Rețele de socializare

Moldova

/VIDEO/ Șofer cu un comportament inadecvat, surprins pe o stradă din Capitală: Martorii susțin că ar fi fost drogat

Publicat

Un șofer a a fost surprins pe o stradă din sectorul Râșcani al Capitalei cu un comportament inadecvat.

Imaginile de la fața locului au fost expediate de un cititor la adresa Știri.md.

Potrivit martorului, șoferul sta parcat în preajma sensului giratoriu de pe bulevardul Moscova și prezenta un comportament inadecvat.


Din imagini se poate observa cum oamenii legii scot mai multe lucruri personale ale șoferului deasupra automobilului, printre care și un pachețel suspect.

Contactat de Știri.md, ofițerul de presă Natalia Stati ne-a spus că șoferul a fost observat de un echipaj de poliție care patrula străzile orașului.

Apropiindu-se de șofer, oamenii legii au remarcat că acesta are un comportament straniu. Ulterior acesta a fost dus la Inspectoratul de Poliție unde a fost stabilită și identitatea acestuia. Șoferul s-a dovedit a fi un bărbat de 32 de ani care singur a recunoscut că a consumat substanțe narcotice.


”Pe cazul dat a fost întocmit un proces verbal pentru procurarea ori păstrarea ilegală de drogurilor în cantităţi mici sau consumul de droguri fără prescripţia medicului. Conform legislatiei acesta riscă să fie sancţionat cu amendă de la 600 de lei până la 1.500 de lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de pînă la 72 de ore”, ne-a spus ofițerul de presă.

Ulterior angajații din cadrul INSP au ridicat automobilul și l-au transportat la parcarea specială.

 Moldova

Amenința că se va arunca în gol: Un bărbat a încercat să sară de la etajul cinci al unui bloc de locuit, la Comrat

Un bărbat de 30 de ani a încercat să se sinucidă, la Comrat.

Publicat

Incidentul s-a petrecut în noaptea de 21 mai, scrie gagauzinfo.md. În timp ce era în stare de ebrietate, bărbatul a amenințat că va sări de la etajul cinci al unei clădiri cu mai multe etaje de pe strada Lenin.

La fața locului au sosit polițiștii. Aceștia au reușit să intre într-o conversație cu bărbatul și să-l convingă să nu sară.

La momentul actual, psihologii lucrează cu bărbatul.


 

 


Citește mai departe

Moldova

Un bărbat a ajuns în reanimare după ce a efectuat o săritură nereușită în apă

Sezonul estival este în prag. Odată cu micile plăceri ale verii, vin și pericolele. Este și cazul a unui tânăr de 29 de ani.

Publicat

Acesta a vrut să se scalde în râul Nistru, dar a ajuns în secția de reanimare după ce a efectuat o săritură nereușită în apă.

Totul s-a întâmplat în data de 21 mai. Victima, locuitorul orașului  Tiraspol, împreună cu prietenii săi au ieșit la plimbare de-a lungul râului. Tânărul  de 29 de ani a decis să înoate. Acesta a efectuat o săritură în apă și s-a lovit cu capul de fundul râului. Acesta imediat și-a pierdut cunoștința.

Din fericire, prietenii au observat rapid prietenul plutind în stare inconștientă pe apă și l-au retras la mal.


La locul faptei a intervenit o ambulanță. Tânărul și-a revenit și a comunicat medicilor că nu își poate mișca corpul și picioarele.

După ce acesta a fost internat la spital în secția de reanimare, medicii au constatat că acesta are fractură la coloana vertebrală.

Alte circumstanțe ale cazului se stabilesc.


T.me/mvdpmr

Citește mai departe

Moldova

/FOTO/ Chișinău: Un bărbat care suferea de convulsii a fost observat și ajutat de carabinieri

A primit ajutor medical, după ce un echipaj de carabinieri l-a identificat într-un parc din capitală.

Publicat

La data de 21 mai curent, un echipaj de carabinieri a Direcției regionale ”Centru”, ce exercitau serviciul de menținere a ordinii publice pe str. Calea Ieșilor, au observat o persoană de gen masculin căzută la sol ce avea convulsii.

Militarii au reacționat imediat, acordând bărbatului primul ajutor. Totodată, prin intermediul serviciului unic 112, carabinierii au solicitat ambulanța la fața locului.

La scurt timp bărbatul a fost transportat la Spitalul de Urgență.


În acest context, Inspectoratul General de Carabinieri îndeamnă, în cazul când observați persoane ce se află în dificultate, să apelați la cea mai apropiată patrulă de carabinieri sau să apelați numărul unic 112.


Citește mai departe

topul săptămânii