Rețele de socializare

Moldova

Suicid în capitală. Un tânăr de 31 de ani s-a aruncat în gol de pe Viaductul ce unește sectoarele Botanica și Centru

Suicid în capitală. Un tânăr de 31 de ani s-a aruncat în gol de pe Viaductul ce unește sectoarele Botanica și Centru.

Publicat

Poliția a fost alertată despre caz în amiaza de 09 noiembrie, în jurul orei 12.50, precum că un bărbat s-ar fi aruncat în gol de pe pod, pe strada Melestiu.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, dar și medicul legist. Contactat telefonic, ofițerul de presă de la Poliția Capitalei, Natalia Stati, a declarat că tânărul decedat avea vârsta de 31 de ani. Pe corpul acestuia nu au fost depistate semne de moarte violentă, cu excepția celor caracteristice căderii de la înălțime, prin urmare, versiunea preliminară ar fi suicidul.

Cadavrul tânărului a fost transmis către centrul de medicină legală, iar dacă se va confirma versiunea de suicid, oamenii legii vor trebui să constate ce l-a făcut pe tânăr să recurgă la acest gest disperat.

echipa.md


Moldova

Ar fi spart un taxi și au furat două telefoane mobile. Unul din suspecți – prins pe urme fierbinți

Ar fi spart un taxi și a furat două telefoane mobile. Un minor de 17 ani a fost reținut de carabinieri pe urme fierbinți.

Publicat

Totul ar fi avut loc în data de 19 martie, dimineața devreme, în jurul orei 04.00. Carabinierii au primit un anunț prin intermediul stației Radio, precum că pe strada Ion Creangă ar fi fost spart un automobil, suspecții fiind anunțați în căutare.

La scurt timp, oamenii legii au observat un tânăr suspect la intersecția străzilor M. Viteazul și A. Șciusev, care, atunci când a observat carabinierii a încercat să fugă de la fața locului. Totuși, el a fost ajuns din urmă, iar în cadrul discuțiilor s-a aflat că acesta are vârsta de 17 ani.

Minorul a recunoscut că împreună cu alți doi prieteni, ar fi spart geamul unui automobil cu inscripția unei firme de taxi pe el, și ar fi furat două telefoane mobile, cel mai probabil, utilizate de către șofer pentru a primi și gestiona comenzile. La fața locului a fost solicitat și un echipaj al poliției, iar minorul a fost dus la inspectorat pentru documentare.


Oamenii legii continuă cercetările pentru a identifica și a-i reține și pe complicii minorului.

echipa.md


Citește mai departe

Moldova

„La plimbare” peste Prut: Mai mulți moldoveni, prinși după ce au ajuns ilegal în România

Voiau să ajungă înot în Uniunea Europeană. Trei cetățeni moldoveni au fost prinși după ce au ajuns ilegal în România.

Publicat

Cazul a avut loc în data de 18 martie, pe segmentul de responsabilitate al Sectorului Poliției de Frontieră Leușeni. Tinerii cu vârste cuprinse între 19 și 28 de ani au fost surprinși cu ajutorul unei dronei. Aceștia au fost observați în timp ce treceau râul Prut din Republica Moldova spre România.

Imediat informația a fost transmisă autorităților de frontieră din țara vecină, astfel au fost inițiate acțiuni de căutare pe ambele maluri ale Prutului. În cele din urmă, cei trei moldoveni au fost reținuți pe partea română. Ei au fost preluați de către autoritățile din Moldova și reținuți pentru 72 de ore.

Investigațiile pe acest caz continuă în vederea stabilirii scopului, circumstanțelor producerii incidentului, dar și a figuranților implicați.


Curios este faptul că doar cu o zi mai devreme, polițiștii de frontieră români au prins alți 2 moldoveni care au ajuns înot în țara vecină. Este vorba de doi conaționali, de 21 și, respectiv, 54 de ani, care, conform Acordului de Readmisie, au fost predați autorităților de frontieră din Republica Moldova în vederea continuării cercetărilor.


Citește mai departe

Moldova

Accident violent în nordul țării: Două microbuze s-au tamponat, iar o persoană a ajuns la spital

Accident violent în nordul țării. Pasagerul dintr-un microbuz a ajuns la spital după ce vehiculul în care se afla s-a inversat, în urma coliziunii cu un alt autoturism.

Publicat

Totul s-a întâmplat în amiaza de 19 martie, în jurul orei 12.00, la intersecția dintre drumul de acces spre orașul Rîșcani și cel ce duce spre satul Mihăileni. Potrivit poliției, preliminar, totul s-ar fi întâmplat după ce un șofer în vârstă de 48 de ani, locuitor al orașului Rîșcani, ar fi încercat să iasă de pe drumul secundar, fără a se asigura, și prin urmare, nu a oferit prioritate unui alt microbuz, ce se deplasa pe strada cu prioritate.

Vehiculul era condus de un bărbat de 30 de ani, originar din raionul Drochia.

Impactul a fost atât de violent, încât vehiculul tamponat s-a răsturnat. Șoferii au scăpat nevătămați, însă, un pasager din vehiculul răsturnat a suferit diverse traumatisme fiind transportat la spital.


Conducătorii auto au fost supuși etilotestului, iar rezultatele au demonstrat că nici unul dintre ei nu urcase băut la volan. Cercetările pe caz sunt în plină desfășurare, iar șoferul care va fi găsit vinovat, va fi sancționat în funcție de gravitatea leziunilor suferite de pasager.


Citește mai departe

topul săptămânii