Rețele de socializare

În căutare

O femeie din Leova își caută cu disperare mama: Femeia ar suferi de depresie și este de negăsit

Dispărută fără veste. Femeia care apare în imagini este căutată cu disperare de familia ei, dar și de poliție după ce, în seara de 15 noiembrie, s-a dus de acasă și este de negăsit.

Publicat

La adresa redacției noastre s-a adresat fiica femeii și ne-a relatat că mama ei locuiește în satul Cneazevca din raionul Leova. Acum o lună, ea ar fi suferit de COVID-19, iar după asta ar fi intrat în depresie. În seara de 15 noiembrie, femeia s-a dus de acasă fără să anunțe unde pleacă, și până în prezent este de negăsit.

Speriați, membrii familiei caută femeia pin sat, prin pădurea și câmpurile din apropiere și au alertat și poliția, însă până la moment, femeia este de negăsit. Ecaterina Postolachi are 58 de ani, înălțimea de 1.60m, corpolența medie, părul șaten și ochii căprui.

În acest context, persoanele care au recunoscut femeia din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la numerele de telefon 112 sau 060 118 024.


Orice informație poate fi utilă.060 118 024.

echipa.mdAdvertisement

În căutare

Atenție la femeia din imagini! Este căutată pentru furtul unui telefon

Atenție la femeia din imagini! Este căutată pentru furtul unui telefon mobil dintr-o farmacie. 

Publicat

Potrivit datelor oferite de reprezentanții poliției di Bălți, persoana care apare în imagini este căutată de ofițerii de investigație, fiind bănuită în comiterea unei infracțiuni.

La 9 noiembrie curent, aceasta, profitând de faptul că nu este observată de nimeni, în incinta farmaciei SRL ,,Farmaciei Familia,, din mun. Bălți, a sustras un telefon mobil de model Redmi-7 și a plecat într-o direcție necunoscută.

Persoanele care au recunoscut femeia din imagini sunt rugate să informeze neîntârziat poliţia la numerele de telefon: 112, 069 944 600 sau 078 345 352.


Confidențialitatea surselor de informare este garantată.


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Tânăra din imagini, căutată de poliție

Tânăra ce apare în imagini este căutată de polițiștii Inspectoratului de Poliție Buiucani, fiind suspectată de ,,Confecţionarea, deţinerea, vînzarea sau folosirea documentelor oficiale, false”.

Publicat

Aceasta în timp ce se afla în sediul unei bănci amplasată de str. 31 August, a depus acte pentru a fi ridicat sechestru care a fost pus pe cardul bancar, care ulterior s-au dovedit a fi false.

Persoanele care au recunoscut-o, sunt rugate să comunice informaţiile la numărul de contact: 060687414

Confidenţialitatea surselor de informare este garantată.


Conform codului penal în vigoare, suspecta riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de până la 32 500 lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 150 la 200 de ore, sau cu închisoare de pînă la 2 ani.

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Dispărută deja de 10 zile

O femeie de 35 de ani din orașul Comrat este căutată cu disperare de către rude de mai bine de o săptămână, după ce ultima a plecat de acasă și nu s-a mai întors.

Publicat

Despre dispariția acesteia poliția a fost anunțată de membrii familiei, care au relatat că femeia locuiește pe strada Vinozavodskaia, iar în data de 7 noiembrie a plecat de acasă și de atunci nu a mai revenit.

Diana Chiciuc are înălțimea de 1,65m, corpolența medie, ochii căprui și părul negru, tuns scurt. În ziua dispariției – purta o geacă neagră și pantaloni albaștri. Pe cap avea o căciulă albastră, iar în picioare – ghete multicolore. În acest context, persoanele care au recunoscut femeia și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla, sunt rugate să anunțe la numerele de telefon 112 sau 078 988 260.

Orice informație poate fi utilă.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii