Rețele de socializare

Moldova

/FOTO/ Detalii șocante de la accidentul de Stăuceni, unde doi cicliști au fost loviți de o mașină. Unul din minori se află în comă

Detalii șocante de la accidentul de Stăuceni, unde doi cicliști de câte 12 ani au fost loviți de o mașină. Unul din minori se află în comă.

Publicat

Despre starea celor doi copii a anunțat Federația de Ciclism din Moldova, din care fac parte și cei doi băieți de câte 12 ani.

„Ambii sportivi sunt în viață și se află la spital. Starea unuia dintre ei este evaluată ca fiind gravă – acesta se află în comă. Al doilea sportiv s-a ales cu o comoție cerebrală și cu clavicula fracturată”, se arată în comunicatul instituției.

Amintim că în data de 21 februarie, în jurul orei 16.45, în apropiere de comuna Stăuceni a avut loc un accident grav în care doi bicicliști în vârstă de 12 ani au fost grav


Potrivit datelor oferite de către ofițerul de presă de la Poliția Capitalei, Natalia Stati, cei doi minori, echipați corespunzător, se deplasau cu bicicletele pe carosabil, când, la un moment dat,un automobil de model Opel a dat peste ei.

La volan se afla un bărbat de 48 de ani.


echipa.md

Advertisement

Moldova

/FOTO/ Un ucrainean căutat în SUA pentru răpire și șantaj, reținut la Comrat

Un ucrainean, anunțat în căutare internațională, pentru comiterea mai multor infracțiuni a fost reținut pe teritoriul țării noastre.

Publicat

Acesta a fost identificat de către inspectorii pentru Migrație pe teritoriul municipiului Comrat. Potrivit oamenilor legii, străinul fusese anunțat în căutare internațională de către organele de drept al Statelor Unite ale Americii pentru infracțiuni de răpire a unei persoane și șantaj. Acesta a fost reținut pentru 72 de ore în vederea inițierii procedurii de extrădare. Amintim că de la începutul anului 2023 până în prezent pe teritoriul Republicii Moldova, de către ofițerii de investigație ai IGM  au fost reținuți 24 cetățeni aflați în căutare locală și internațională.


Citește mai departe

Moldova

Un grup specializat în organizarea migrației ilegale, destructurat. O persoană din Briceni, reținută în urma perchezițiilor

Percheziții în raionul Briceni. Procurorii și polițiștii de frontieră au destructurat un grup infracțional specializat în organizarea migrației ilegale.

Publicat

Persoanele implicate aveau diferite roluri. Astfel că, aceștia ar fi creat o schemă criminală bine organizată, prin care organizau transportarea, intrarea și șederea cetățenilor ucraineni în Republica Moldova.

Din declarațiile ucrainenilor căzuți în plasa grupului criminal, s-a stabilit că victimele ar fi achitat sume de circa 3500 de euro, pentru a putea ajunge pe teritoriul țării noastre.

În urma descinderilor, oamenii legii au ridicat mai multe mijloace financiare și obiecte care vor servi în calitate de probe în dosar.


Totodată, a fost reținut unu dintre membrii grupării, celelalte persoane implicate urmând a fi depistate de poliție.

echipa.md


Citește mai departe

Moldova

Accident cumplit în raionul Sîngerei. Un motociclist de 26 de ani a decedat la fața locului

Un motociclist de 26 de ani a decedat într-un groaznic accident rutier. Totul a avut loc în noaptea de 7 iunie, în apropierea satului Prepelița, raionul Sîngerei.

Publicat

imagine simbol

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că un tânăr de 26 de ani, locuitor al raionului Sîngerei, conducând motocicleta de model „Viper-Viktad”, pe drumul regional G-56, având în calitate de pasager o tânără de 19 ani locuitoare a raionului Telenești, din motive necunoscute, nu s-a isprăvit cu ghidajul derapând pe partea dreaptă a traseului lovindu-se într-un indicator rutier.

În urma traumelor primite, conducătorul motocicletei a decedat pe loc, iar pasagera a fost transportată la spitalul raional Sîngerei, pentru îngrijiri medicale.

Alte circumstanțe ale producerii accidentului rutier se stabilesc.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii