Rețele de socializare

În căutare

Dacă îl recunoşti anunţă Poliţia!

Bărbatul ce apare în imagini este căutat de către ofițerii de investigații ai Inspectoratului de Poliție Râşcani, pentru că ar fi pătruns în mai multe blocuri de locuit, de unde a sustras încălțăminte, biciclete, cărucioare și alte bunuri materiale. Paguba evaluată constituie circa 10 000 lei.

Publicat

În acest context a fost pornită o cauză penală pentru furt, în cadrul căreia sunt demarate acţiuni speciale de investigaţii şi de urmărire penală. Dacă  va găsit vinovat, acesta riscă o pedeapsă cu amendă în mărime  de la 6 000 lei până la 20 000 lei,  sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 4 ani.

Persoanele care l-au recunoscut sau deţin careva informaţii despre identitatea şi locul aflării acestuia, sunt rugate să informeze Poliţia la numerele de telefon: 079 141 779 sau 902. 

POLITIACAPITALEI.MD


În căutare

Noi detalii în cazul tinerei dispărute după ce a urcat într-o mașină de ocazie. Este însărcinată în luna a 6-a, spune iubitul ei

Noi detalii despre tânăra de 19 ani dispărută fără veste încă în data de 12 aprilie, după ce a urcat într-o mașină de ocazie pe una din străzile orașului Orhei.

Publicat

Iubitul ei a declarat pentru presă că fata este însărcinată în luna a șasea și își făcea studiile la Colegiul Pedagogic din Orhei. În ziua dispariției, se întorcea de la muncă spre cămin, iar tânărul își rugase un prieten să o ia pe fată cu mașina de la o stație pe strada 31 August din Orhei, însă când a ajuns, în locul cuvenit nu mai aștepta nimeni.

Ulterior, mai spune tânărul, împreună cu polițiștii a văzut cum fata urcă într-o mașină de ocazie și pleacă într-o direcție necunoscută. Până în ziua de azi, telefonul fetei este închis, iar părinții, rudele, iubitul și poliția o caută non-stop.

Pentru CANAL 5, tânărul a oferit un interviu în fața camerei, în care povestește printre lacrimi ultimele conversații cu iubita care-i poartă copilul sub inimă.


Amintim că tânăra, pe nume Ana-Maria Guja are înălțimea de 1.65m, părul șaten și ochii căprui.

În momentul dispariției, ea purta pantaloni negri, tricou de culoare albă și o bluză neagră. Persoanele care au văzut fata din imagini sau dețin orice detaliu despre aceasta, sunt rugate să sune imediat la unul dintre numerele 112 sau 078 325 001.


Orice informație poate fi utilă.

 


echipa.md

Citește mai departe

În căutare

Nu se știe nimic de ea: Tânăra care a dispărut după ce a urcat într-o mașină de ocazie – de negăsit

A dispărut fără urmă, după ce a urcat într-o mașină de ocazie.

Publicat

O tânără de 19 ani este căutată cu disperare de poliție și rude, după ce în seara de 12 aprilie, în jurul orei 21:00, a urcat într-un automobil și a plecat într-o direcție necunoscută, iar până la moment nimeni nu știe nimic despre locul aflării acesteia. Fata a urcat în automobilul cu pricina pe strada 31 august, din municipiul Orhei.

Tânăra are înălțimea de 1.65m, părul șaten și ochii căprui.

În momentul dispariției, ea purta pantaloni negri, tricou de culoare albă și o bluză neagră.
Persoanele care au văzut fata din imagini sau dețin orice detaliu despre aceasta, sunt rugate să sune imediat la unul dintre numerele 112 sau 078 325 001.


Orice informație poate fi utilă.

 


Citește mai departe

În căutare

Minorele din imagini, dispărute de 2 zile: S-au dus de acasă și sunt de negăsit

UPDATE: Minorele au fost găsite și predate părinților. Potrivit Gagauzinfo.MD, miercuri, 27 martie, polițiștii au stabilit locația exactă a fetelor de 12 și 14 ani din raionul Ceadîr-Lunga. Oamenii legii din Găgăuzia au predat deja copiii reprezentanților legali.

Publicat

ȘTIREA INIȚIALĂ: Atenție la minorele din imagini. Acestea ar fi fugit de acasă și nimeni nu mai știe unde să le caute. Potrivit poliției, ambele minore locuiesc în Ceadâr – Lunga, iar în data de 24 martie ar fi plecat de acasă fără să anunțe pe cineva.


Citește mai departe

topul săptămânii