Rețele de socializare

Moldova

/VIDEO/ (+18) Cei trei minori care ar fi ucis un bărbat în bătăi au filmat momentul comiterii crimei

Au bătut doi boschetari fără milă, cu pumnii și picioarele, minute în șir, iar scenele de violență au fost filmate cu telefonul de către unul dintre agresori.

Publicat

Este vorba despre cei trei minori care au fost reținuți ieri, 12 Octombrie, suspectați că au ucis în bătaie un bărbat, cadavrul căruia a fost găsit lângă coșurile de gunoi din curtea blocurilor de locuințe de la instersecția bulevardului Ștefan cel Mare cu strada Vasile Alecsandri, la câțiva pași de sediul Ministerului Afacerilor de Interne.

Sursele Deschide.MD, apropiate anchetei, ne-au comunicat că cei trei suspecți, cu vârste de 14 și 15 ani, în seara de luni, 11 Octombrie, în jurul orei 22:00, i-ar fi bătut cu cruzime pe doi boschetari.

În urma traumatismelor grave, unul dintre cei doi boschetari, în vârstă de 35 de ani, a murit. Cadavrul acestuia, cu multiple semne de moarte violentă, a fost găsit în amiaza zilei de marți, 12 Octombrie, zăcând lângă coșurile de gunoi din curtea blocurilor de locuințe.


Ofițerii din cadrul IP Centru a Direcției de Poliție a mun. Chișinău, pe urme fierbinți i-au reținut pe cei trei suspecți, iar ulterior au fost dați pe mâna procurorilor de la Procuratura mun.Chișinău, Oficiul Centru, după competență.

Anchetatorii au depistat în telefonul unuia dintre cei trei imagini video surprinse de făptași cum îi snopesc în bătaie pe boschetari. Cei trei ar fi expediat și prietenilor imaginile de groază.

+18! Vă atenționăm că imaginile vă pot afecta starea psiho-emoțională!!!Moldova

/FOTO/ Moldovean prins la frontiera ucraineană cu ceasuri elvețiene de contrabandă

Un moldovean ce se întorcea de la Moscova și a fost prins la frontiera ucraineană cu ceasuri elvețiene de contrabandă.

Publicat

Totul a avut loc la punctul de trecere ruso-ucrainean Sumî. Moldoveanul se afla în calitatea de pasager într-un microbuz ce se îndrepta spre Republica Moldova. În timpul verificării bagajelor, cu ajutorul detectorului de metal, grănicerii au depistat ceva suspect. În total au fost depistate opt ceasuri cu inscripțiile unor brand-uri elvețiene renumite în toată lumea.

Moldoveanul de 46 de ani, a cui era bagajul ar fi declarat că geanta i-a fost dată de un necunoscut pentru a o transporta spre Moldova, însă habar nu avea de colecția de ceasuri din ea. Ceasurile depistate au fost îndreptate spre expertize, iar grănicerii ucraineni continuă cercetările.


echipa.md

Citește mai departe

Moldova

Consumă alcool, depășesc viteza și nu cedează trecerea pietonilor. Peste 2.800 de șoferi prinși de INSP, încălcând RCR

Consumă alcool, depășesc viteza și nu cedează trecerea pietonilor. Peste 2.800 de șoferi prinși de INSP, încălcând RCR.

Publicat

În acest weekend, circa 2800 de șoferi au încălcat RCR, dintre care cele mai grave:

  • depășirea limitei de viteză – 1041;
  • nerespectarea indicatoarelor de semnalizare rutieră – peste 620;
  •  încălcarea regulilor de oprire şi neacordare de prioritate pietonilor – peste 161;
  •  traversarea străzii în locuri interzise de către pietoni – 183 de pietoni amendați;
  • necuplarea centurii de siguranță – 115 șoferi sancționați.
  •  47 conducători auto fost depistați și înlăturați de la conducerea unității de transport de către ofițerii de patrulare pe teritoriul țării, cei mai mulți dintre aceștia erau în stare avansată.

Inspectorii de patrulare au intervenit în 169 de cazuri, parvenite de la numărul unic 112.

Poliția îndeamnă atât conducătorii auto, cât și pietonii să respecte cu strictețe regulile de circulație rutieră și modul de comportare în trafic.


Citește mai departe

Moldova

Tânăra din Comrat care și-ar fi omorât mama și i-a scos inima din piept nu va face pușcărie. Decizia instanței

Tânăra de 22 de ani din Comrat care și-ar fi omorât mama cu o deosebită cruzime nu va face pușcărie.

Publicat

În data de 29 noiembrie, judecătorii au declarat „demonstrat” faptul că omorul a fost comis de bănuită, însă, aceasta nu va fi trasă la răspundere penală. Magistrații au decis ca ea să fie supusă tratamentului obligatoriu într-un spital psihiatric, sub supravegherea medicilor.

Decizia vine după ce, în cadrul acțiunilor de urmărire penală, procurorii au dispus efectuarea expertizei psihiatrice a inculpatei, comisia de specialitate recunoscând-o iresponsabilă de acțiunile sale.

Amintim că crima terifiantă a avut loc în data de11 decembrie 2020 în oraşul Comrat. Femeia de 40 de ani ar fi fost omorâtă chiar de fiica ei. Tânăra, care atunci avea 21 de ani şi-ar fi spintecat mama şi i-ar fi scos inima din piept.


Inculpata ducea un mod de viață antisocial, făcând abuz de alcool și droguri.

 


Citește mai departe

topul săptămânii