Rețele de socializare

Moldova

Orhei: Un bărbat și-a torturat soția până la moarte, cu ciocanul și toporul, ca să o facă să recunoască că l-a înșelat

Un bărbat și-a torturat soția până la moarte, cu ciocanul și toporul, ca să o facă să recunoască că l-a înșelat.

Publicat

Potrivit canalului de Telegram Ungureanu 112, bărbatul în vârstă de 66 de ani a consumat astăzi alcool împreună cu soția sa în vârstă de 65 de ani, într-o locuință de pe strada Frunze, din municipiul Orhei, ulterior între ei s-a iscat un conflict din cauza geloziei care a culminat cu o crimă.

Individul i-ar fi aplicat soției sale multiple lovituri cu pumnii în regiunea feței și-i cerea să recunoască că-l înșală cu alt bărbat.

Deoarece femeia nega, dânsul ar fi luat un ciocan din curte și i-ar fi aplicat o lovitură în regiunea capului, după care din nou ar fi luat-o la pumni.


Ulterior, după o rafală de lovituri cu pumnii și ciocanul, din cauza că s-ar fi rupt coada ciocanului, bărbatul a luat un topor cu care i-ar mai fi aplicat victimei câteva lovituri peste genunchi, după care a lăsat-o în stare inconștientă pe patul din dormitorul casei și a plecat să se culce.

În urma traumatismelor grave, femeia a murit, iar bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore.Moldova

/VIDEO/ Trei mașini, grav avariate în urma unui accident rutier în Capitală

Un accident rutier s-a produs în această după-amiază în Capitală.

Publicat

Potrivit martorilor, totul s-ar fi întâmplat în preajma Centrului de Excelență în Construcții din cartierul Telecentru al sectorului Centru din Chișinău, transmite Știri.md.

Conform imaginilor distribuite pe rețelele sociale, în accident au fost implicate trei automobile, acestea fiind grav avariate.

Contactată de Știri.md, Natalia Stati, ofițer de presă din cadrul Poliției Capitalei, ne-a declarat că apelul la 112 a fost recepționat la ora 14:10, precum că pe strada Gheorghe Asachi, s-a produs un accident rutier.


La fața locului s-a deplasat un echipaj al Secției Documentare Accidente Rutiere, unde ajunși, polițiștii au stabilit că sunt implicate trei unități de transport: Mercedes, Nisan, Suzuki.

În urma impactului nimeni nu a pătimit. Pe caz a fost inițiată o anchetă în stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier.


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Doi moldoveni, rămași fără mai multe telefoane noi la vamă

Doi moldoveni au rămas fără mai multe bunuri de consum, aduse ilegal din afara țării.

Publicat

În primul caz este vorba despre un șofer de 64 de ani, care venea din Ucraina în Republica Moldova. La punctul de trecere Palanca, mijlocul său de transport a fost supus unor verificări mai ample, iar căutările au dat rezultate.

Acesta avea mai multe ascunzișuri improvizate, unde ținea mărfuri de larg consum și mai multe telefoane mobile noi. Un caz similar s-a produs și la punctul de trecere de la Leușeni, unde un moldovean de 30 de ani, care venea din Germania împreună cu încă o persoană, a ascuns în mașina sa 6 telefoane mobile noi, nedeclarate în vamă.

În ambele cazuri, bunurile nedeclarate controlului vamal au fost ridicate, iar persoanele riscă să fie sancționate contravențional.


echipa.md


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Incendiu la o grădiniță din capitală. Pompierii au intervenit prompt

Incendiu la o grădiniță din capitală. Totul s-a întâmplat în dimineața zilei de 06 decembrie, la școala-grădiniță numărul 88, de pe strada Costiujeni.

Publicat

Potrivit informațiilor oferite de reprezentanții IGSU, incendiul nu s-a răspândit, arzând doar plafonul electric dintr-un cabinet.

Toți copiii au fost evacuați în siguranță până la venirea pompierilor.

Toate circumstanțele izbucnirii incendiului urmează a fi stabilite.


echipa.md

Citește mai departe

topul săptămânii