Rețele de socializare

Moldova

Descoperire macabră în portbagajul automobilului unui bărbat din satul Bîc

Corpul neînsuflețit al unui bărbat a fost depistat în portbagajul unei mașini parcate în ograda unei gospodării din satul Bîc. Victima s-a dovedit a fi un bărbat de 31 de ani din comuna Bubuieci. Poliția a descins la fața locului.

Publicat

Potrivit oamenilor legii, bărbatul a fost dat dispărut de concubina sa pe 15 aprilie, transmite deschide.md Aceasta le-a spus polițiștilor că victima a plecat noaptea de acasă și că nu știe unde se află acesta. Ea a mai declarat că, cu o zi înainte, bărbatul avea halucinații și spunea că ar fi urmărit de cineva.

În același timp, stăpânul automobilului în portbagajul căruia a fost găsit corpul neînsuflețit le-a spus oamenilor legii că mașina nu funcționează și era parcată în ogradă din luna august a anului trecut. Potrivit lui, portbagajul era închis de două săptămâni, deși în trecut el era mereu deschis. Cadavrul a fost descoperit de tatăl său, care căuta niște instrumente și a decis să deschidă portbagajul. El afirmă că nu cunoaște victima.

Asupra bărbatului decedat a fost depistat un telefon mobil, aproximativ 350 de lei, un carnet cu numere de telefon și un pachețel de tip ”Zip-Lock”. Ultimile apeluri de ieșire conform istoricului telefonului mobil au fost efectuate la data de 14 aprilie.


În urma examinării de către medicul legist, nu au fost depistate urme de moarte violentă. Alte circumstanțe se stabilesc.Advertisement

Moldova

Amenința că se va arunca în gol: Un bărbat a încercat să sară de la etajul cinci al unui bloc de locuit, la Comrat

Un bărbat de 30 de ani a încercat să se sinucidă, la Comrat.

Publicat

Incidentul s-a petrecut în noaptea de 21 mai, scrie gagauzinfo.md. În timp ce era în stare de ebrietate, bărbatul a amenințat că va sări de la etajul cinci al unei clădiri cu mai multe etaje de pe strada Lenin.

La fața locului au sosit polițiștii. Aceștia au reușit să intre într-o conversație cu bărbatul și să-l convingă să nu sară.

La momentul actual, psihologii lucrează cu bărbatul.


 

 


Citește mai departe

Moldova

Un bărbat a ajuns în reanimare după ce a efectuat o săritură nereușită în apă

Sezonul estival este în prag. Odată cu micile plăceri ale verii, vin și pericolele. Este și cazul a unui tânăr de 29 de ani.

Publicat

Acesta a vrut să se scalde în râul Nistru, dar a ajuns în secția de reanimare după ce a efectuat o săritură nereușită în apă.

Totul s-a întâmplat în data de 21 mai. Victima, locuitorul orașului  Tiraspol, împreună cu prietenii săi au ieșit la plimbare de-a lungul râului. Tânărul  de 29 de ani a decis să înoate. Acesta a efectuat o săritură în apă și s-a lovit cu capul de fundul râului. Acesta imediat și-a pierdut cunoștința.

Din fericire, prietenii au observat rapid prietenul plutind în stare inconștientă pe apă și l-au retras la mal.


La locul faptei a intervenit o ambulanță. Tânărul și-a revenit și a comunicat medicilor că nu își poate mișca corpul și picioarele.

După ce acesta a fost internat la spital în secția de reanimare, medicii au constatat că acesta are fractură la coloana vertebrală.

Alte circumstanțe ale cazului se stabilesc.


T.me/mvdpmr

Citește mai departe

Moldova

/FOTO/ Chișinău: Un bărbat care suferea de convulsii a fost observat și ajutat de carabinieri

A primit ajutor medical, după ce un echipaj de carabinieri l-a identificat într-un parc din capitală.

Publicat

La data de 21 mai curent, un echipaj de carabinieri a Direcției regionale ”Centru”, ce exercitau serviciul de menținere a ordinii publice pe str. Calea Ieșilor, au observat o persoană de gen masculin căzută la sol ce avea convulsii.

Militarii au reacționat imediat, acordând bărbatului primul ajutor. Totodată, prin intermediul serviciului unic 112, carabinierii au solicitat ambulanța la fața locului.

La scurt timp bărbatul a fost transportat la Spitalul de Urgență.


În acest context, Inspectoratul General de Carabinieri îndeamnă, în cazul când observați persoane ce se află în dificultate, să apelați la cea mai apropiată patrulă de carabinieri sau să apelați numărul unic 112.


Citește mai departe

topul săptămânii