Rețele de socializare

Moldova

”Am adus-o eu însumi”: S-a aflat cum a ajuns cheia raglabilă cu care a fost spart lacătul de la ușa penitenciarului din orașul Istra

S-a aflat cum a ajuns cheia raglabilă cu care a fost spart lacătul de la ușa penitenciarului din orașul Istra. Folosind acest instrument, deținuții au deșurubat lacătul exterior de la ușa celulei.

Publicat

După ce indivizii au fost reținuți, la audieri unul dintre ei a mărturisit că a adus-o singur în penitenciar. Această versiune nu a fost confirmată de forțele de ordine. De asemenea s-a aflat că în centrul de detenție provizorie se desfășurau lucrări de reparații și unul dintre muncitori ar fi pierdut cheia, iar deținuții au profitat de neatenția acestuia și au sustras cheia.

Reamintim că în noaptea de 6 august din penitenciarul Istra au reușit să fugă cinci deținuți, patru dintre care sunt cetățeni ai Republicii Moldova implicați într-o serie de furturi din case și un criminal rus numit ”ucigașul regelui mezelurilor”.


 

 


Advertisement

Moldova

/FOTO/ Tânăr de 29 de ani, prins în centrul Capitalei cu droguri în buzunare

Un tânăr de 29 de ani a fost reținut de carabinieri cu substanțe interzise, chiar în inima Capitalei.

Publicat

Cazul a avut loc în după-amiaza zilei de ieri, în jurul orelor 15:45, pe bulevardul Ștefan cel Mare, transmite Știri.md.

Oamenii legii au observat tânărul cu un comportament straniu, fapt ce a creat acestora suspiciuni în privința individului.

Bărbatul a fost stopat, iar asupra acestuia au fost identificate două pachețele cu o substanță albă cu miros specific substanțelor narcotice.


La fața locului a fost solicitat grupul operativ al IP Buiucani pentru stabilirea documentarea cazului.

Alte circumstanțe urmează a fi stabilite.


Citește mai departe

Moldova

Un tânăr a lovit, cu motocicleta, un biciclist de 14 ani. Ambii au ajuns la spital

Un tânăr de 19 ani și un minor de 14 ani au ajuns la spital în urma unui accident între o motocicletă și o bicicletă.

Publicat

Totul s-a întâmplat în după-amiaza zilei de astăzi, 17 octombrie 2021, în localitatea Prajila, Florești, transmite deschide.md.

Potrivit datelor preliminare, tânărul de 19 ani conducea motocicleta neavând permis de conducere.

Acesta a lovit minorul, care se deplasa din sens opsu, pe drumul central din localitate.


În urma accidentului ambii tineri au fost transportați la spitalul raional Florești pentru acordarea ajutorului medical.


Citește mai departe

Moldova

Doi bărbați au fost găsiți spânzurați, la Ungheni și Comrat

Cadavrele a doi bărbați au fost găsite spânzurate astăzi în muniipiul Comrat și raionul Ungheni.

Publicat

În primul caz este vorba despre un bărbat din localitatea Congaz, municipiul Comrat, a cărui cadavru fără semne de moarte violentă a fost depistat spânzurat în propria gospodări, scrie deschide.md.

Cel de-al doilea caz a fost înregistrat în localitatea Unțești, din raionul Ungheni, unde un bărbat de 48 de ani a fost găsit spânzurat cu o funie de un copac din curtea casei sale.

În ambele cazuri oamenii legii consideră că este vorba despre suicid.


Polițiștii urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-au produs tragediile, dar și motivul care i-a făcut pe cei doi bărbați să-și pună capăt zilelor.


Citește mai departe

topul săptămânii