Rețele de socializare

Moldova

/VIDEO/ Detalii de la accidentul din Budești: Un minor de 14 ani a fost rănit

Noi detalii de la accidentul produs pe traseul Vadul lui Vodă – Chișinău. Un minor de 14 ani a avut nevoie de ajutorul medicilor, după ce mașina în care se afla ca pasager s-a tamponat cu alte trei autoturisme.

Publicat

Totul a avut loc în data de 8 mai, în jurul orei 16.00, la ieșirea din localitatea Budești. În imaginile de la fața locului, plasate pe rețelele de socializare se poate observa că unul din cele patru autoturisme implicate a ajuns în șanțul de la marginea drumului. Mai mult, de sub capota acestuia ieșea un fum dens.

La fața locului au intervenit polițiștii, medicii cu ambulanța, dar și un echipaj al pompierilor. Contactat telefonic, ofițerul de presă de la Poliția Capitalei, Natalia Stati, a declarat că în coliziune sunt implicate patru vehicule, Opel, Hyndai, Toyota și Dacia.

În urma impactului, un pasager minor ce se afla în unul dintre autoturisme, de model Hyundai, a avut de suferit. Acesta a fost preluat de medicii de pe ambulanță pentru îngrijiri specializate. Deocamdată nu este clar din vina cui s-a produs impactul.


Investigațiile pe caz continuă.

echipa.mdMoldova

Amenința că se va arunca în gol: Un bărbat a încercat să sară de la etajul cinci al unui bloc de locuit, la Comrat

Un bărbat de 30 de ani a încercat să se sinucidă, la Comrat.

Publicat

Incidentul s-a petrecut în noaptea de 21 mai, scrie gagauzinfo.md. În timp ce era în stare de ebrietate, bărbatul a amenințat că va sări de la etajul cinci al unei clădiri cu mai multe etaje de pe strada Lenin.

La fața locului au sosit polițiștii. Aceștia au reușit să intre într-o conversație cu bărbatul și să-l convingă să nu sară.

La momentul actual, psihologii lucrează cu bărbatul.


 

 


Citește mai departe

Moldova

Un bărbat a ajuns în reanimare după ce a efectuat o săritură nereușită în apă

Sezonul estival este în prag. Odată cu micile plăceri ale verii, vin și pericolele. Este și cazul a unui tânăr de 29 de ani.

Publicat

Acesta a vrut să se scalde în râul Nistru, dar a ajuns în secția de reanimare după ce a efectuat o săritură nereușită în apă.

Totul s-a întâmplat în data de 21 mai. Victima, locuitorul orașului  Tiraspol, împreună cu prietenii săi au ieșit la plimbare de-a lungul râului. Tânărul  de 29 de ani a decis să înoate. Acesta a efectuat o săritură în apă și s-a lovit cu capul de fundul râului. Acesta imediat și-a pierdut cunoștința.

Din fericire, prietenii au observat rapid prietenul plutind în stare inconștientă pe apă și l-au retras la mal.


La locul faptei a intervenit o ambulanță. Tânărul și-a revenit și a comunicat medicilor că nu își poate mișca corpul și picioarele.

După ce acesta a fost internat la spital în secția de reanimare, medicii au constatat că acesta are fractură la coloana vertebrală.

Alte circumstanțe ale cazului se stabilesc.


T.me/mvdpmr

Citește mai departe

Moldova

/FOTO/ Chișinău: Un bărbat care suferea de convulsii a fost observat și ajutat de carabinieri

A primit ajutor medical, după ce un echipaj de carabinieri l-a identificat într-un parc din capitală.

Publicat

La data de 21 mai curent, un echipaj de carabinieri a Direcției regionale ”Centru”, ce exercitau serviciul de menținere a ordinii publice pe str. Calea Ieșilor, au observat o persoană de gen masculin căzută la sol ce avea convulsii.

Militarii au reacționat imediat, acordând bărbatului primul ajutor. Totodată, prin intermediul serviciului unic 112, carabinierii au solicitat ambulanța la fața locului.

La scurt timp bărbatul a fost transportat la Spitalul de Urgență.


În acest context, Inspectoratul General de Carabinieri îndeamnă, în cazul când observați persoane ce se află în dificultate, să apelați la cea mai apropiată patrulă de carabinieri sau să apelați numărul unic 112.


Citește mai departe

topul săptămânii