Rețele de socializare

Moldova

/FOTO/ Snopit în bătăi cu o coadă de hârleț. Un tânăr de 28 de ani a murit pe patul de spital

Crimă în raionul Orhei. Un tânăr de 28 de ani a decedat pe patul de spital după ce ar fi fost snopit în bătaie cu o coadă de hârleț de către un consătean.

Publicat

Totul a avut loc în satul Donici, din raionul Orhei, în data de 06 septembrie. În acea zi, victima, împreună cu un consătean de-al său ar fi consumat alcool. La un moment dat între cei doi s-ar fi iscat o ceartă, pe fundalul unor neînțelegeri mai vechi, care a generat într-o bătaie.

Într-un moment de furie, bănuitul ar fi luat o coadă de hârleț și l-a bătut crunt pe tânărul de 28 de ani, lovindu-l inclusive în regiunea capului. La fața locului a fost chemată ambulanța, iar tânărul a fost internat în stare critică în spitalul raional Orhei.

Din nefericire, în data de 07 septembrie, acesta a decedat pe patul de spital. Tot pe 7 septembrie, bănuitul a fost reținut pe un termen de 72 de ore. Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru omor, iar suspectul riscă o pedeapsă cu închisoare de până la 15 ani.


echipa.md


Moldova

/FOTO/ Tânăr de 29 de ani, prins în centrul Capitalei cu droguri în buzunare

Un tânăr de 29 de ani a fost reținut de carabinieri cu substanțe interzise, chiar în inima Capitalei.

Publicat

Cazul a avut loc în după-amiaza zilei de ieri, în jurul orelor 15:45, pe bulevardul Ștefan cel Mare, transmite Știri.md.

Oamenii legii au observat tânărul cu un comportament straniu, fapt ce a creat acestora suspiciuni în privința individului.

Bărbatul a fost stopat, iar asupra acestuia au fost identificate două pachețele cu o substanță albă cu miros specific substanțelor narcotice.


La fața locului a fost solicitat grupul operativ al IP Buiucani pentru stabilirea documentarea cazului.

Alte circumstanțe urmează a fi stabilite.


Citește mai departe

Moldova

Un tânăr a lovit, cu motocicleta, un biciclist de 14 ani. Ambii au ajuns la spital

Un tânăr de 19 ani și un minor de 14 ani au ajuns la spital în urma unui accident între o motocicletă și o bicicletă.

Publicat

Totul s-a întâmplat în după-amiaza zilei de astăzi, 17 octombrie 2021, în localitatea Prajila, Florești, transmite deschide.md.

Potrivit datelor preliminare, tânărul de 19 ani conducea motocicleta neavând permis de conducere.

Acesta a lovit minorul, care se deplasa din sens opsu, pe drumul central din localitate.


În urma accidentului ambii tineri au fost transportați la spitalul raional Florești pentru acordarea ajutorului medical.


Citește mai departe

Moldova

Doi bărbați au fost găsiți spânzurați, la Ungheni și Comrat

Cadavrele a doi bărbați au fost găsite spânzurate astăzi în muniipiul Comrat și raionul Ungheni.

Publicat

În primul caz este vorba despre un bărbat din localitatea Congaz, municipiul Comrat, a cărui cadavru fără semne de moarte violentă a fost depistat spânzurat în propria gospodări, scrie deschide.md.

Cel de-al doilea caz a fost înregistrat în localitatea Unțești, din raionul Ungheni, unde un bărbat de 48 de ani a fost găsit spânzurat cu o funie de un copac din curtea casei sale.

În ambele cazuri oamenii legii consideră că este vorba despre suicid.


Polițiștii urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-au produs tragediile, dar și motivul care i-a făcut pe cei doi bărbați să-și pună capăt zilelor.


Citește mai departe

topul săptămânii