Rețele de socializare

Moldova

Ignat a fost eliberat din penitenciarul 13. Majoritatea martorilor ar fi declarat că nu Ignat ar fi fost cel care l-a omorât pe Sergiu Bejenari.

Luptătorul Aurel Ignat, unul dintre suspecții omorului din fața unui club de noapte va sta în arest la domiciliu, după șapte luni de detenție în Penitenciarul nr. 13.

Publicat

Potrivit Anticorupție.md, magistrații de la Judecătoria Chișinău au schimbat măsura preventivă, după ce majoritatea martorilor ar fi declarat că nu Ignat ar fi fost cel care l-a omorât pe Sergiu Bejenari. Amintim că Aurel Ignat, împreună cu Mihai Pârgaru și cu Eugeniu Deliu sunt suspectați că l-ar fi omorât în bătăi pe Sergiu Bejenari.

S-a întâmplat în noaptea de 19 mai 2018. În urma altercației, Sergiu Bejenari, a fost internat în reanimare, iar peste șase zile s-a stins la spital.

Cei doi luptători K-1, Ignat și Pârgaru au fost plasați atunci în arest preventiv, iar Deliu, a fost anunțat în căutare. În octombrie 2018, Pârgaru fost plasat în arest la domiciliu, iar Deliu nu a fost identificat.


Surse apropiate anchetei ar fi declarat pentru Anticorupție.md că s-a stabilit că acesta se ascunde la o mănăstire.

echipa.md

 


Moldova

/FOTO/ Tractorist „înghițit” cu tot cu tractor de un șanț, la Telenești

Publicat

Potrivit poliției, victima s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 59 de ani. Acesta se deplasa cu un tractor când, într-o pantă, a pierdut controlul volanului, iar tractorul a derapat și s-a prăbușit într-un șanț, transmite Deschide.MD.

În urma accidentului, bărbatul a rămas blocat în cabina tractorului. La fața locului au intervenit salvatorii care l-au eliberat.

Victima a fost transportată la spital cu diverse traumatisme.Citește mai departe

Moldova

O familie din Chișinău, transportată la spital în urma unui accident, produs lângă satul Căpriana

Un bărbat și o femeie de 30 de ani, dar și fiica lor de doar 2 anișori a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier ce s-a produs astăzi pe traseul Chișinău-Leușeni, în apropiere de localitate Căpriana (r-nul Strășeni).

Publicat

Potrivit datelor operative, în accident au fost implicate trei automobile de model BMW, Skoda și Mercedes, transmite Deschide.MD.

În urma impactului, cei doi tineri și copilul acestora au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.


Citește mai departe

Moldova

/FOTO/ Un camion cu roadă a luat foc pe un câmp agricol din sudul țării

Un camion cu cereale a luat foc pe un câmp din Vulcănești. Totul a avut loc în data de 25 iulie, pe un teren agricol în apropierea traseul Vulcănești-Reni.

Publicat

Portalul Gagauzinfo.md scrie că la fața locului au intervenit pompierii. Aceștia au stabilit că focul a cuprins cabina vehiculului.

Pompierii au reușit să stingă focul înainte ca acesta să se extindă până la remorca cu cereale.

Preliminar, focul ar fi izbucnit de la acumulator, care, probabil, era defectat.


Cauzele și circumstanțele incendiului vor fi stabilite de specialiști.


Citește mai departe

topul săptămânii