Rețele de socializare

În căutare

/VIDEO/ Atenție la femeia din imagini! Este căutată de Poliție pentru escrocherie

Inspectoratul de Poliție Bălți cere ajutorul cetățenilor pentru a contribui la identificarea femeii din imagini.

Publicat

Potrivit oamenilor legii, la data de 16.08.2021, în jurul orei 08:00, o persoană nestabilită, în scopul însușirii bunurilor altei persoane prin înșelăciune a dobândit o sumă de bani, care urma să fie recepționată de altă persoană drept transfer de la o rudă din mun. București, astfel cauzându-i părții vătămate o daună considerabilă.

Cei care dețin informații despre persoană și locul aflării acesteia sunt rugați să anunțe Poliția la numerele de contact: 069 944 600 sau 069 537 535.

Confidențialitatea surselor de informare este garantată.


echipa.md


Advertisement

În căutare

Minorele din imagini, dispărute de 2 zile: S-au dus de acasă și sunt de negăsit

UPDATE: Minorele au fost găsite și predate părinților. Potrivit Gagauzinfo.MD, miercuri, 27 martie, polițiștii au stabilit locația exactă a fetelor de 12 și 14 ani din raionul Ceadîr-Lunga. Oamenii legii din Găgăuzia au predat deja copiii reprezentanților legali.

Publicat

ȘTIREA INIȚIALĂ: Atenție la minorele din imagini. Acestea ar fi fugit de acasă și nimeni nu mai știe unde să le caute. Potrivit poliției, ambele minore locuiesc în Ceadâr – Lunga, iar în data de 24 martie ar fi plecat de acasă fără să anunțe pe cineva.


Citește mai departe

În căutare

Femeia din imagini, căutată de poliția din Bălți: Ar fi însușit bani ce nu-i aparțin

Atenție la femeia din imagini! Poliția din Bălți solicită ajutorul cetățenilor pentru a o identifica și a stabili locul acesteia.

Publicat

Și asta pentru că ar fi însușit bani ce nu-I aparțin. Mai exact, o persoană ar fi încercat să scoată bani de pe cardul său bancar prin intermediul unui bancomat, însă utilajul ar fi dat eroare. Victima s-a dus de la fața locului, însă, la scurt timp bancomatul a eliberat banii.

Acest lucru a fost observat de femeia din imagini, care a preluat suma de bani. Însă, în loc să anunțe poliția, sau să se adreseze la un oficiu bancar, femeia și-ar fi luat banii ei. În context, oamenii legii roagă persoanele care au recunoscut femeia din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla să anunțe la numerele de telefon 112 sau 069 944 600.

Confidențialitatea surselor de informare este garantată.



Citește mai departe

În căutare

S-a dus de acasă acum 2 luni și nu a mai revenit: Minora din imagini, căutată de părinți și poliție

Căutată cu disperare timp de două luni. O minoră de 14 ani din Orhei a dispărut fără urmă, iar familia acesteia și poliția o caută încontinuu. Minora a plecat de acasă în data de 27 decembrie 2023 și până în prezent nimeni nu cunoaște nimic despre locul aflării acesteia.

Publicat

Minora de 14 ani are înălțimea de 1,70 m, corpolență medie, păr șaten și ochi căprui.

În momentul plecării de acasă purta un hanorac de culoare maro, o geacă din denim și pantaloni de culoare neagră.

De menționat este că, fata a avut și anterior tentative de a fugi de acasă.


Oamenii legii îndeamnă persoanele care recunosc minora din imagine și cunosc informații despre locul aflării acesteia, să sune la numărul de urgență 112.

Orice informație poate fi utilă.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii