Rețele de socializare

Moldova

/VIDEO/ Droguri de peste 200 mii de lei, scoase din circuit: Un tânăr, arestat

Un tânăr de 24 de ani a fost reținut în flagrant de polițiștii Inspectoratului de Poliție Botanica, în timp ce comercializa droguri, prin plasarea acestora în ascunzișuri.

Publicat

Oamenii legii au intrat în posesia unei informații operative despre activitatea infracțională a tânărului privind comercializarea drogurilor pe teritoriul capitalei. Astfel, polițiștii de comun cu procurorii Procuraturii mun. Chișinău, Oficiul Botanica, au dispus mai multe măsuri de investigație și urmărire penală pentru stabilirea circumstanțelor și acumularea materialului probatoriu.

În cadrul acțiunilor procesual penale s-a stabilit că acesta împacheta drogurile de tip PVP în cantități mai mici, ulterior le plasa în ascunzișuri pe teritoriul mun. Chișinău.

„Marfa” era comercializată de suspect prin intermediul aplicației ,,Telegram”.


Urmare a percheziției autorizate la domiciliul tânărului, polițiștii au depistat și ridicat 300 gr. de PVP, marijuană 50 gr., un cântar de mici dimensiuni precum și alte obiecte pentru ambalarea drogurilor.

Suspectul nu este la prima abatere de la lege, anterior fiind judecat pentru infracțiuni analogice.

Toate probele depistate au fost ridicate și îndreptate pentru a fi efectuate expertizele de rigoare.


Valoarea drogurilor pe piața neagră depășește suma de 200 000 de lei.

Tânărul a fost plasat în arest pentru 30 de zile și este cercetat penal pentru ,, Circulația ilegală a drogurilor în proporții deosebit de mari, iar conform legislaţiei penale în vigoare, riscă o pedeapsă cu închisoare de la 7 la 15 de ani.

În continuare polițiștii și procurorii întreprind acţiuni în vederea documentării tuturor circumstanțelor și stabilirii altor persoane complice la săvârșirea infracțiunii.Moldova

Amenința că se va arunca în gol: Un bărbat a încercat să sară de la etajul cinci al unui bloc de locuit, la Comrat

Un bărbat de 30 de ani a încercat să se sinucidă, la Comrat.

Publicat

Incidentul s-a petrecut în noaptea de 21 mai, scrie gagauzinfo.md. În timp ce era în stare de ebrietate, bărbatul a amenințat că va sări de la etajul cinci al unei clădiri cu mai multe etaje de pe strada Lenin.

La fața locului au sosit polițiștii. Aceștia au reușit să intre într-o conversație cu bărbatul și să-l convingă să nu sară.

La momentul actual, psihologii lucrează cu bărbatul.


 

 


Citește mai departe

Moldova

Un bărbat a ajuns în reanimare după ce a efectuat o săritură nereușită în apă

Sezonul estival este în prag. Odată cu micile plăceri ale verii, vin și pericolele. Este și cazul a unui tânăr de 29 de ani.

Publicat

Acesta a vrut să se scalde în râul Nistru, dar a ajuns în secția de reanimare după ce a efectuat o săritură nereușită în apă.

Totul s-a întâmplat în data de 21 mai. Victima, locuitorul orașului  Tiraspol, împreună cu prietenii săi au ieșit la plimbare de-a lungul râului. Tânărul  de 29 de ani a decis să înoate. Acesta a efectuat o săritură în apă și s-a lovit cu capul de fundul râului. Acesta imediat și-a pierdut cunoștința.

Din fericire, prietenii au observat rapid prietenul plutind în stare inconștientă pe apă și l-au retras la mal.


La locul faptei a intervenit o ambulanță. Tânărul și-a revenit și a comunicat medicilor că nu își poate mișca corpul și picioarele.

După ce acesta a fost internat la spital în secția de reanimare, medicii au constatat că acesta are fractură la coloana vertebrală.

Alte circumstanțe ale cazului se stabilesc.


T.me/mvdpmr

Citește mai departe

Moldova

/FOTO/ Chișinău: Un bărbat care suferea de convulsii a fost observat și ajutat de carabinieri

A primit ajutor medical, după ce un echipaj de carabinieri l-a identificat într-un parc din capitală.

Publicat

La data de 21 mai curent, un echipaj de carabinieri a Direcției regionale ”Centru”, ce exercitau serviciul de menținere a ordinii publice pe str. Calea Ieșilor, au observat o persoană de gen masculin căzută la sol ce avea convulsii.

Militarii au reacționat imediat, acordând bărbatului primul ajutor. Totodată, prin intermediul serviciului unic 112, carabinierii au solicitat ambulanța la fața locului.

La scurt timp bărbatul a fost transportat la Spitalul de Urgență.


În acest context, Inspectoratul General de Carabinieri îndeamnă, în cazul când observați persoane ce se află în dificultate, să apelați la cea mai apropiată patrulă de carabinieri sau să apelați numărul unic 112.


Citește mai departe

topul săptămânii