Rețele de socializare

Moldova

/FOTO/ Un microbuz in care s-ar fi aflat mai multi moldoveni, implicat intr-un accident in Austria. Cel putin doua persoane, transportate in stare grava la spital.

Un microbuz, care potrivit unor pasageri circula pe ruta Chisinau-Santander, a fost implicat astazi intr-un accident pe o sosea din Austria. In urma impactului violent, cel putin doua persoane au fost transportate la spital. Ministerul de Externe de la noi sustine ca Ambasada Republicii Moldova in Austria nu a fost sesizata deocamdata despre accident.

Publicat

Ministerul Afacerilor Externe din Romania a anuntat in urma unei solicitari MEDIAFAX, ca opt romani au fost raniti in accidentul rutier produs pe o autostrada din Austria. Dintre acestia, doi au suferit rani mai grave, iar alte sase persoane, printre care si trei minori, au fost ranite usor.

Totodata, reprezentantii Ministerului de Externe din Romania precizeaza ca „ranile suferite de cetatenii romani nu le pun viata in pericol” si ca ambasada Romaniei la Viena „monitorizeaza situatia si este in contact permanent cu autoritatile locale, fiind pregatita sa acorde asistenta consulara, in functie de solicitari”.

Potrivit unor martori, microbuzul implicat in accident ar fi transportat moldoveni din Chisinau spre Santander.


Contactati de ProTv, cei de la Ministerul de Externe sustin ca microbuzul implicat in accident este inmatriculat in Romania si spun ca la moment nu se cunoaste daca in automobil erau moldoveni.

Presa locala scrie ca accidentul s-a petrecut, luni, pe autostrada A4, sensul de mers spre Ungaria, in zona Bruck ad Leitha. Doua persoane aflate in microbuz au fost transportate cu elicoptere la spitale din apropiere, iar alte persoane au fost ranite usor. Impactul s-a produs dupa ce soferul unui camion inmatriculat in Slovacia a incetinit din cauza traficului aglomerat de pe autostrada, iar o masina inmatriculata in România nu a apucat sa franeze la timp si a intrat in plin in camion. Persoanele ranite se aflau in microbuzul inmatriculat in Romania, care a intrat la randul sau in cele doua masini accidentate inaintea lui. In urma impactului s-a format un ambuteiaj de 10 kilometri, iar circulatia a fost intrerupta aproximativ doua ore.

Consulul Republicii Moldova la Viena intreprinde masurile necesare pentru a verifica identitatea persoanelor ranite si investigheaza cazul.


protv.md

Moldova

Un troleibuz de pe linia nr 8 s-a tamponat cu un automobil, în centrul capitalei: În vehiculul de rută erau circa 20 de pasageri

Un grav accident s-a produs în capitală. Un troleibuz de pe linia nr 8 s-a tamponat cu un automobil. Totul a avut loc în jurul orei 14.00, la intersecția străzii București și Maria Cebotari.

Publicat

Potrivit reprezentantei RTEC, Felicia Rusu, accidentul rutier a avut loc astăzi, în jurul orei 14:40. Troleibuzul circula pe ruta nr. 8 și în salonul troleibuzului erau circa 20 călători.

Nimeni dintre pasagerii troleibuzului nu a suferit.

Deocamdată nu se cunoaște nimic despre starea șoferului mașinii implicate în coliziune, dar în imagini poate fi observat și un echipaj medical cu ambulanța.


Știrea se actualizează…


Citește mai departe

Moldova

O mașină s-a tamponat cu o autospecială, în sectorul Buiucani: O persoană a fost dusă la spital

Accident violent în sectorul Buiucani al capitalei. O mașină s-a tamponat cu o autospecială.

Publicat

Totul a avut loc pe strada 27 Martie, în jurul orei 13.09.

Potrivit datelor oferite de către ofițerul de presă de la Poliția Capitalei, Svetlana Scripnic, la fața locului au fost direcționați de urgență polițiștii, medicii cu ambulanța, dar și un echipaj de descarcerare.

În prezent se cunoaște că pasagerul din automobil a fost preluat de medici și transportat la spital.


Știrea se actualizează…


Citește mai departe

Moldova

Manevră nereușită cu spatele. Unul din automobilele implicate a fost la un pas de a ajunge pe gazon

Două automobile au fost implicate într-un accident produs miercuri, 8 aprilie, pe bulevardul Dacia din Chișinău.

Publicat

O mașină de model Hyundai efectua manevra cu spatele și a lovit un alt automobil de model Toyota. În urma impactului, unul dintre automobile a fost la un pas de a ajunge pe gazon.

Ulterior, la fața locului a fost solicitată ambulanța.

Potrivit informațiilor oferite de ofițerul de presă al poliției capitalei, Svetlana Scripnic, nimeni nu a avut de suferit.



Citește mai departe

topul săptămânii