Rețele de socializare

În căutare

/FOTO/ De negăsit: Copilul din imagini de 10 zile nu a călcat pragul casei

Update 17.11.2021: Minorul de 16 ani dispărut de 10 zile a fost găsit viu și nevătămat. Informația a fost confirmată pentru ECHIPA 902 – de către ofițerul de presă de la IP Orhei, Elena Băetrău.

Publicat

Potrivit sursei, băiatul a fost depistat în parcul Ștefan cel Mare din Chișinău de către angajații Inspectoratului general de Carabinieri, viu și nevătămat. Minorul urmează să fie preluat de către tutore și angajații poliției de la Inspectoratul de poliție Buiucani!

Știrea inițială: Minorul de 16 ani din satul Neculăieuca, raionul Orhei este de negăsit. Deja de 10 zile nimeni nu știe unde să îl caute.

El ar fi plecat de acasă pe 7 noiembrie. Oamenii legii solicită repetat ajutorul cetățenilor pentru identificarea băiatului.


Echipa 902 a anunțat și anterior despre dispariția minorului, el însă este de negăsit.

Semnalmente: înălțime 1.68 m, îmbrăcat în geacă neagră cu glugă, încălțat în adidași de culoare sură și avea asupra sa și o geantă violetă cu haine.

Minorul are dificultăți de vorbire, iar anterior a mai plecat de acasă.


Amintim că la sfârșitul lunii martie el, la fel, a fugit de acasă, atunci însă a fost găsit în Chișinău și predat tutorelui său.


În căutare

Atenție la femeia din imagini! Este căutată pentru furtul unui telefon

Atenție la femeia din imagini! Este căutată pentru furtul unui telefon mobil dintr-o farmacie. 

Publicat

Potrivit datelor oferite de reprezentanții poliției di Bălți, persoana care apare în imagini este căutată de ofițerii de investigație, fiind bănuită în comiterea unei infracțiuni.

La 9 noiembrie curent, aceasta, profitând de faptul că nu este observată de nimeni, în incinta farmaciei SRL ,,Farmaciei Familia,, din mun. Bălți, a sustras un telefon mobil de model Redmi-7 și a plecat într-o direcție necunoscută.

Persoanele care au recunoscut femeia din imagini sunt rugate să informeze neîntârziat poliţia la numerele de telefon: 112, 069 944 600 sau 078 345 352.


Confidențialitatea surselor de informare este garantată.


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Tânăra din imagini, căutată de poliție

Tânăra ce apare în imagini este căutată de polițiștii Inspectoratului de Poliție Buiucani, fiind suspectată de ,,Confecţionarea, deţinerea, vînzarea sau folosirea documentelor oficiale, false”.

Publicat

Aceasta în timp ce se afla în sediul unei bănci amplasată de str. 31 August, a depus acte pentru a fi ridicat sechestru care a fost pus pe cardul bancar, care ulterior s-au dovedit a fi false.

Persoanele care au recunoscut-o, sunt rugate să comunice informaţiile la numărul de contact: 060687414

Confidenţialitatea surselor de informare este garantată.


Conform codului penal în vigoare, suspecta riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de până la 32 500 lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 150 la 200 de ore, sau cu închisoare de pînă la 2 ani.

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Dispărută deja de 10 zile

O femeie de 35 de ani din orașul Comrat este căutată cu disperare de către rude de mai bine de o săptămână, după ce ultima a plecat de acasă și nu s-a mai întors.

Publicat

Despre dispariția acesteia poliția a fost anunțată de membrii familiei, care au relatat că femeia locuiește pe strada Vinozavodskaia, iar în data de 7 noiembrie a plecat de acasă și de atunci nu a mai revenit.

Diana Chiciuc are înălțimea de 1,65m, corpolența medie, ochii căprui și părul negru, tuns scurt. În ziua dispariției – purta o geacă neagră și pantaloni albaștri. Pe cap avea o căciulă albastră, iar în picioare – ghete multicolore. În acest context, persoanele care au recunoscut femeia și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla, sunt rugate să anunțe la numerele de telefon 112 sau 078 988 260.

Orice informație poate fi utilă.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii