

O mașină de model Hyundai efectua manevra cu spatele și a lovit un alt automobil de model Toyota. În urma impactului, unul dintre automobile a fost la un pas de a ajunge pe gazon.

Ulterior, la fața locului a fost solicitată ambulanța.

Potrivit informațiilor oferite de ofițerul de presă al poliției capitalei, Svetlana Scripnic, nimeni nu a avut de suferit.



Citește mai departe

topul săptămânii