Rețele de socializare

În căutare

Pacienta COVID-19, dispărută de două săptămâni din spitalul din Râșcani, de negăsit. Polițiștii și voluntarii continuă căutările

De aproape două săptămâni nu se știe nimic despre locul aflării pacientei bolnave de Covid-19, care a dispărut din spitalul raional Rîșcani. Femeia are 71 de ani.

Publicat

Potrivit datelor oferite de Ina Moscaliuc, ofițerul de presă de la IP Rîșcani, femeia de 71 de ani, locuitoare a satului Păscăuți din același raion, a fost internată în spital la 31 octombrie, iar la 4 noiembrie femeia ar fi ieșit la plimbare și nu s-a mai întors.

Imediat, poliția din Rîșcani a pregătit un plan de măsuri în vederea căutării femeii dispărute.  Au fost verificate fâșiile forestiere, iazurile, locurile posibile de aflare a acesteia. La fel au fost audiate mai multe persoane din anturajul femeii, cunoscuți, prieteni, dar și cu rudele femeii.

Totodată a fost orientat întreg efectivul polițienesc la identificarea locului aflării femeii, însă până la moment aceasta nu a fost găsită.


Totodată, reprezentanții spitalului au declarat că două asistente medicale și două infirmiere care au fost în acea noapte în tură s-au ales cu anchete de serviciu. Ele au fost suspendate din funcții în secția Covid, și transferate în alte secții ale instituției medicale. Acestea urmează să fie pedepsite disciplinar.

Amintim că nepoata femeii s-a adresat după ajutor  portalului de știri ESP.MD și ar fi relatat că acasă bătrâna așa și nu a mai ajuns. Femeia ar fi fost observată nu departe de inspectoratul de poliție Râșcani ultima data, și părea extrem de derutată, de parcă s-ar fi rătăcit. Ecaterina Grubleac are corpolența medie, părul cărunt și ochii gri spre verzi. Se presupune că era îmbrăcată într-o geacă maro și pantaloni negri.

În picioare avea papuci de camera, iar pe cap, o batistă verde-albăstruie(turcoaz). În acest context, persoanele care au recunoscut femeia din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la numerele de telefon 112 sau 068 484 917.


 În căutare

Atenție la femeia din imagini! Este căutată pentru furtul unui telefon

Atenție la femeia din imagini! Este căutată pentru furtul unui telefon mobil dintr-o farmacie. 

Publicat

Potrivit datelor oferite de reprezentanții poliției di Bălți, persoana care apare în imagini este căutată de ofițerii de investigație, fiind bănuită în comiterea unei infracțiuni.

La 9 noiembrie curent, aceasta, profitând de faptul că nu este observată de nimeni, în incinta farmaciei SRL ,,Farmaciei Familia,, din mun. Bălți, a sustras un telefon mobil de model Redmi-7 și a plecat într-o direcție necunoscută.

Persoanele care au recunoscut femeia din imagini sunt rugate să informeze neîntârziat poliţia la numerele de telefon: 112, 069 944 600 sau 078 345 352.


Confidențialitatea surselor de informare este garantată.


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Tânăra din imagini, căutată de poliție

Tânăra ce apare în imagini este căutată de polițiștii Inspectoratului de Poliție Buiucani, fiind suspectată de ,,Confecţionarea, deţinerea, vînzarea sau folosirea documentelor oficiale, false”.

Publicat

Aceasta în timp ce se afla în sediul unei bănci amplasată de str. 31 August, a depus acte pentru a fi ridicat sechestru care a fost pus pe cardul bancar, care ulterior s-au dovedit a fi false.

Persoanele care au recunoscut-o, sunt rugate să comunice informaţiile la numărul de contact: 060687414

Confidenţialitatea surselor de informare este garantată.


Conform codului penal în vigoare, suspecta riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de până la 32 500 lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 150 la 200 de ore, sau cu închisoare de pînă la 2 ani.

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Dispărută deja de 10 zile

O femeie de 35 de ani din orașul Comrat este căutată cu disperare de către rude de mai bine de o săptămână, după ce ultima a plecat de acasă și nu s-a mai întors.

Publicat

Despre dispariția acesteia poliția a fost anunțată de membrii familiei, care au relatat că femeia locuiește pe strada Vinozavodskaia, iar în data de 7 noiembrie a plecat de acasă și de atunci nu a mai revenit.

Diana Chiciuc are înălțimea de 1,65m, corpolența medie, ochii căprui și părul negru, tuns scurt. În ziua dispariției – purta o geacă neagră și pantaloni albaștri. Pe cap avea o căciulă albastră, iar în picioare – ghete multicolore. În acest context, persoanele care au recunoscut femeia și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla, sunt rugate să anunțe la numerele de telefon 112 sau 078 988 260.

Orice informație poate fi utilă.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii