Rețele de socializare

Moldova

Cadavrul unui bărbat din Râbnița, găsit dezmembrat în mai mulți saci de gunoi

Crimă macabră în stânga Nistrului. Angajații agenției mediului au descoperit marți, 12 martie, rămășițe umane într-o fântână la 3 km de orașului Râbnița.

Publicat

Așa cum a explicat unul din experți, serviciul a primit mesaje de la cetățeni că în apa fântânii plutesc mai mulți saci cu gunoi. Când bărbatul a scos una din pungi și a văzut conținutul acesteia, a alertat imediat poliția.

În urma sesizării făcute de angajatul agenției mediului, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului pentru a elucida toate circumstanțele celor întâmplate. În sacoșele de polietilenă extrase din fântână, au fost descoperite fragmente ale unui cadavru dezmembrat. În timpul zilei, a fost stabilită și identitatea bărbatului omorât. Acesta s-a adeverit a fi un pescar de 47 de ani din aceeași localitate, scrie novostipmr.com.

De săvârșirea crimei este suspectată concubina de 37 de ani a bărbatului, anunță forțele de ordine din regiune.


Femeia a fost identificat și urmează să fie reținută. Pe acest caz a fost pornită o cauză penală pentru omor.

POINT.MD


Moldova

/FOTO/ Tractorist „înghițit” cu tot cu tractor de un șanț, la Telenești

Publicat

Potrivit poliției, victima s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 59 de ani. Acesta se deplasa cu un tractor când, într-o pantă, a pierdut controlul volanului, iar tractorul a derapat și s-a prăbușit într-un șanț, transmite Deschide.MD.

În urma accidentului, bărbatul a rămas blocat în cabina tractorului. La fața locului au intervenit salvatorii care l-au eliberat.

Victima a fost transportată la spital cu diverse traumatisme.Citește mai departe

Moldova

O familie din Chișinău, transportată la spital în urma unui accident, produs lângă satul Căpriana

Un bărbat și o femeie de 30 de ani, dar și fiica lor de doar 2 anișori a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier ce s-a produs astăzi pe traseul Chișinău-Leușeni, în apropiere de localitate Căpriana (r-nul Strășeni).

Publicat

Potrivit datelor operative, în accident au fost implicate trei automobile de model BMW, Skoda și Mercedes, transmite Deschide.MD.

În urma impactului, cei doi tineri și copilul acestora au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.


Citește mai departe

Moldova

/FOTO/ Un camion cu roadă a luat foc pe un câmp agricol din sudul țării

Un camion cu cereale a luat foc pe un câmp din Vulcănești. Totul a avut loc în data de 25 iulie, pe un teren agricol în apropierea traseul Vulcănești-Reni.

Publicat

Portalul Gagauzinfo.md scrie că la fața locului au intervenit pompierii. Aceștia au stabilit că focul a cuprins cabina vehiculului.

Pompierii au reușit să stingă focul înainte ca acesta să se extindă până la remorca cu cereale.

Preliminar, focul ar fi izbucnit de la acumulator, care, probabil, era defectat.


Cauzele și circumstanțele incendiului vor fi stabilite de specialiști.


Citește mai departe

topul săptămânii