Rețele de socializare

Moldova

/VIDEO/ Mărturiile cutremurătoare ale femeii din Sireţi, atacată cu un cuțit de fostul concubin

Femeia de 40 de ani din Sireți care a fost la un pas fie incendiată de fostul concubin a oferit un interviu despre momentele de groază prin care a trecut.

Publicat

Ana Madan, care se află acum la spital cu mai multe tăieturi de cuțit pe față, a povestit în detalii despre noaptea groazei, transmite Publika.MD.

”El cu benzină a început să toarne peste mine și m-a apucat de păr și m-a dat jos de pe pat. Îl țineam pe Gabi în brațe ca să nu-i facă și lui rău. Și el zicea ca să-i dau drumul băiatului că de nu, ardem amândoi. A aprins un chibrit, nu s-a aprins. Al doilea a sfârâit în păr. Eu l-am dat cu mâinele și l-am stins.”

Ana Madan a trăit mai mulți ani cu bărbatul de 46 de ani, dar din cauza violențelor, s-a întors la casa părintească. Bărbatul a venit vineri în vizită să-și vadă băiatul, dar nu a fost lăsat să rămână mult timp. Noaptea s-a întors să se răzbune.


Agresorul a spart geamul cu un topor și a pătruns în camera unde dormeau concubina și băiețelul lor de doi anișori. Femeia și băiețelul de doi ani au fost răniți cu un cuțit de bucătărie.

”Eu am luat băiatul că am vrut să trec peste pat ca să fug. Am văzut când el a scos din buzunar cuțitul și când am văzut asta, m-am gândit că e până aici. Eu stăteam de-asupra băiatului, dar l-a atins și pe el la mânuță și în vârful capului. El m-a apucat pe mine de gât și m-a făcut ”frumoasă” pe față și mâini.”

Mama victimei e în stare de șoc.


”El a venit cu toporul, cu cuțit, cu tot cu benzină, cu chibrite. Era pregătit. Dădea foc, arde casa și noi toți în casă. Cred că așa a vrut Dumnezeu să nu se aprindă chibritele, căci a udat cu apă și nu s-a aprins.”

Sora victimei ne-a povestit că bărbatul era foarte agresiv.

”Patul, covoare, totul era absolut de sânge. Eu nu am fost mult timp acasă că am fost plecată, dar sora mi-a zis în ultimul timp: soră, dacă se întâmplă ceva cu mine și fiica mea, el a făcut cu mâinele lui. A fost amenințată.”


Atacatorul a fost reţinut pentru 72 de ore. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă până la șase ani de pușcărie.


Moldova

/VIDEO/ O femeie și-a uitat portmoneul cu peste 130.000 de lei pe o bancă și a rămas fără el. Ce riscă individul care l-a luat

Un bărbat în vârstă de 30 de ani originar dintr-o localitate din r. Călărași, a fost reținut de ofițerii secției investigare infracțiuni a Inspectoratului de Poliție a sec. Botanica, fiind suspectat de comiterea unui furt de portmoneu.

Publicat

Polițiștii au fost sesizați de către o doamnă în vârstă de 45 de ani, comunicând despre lipsa portmoneului în care se aflau mijloace bănești și actele de identitate în timp ce se afla pe str. Sarmizegetusa. Femeia a comunicat forțelor de ordine că în timp ce se întorcea de la spital s-a așezat pe scaunul din curtea blocului de locuit de pe str. Sarmizegetusa, unde a pus portmoneul și a stat câteva minute. Ulterior aceasta s-a pornit spre casă iar după câțiva pași a observat că a uitat portmoneul, imediat s-a întors după el, ajungând bunul nu mai era. Prejudiciul care i-a fost cauzat a fost estimat de către partea vătămată la 132 500 lei.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală în baza semnelor constitutive ale componenței de infracțiuni prevăzute de art.186, Furt.

Urmare a măsurilor speciale de investigație și urmărire penală întreprinse de polițiști, suspectul a fost identificat și reținut, fiind escortat la inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vinovăția și a predat portmoneul cu bani pe care l-a sustras.


Pentru infracțiunea comisă conform legislație în vigoare bărbatul riscă amendă în mărime de până la 67 500 lei muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore, sau închisoare pe până la 4 ani.


Citește mai departe

Moldova

/FOTO/ Angajatul unei întreprinderi, strivit de o mașină de stivuit la locul de muncă

Accident fatal, la locul de muncă. Un angajat al unei întreprinderi din orașul Tiraspol a decedat după ce mașina de stivuire pe care o conducea s-a răsturnat, iar victima a nimerit sub ea.

Publicat

Totul a avut loc în data de 02 decembrie, în jurul orei 13.20. La fața locului au intervenit medicii cu ambulanța, dar și milițienii din regiune.

Angajații care au văzut cum s-a întâmplat totul au relatat că bărbatul conducea mașinăria de stivuire, adică de aranjare a mărfii în straturi suprapuse, când la un moment dat, acesta s-a inversat, iar bărbatul a fost strivit sub greutatea mașinii. Cei din jur au încercat să scoată bărbatul cât mai rapid, însă, din nefericire, el nu a mai putut fi salvat.

Medicii veniți la fața șocului nu au putut decât să constate decesul victimei de 69 de ani. Investigațiile pe caz continuă.


echipa.md


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Două accidente cu implicarea pietonilor, la Bălți: Una dintre victime a decedat, iar șoferul vinovat a fugit

Tot mai multe accidente cu implicarea pietonilor, se produc în țară. Doar în data de 02 decembrie, într-un interval temporal mai mic de trei ore doi pietoni au fost accidentați.

Publicat

În unul dintre cazuri victima a decedat. Primul accident a avut loc pe strada Ștefan cel Mare din orașul Bălți, în jurul orei 19.00. Acolo, un tânăr de 18 ani care ghida o motocicletă fără numere de înmatriculare a tamponat în plin o femeie de 29 de ani, care traversa strada regulamentar, la culoarea verde a semaforului, având-ul în brațe pe copilul ei de numai trei anișori.

După impact, motociclistul a încercat să fugă de la fața locului, însă a fost oprit de alți trecători, care au sunat la 112. Potrivit informațiilor preliminare, copilul a scăpat nevătămat, mama lui însă a suferit o contuzie a gambei. Aceastaa fost examinată de medici după care lăsată să meargă acasă pentru tratament ambulator. În cel de-al doilea caz, produs în apropierea satului Glinjeni din raionul Fălești, consecințele au fost fatale.

În jurul orei 22.00, la 112 a apelat un bărbat care a declarat că a văzut cum un șofer a spulberat pe șosea cu mașina o femeie ce se deplasa pe marginea drumului, după care a părăsit locul faptei. La fața locului, de urgență s-au deplasat polițiștii și ambulanța.


Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a salva femeia. Aceasta a decedat la fața locului. Până la această oră, șoferul vinovat nu a fost identificat. Poliția face tot posibilul pentru a da de urmele făptașului.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii