Rețele de socializare

Moldova

Crimă la Cruzești: Un chiriaș și-a strangulat gazda cu o frânghie

Un bărbat în vârstă de 34 de ani, a fost reținut de oamenii legii, după ce a făcut un apel 902. Acesta fiind în stare de ebrietate și-ar fi strangulat gazda cu o frânghie. Crima a avut loc în seara zilei de ieri, 9 ianuarie, în jurul orei 20:00, în localitatea Cruzești, municipiul Chișinău.

Publicat

Solicitată telefonic, Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a declarat pentru Today.MD că bărbatul ar fi apelat la serviciul 902 și a solicitat ca poliția să intervină într-un conflict pe care acesta îl avea cu proprietara locuinței în care locuia, însă până la venirea poliției, bărbatul ar fi strangulat-o.

„La fața locului s-a deplasat o echipă BRO, iar ulterior a fost solicitată intervenția Grupei Operative de la IP Cicoana, după ce a fost depistat cadavrul proprietarei locuinței. Aceasta s-a dovedit a fi o femeie în vârstă de 56 de ani, iar potrivit primelor examinări ale cadavrului, medicii legiști au stabilit că moartea femeii a survenit din cauza unei asfixieri mecanice”, a precizat Stati.

Reprezentantul Poliției Capitalei a ținut să adauge că bărbatul locuia în chirie la victimă, iar în seara zilei de ieri, după ce au consumat băuturi alcoolice, între ei s-a iscat un conflict.


„Chiriașul a luat o frânghie și și-a strangulat gazda. Pe acest caz a fost pornită o cauză penală în baza articolului 145 din Codul Penal „Omor”, iar ultimul a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de Detenție Preventivă”, a mai adăugat Stati.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs crima.

TODAY.MD


 

Moldova

/FOTO/ Tractorist „înghițit” cu tot cu tractor de un șanț, la Telenești

Publicat

Potrivit poliției, victima s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 59 de ani. Acesta se deplasa cu un tractor când, într-o pantă, a pierdut controlul volanului, iar tractorul a derapat și s-a prăbușit într-un șanț, transmite Deschide.MD.

În urma accidentului, bărbatul a rămas blocat în cabina tractorului. La fața locului au intervenit salvatorii care l-au eliberat.

Victima a fost transportată la spital cu diverse traumatisme.Citește mai departe

Moldova

O familie din Chișinău, transportată la spital în urma unui accident, produs lângă satul Căpriana

Un bărbat și o femeie de 30 de ani, dar și fiica lor de doar 2 anișori a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier ce s-a produs astăzi pe traseul Chișinău-Leușeni, în apropiere de localitate Căpriana (r-nul Strășeni).

Publicat

Potrivit datelor operative, în accident au fost implicate trei automobile de model BMW, Skoda și Mercedes, transmite Deschide.MD.

În urma impactului, cei doi tineri și copilul acestora au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.


Citește mai departe

Moldova

/FOTO/ Un camion cu roadă a luat foc pe un câmp agricol din sudul țării

Un camion cu cereale a luat foc pe un câmp din Vulcănești. Totul a avut loc în data de 25 iulie, pe un teren agricol în apropierea traseul Vulcănești-Reni.

Publicat

Portalul Gagauzinfo.md scrie că la fața locului au intervenit pompierii. Aceștia au stabilit că focul a cuprins cabina vehiculului.

Pompierii au reușit să stingă focul înainte ca acesta să se extindă până la remorca cu cereale.

Preliminar, focul ar fi izbucnit de la acumulator, care, probabil, era defectat.


Cauzele și circumstanțele incendiului vor fi stabilite de specialiști.


Citește mai departe

topul săptămânii