Rețele de socializare

Moldova

/FOTO/ O mașină s-a tamponat frontal cu un troleibuz de pe linia 37, în capitală. O persoană a fost rănită

Accident violent în sectorul Ciocana al capitalei. O persoană a fost rănită după ce mașina în care se afla ca pasager s-a tamponat frontal cu un troleibuz.

Publicat

Totul a avut loc în seara de 15 mai, în jurul orei 19.00 pe strada Uzinelor. În imaginile de la fața locului se poate observa mașina făcută zob, dar și vehiculul de rută, grav deteriorat.

La fața locului a fost chemată poliția, un echipaj medical.

Din datele oferite de poliție se cunoaște că la volanul mașinii se afla un șofer de 44 de ani, iar troleibuzul era condus de un bărbat de 31 de ani.


Potrivit datelor oferite de către ofițerul de presă de la RTEC, Felicia Russu, în troleibuzul de pe linia 37, în momentul producerii impactului se aflau 9 pasageri.

Niciunul dintre ei nu a fost rănit. La spital, însă a ajuns pasagerul din mașină care ar fi suferit fracturi de coaste. Preliminar, de vină s-ar face șoferul automobilului, care nu a apreciat corect situația rutiera și a ieșit de pe contrasens.

Poliția a pornit o anchetă pe caz, iar, paralel RTEC a inițiat o anchetă internă. Dacă va fi găsit vinovat, șoferul mașinii va fi sancționat în funcție de gravitatea leziunilor suferite de victimă.


echipa.md


Moldova

Incident de groază, la Ștefan Vodă: O fetiță de numai un anișor a fost ucisă de o vacă

Publicat

O copilă de doar un an a decedat în această seară după ce a fost lovită de o vacă. Cazul a avut loc într-o localitate din raionul Ștefan Vodă, scrie Deschide.MD.

Potrivit datelor preliminare, imediat ce a fost lovită de animal, rudele fetiței au apelat la Serviciul 112. Cu regret, copilul a decedat în drum spre spital.

Cazul este investigat de polițiști în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii incidentului.


Citește mai departe

Moldova

/FOTO/ „Laborator de droguri”, depistat într-un apartament din Bender: Proprietarul riscă pușcărie

Un bărbat de 43 de ani cu antecedente penale și-ar fi transformat apartamentul din Bender în speluncă de droguri.

Publicat

Potrivit milițienilor din regiune, bărbatul primea la el acasă „musafiri” care preparau și consumau substanțe interzise. Acesta a fost reținut după ce vecinii s-ar fi plâns că din apartamentul său se emană un miros insuportabil.

Veniți la fața locului în amiaza de 27 iunie, milițienii din regiune i-au găsit în locuință pe proprietar și pe încă doi bărbați, vizual sub influența drogurilor, care preparau substanțe narcotice. În bucătărie au fost depistate și utilaje pentru preparare, dar și o seringă cu o dos de opium.

Investigațiile continuă, iar proprietarul apartamentului riscă până la 3 ani de pușcărie.


echipa.md

 


Citește mai departe

Moldova

Un tânăr a ucis o bătrână, iar cadavrul l-a ascuns într-o movilă cu bălegar, la Telenești

Un tânăr a fost reținut în această după-amiază fiind suspectat că a ucis cu sânge rece o femeie. Crima a avut loc în weekend, în localitatea Tîrșiței din raionul Telenești.

Publicat

Potrivit datelor preliminare, ar fi un tânăr de 20 de ani care a fost încătușat de oamenii legii fiind suspectat că a ucis o femeie în vârstă de 76 de ani, scrie Deschide.MD.

Cadavrul victimei a fost găsit ieri în adiacentul curții sale într-o grămadă de bălegar.

Medicii-legiști au stabilit că pe suprafața cadavrulu i sunt prezente mai multe smene de moarte violentă, printre care o plagă penetrantă a mandibulei,în regiunea maxilarului inferior.


Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care a fost comisă crima, iar tânărul, dacă vinovăția sa va fi demonstrată, riscă să se aleagă cu ani grei de pușcărie.


Citește mai departe

topul săptămânii