Rețele de socializare

Moldova

/FOTO/ Un șofer a încercat să transporte în Norvegia acte falsificate

Polițiștii de frontieră din punctul de trecere Cahul au dejucat planurile unui moldovean, aflat în străinătate. Permisul de conducere al acestuia cu semne vizibile de falsificare a fost depistat într-un plic sigilat.

Publicat

Incidentul a fost consemnat în dimineața de 8 aprilie pe sensul de ieșire din țară.  La linia de control s-a apropiat un microbuz ce efectua o rută ocazională. Conform analizei de risc, polițistul de frontieră a solicitat conducătorului auto să prezinte toate actele necesare, inclusiv dacă deține și alte documente ce au fost transmise prin curierat.

Șoferul microbuzului a oferit un plic sigilat care urma să fie redirecționat unui conațional ce se află pe teritoriul Norvegiei. În interiorul plicului se afla un permis de conducere moldovenesc asupra căruia lipseau elementele de protecție.

Întrebat, bărbatul a comunicat că plicul l-a ridicat de la oficiul firmei la care este angajat în calitate de conducător auto pentru a-l oferi posesorului, fără a cunoaște și alte detalii.


În repercusiune, polițiștii de frontieră au ridicat documentul cu pricina care va fi transmis către laboratorul tehnico-juridic pentru efectuarea expertizei. Cercetările vor continua până la elucidarea tuturor circumstanțelor și identificarea persoanelor implicate.


Advertisement

Moldova

/VIDEO/ Accident, la Comrat: Un Chrysler s-a tamponat cu un ATV

Accident violent într-o intersecție din orașul Comrat. Un Chrysler s-a tamponat cu un ATV.

Publicat

Totul a avut loc în data de 11 aprilie, la intersecția străzilor Lenin și Fediko.

Potrivit Gagauzinfo.MD, mașina era condusă de un bărbat de 39 de ani, iar vehiculul de teren de către un tânăr de 24 de ani, ambii locuitori ai orașului Comrat.

Din fericire, în urma impactului, nicio persoană nu a avut de suferit.


Șoferul care va fi găsit vinovat, va fi sancționat contravențional.

 


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Atenție la individul din imagini: Este căutat de poliție pentru furtul unui portmoneu plin cu bani

Polițiștii solicită ajutorul comunității pentru a identifica persoana din secvențele video.

Publicat

Informația a fost făcută publică pe pagina de Facebook a portalului Hîncești24.NET. Potrivit sursei, la 12 aprilie 2021, în incinta întreprinderii „Floarea ” a sustras un portofel cu o sumă mare de bani, documente si carduri.

Cine recunoaște persoana din video să apeleze 112 sau 061 000 601.


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ De dragul like-urilor pe Tik-Tok, un adolescent s-a filmat sărind și alergând pe avionul-monument de la Aeroport

De dragul like-urilor pe Tik-Tok, un adolescent s-a filmat sărind și alergând pe avionul-monument de la Aeroport.

Publicat

Despre caz ne-a alertat un urmăritor al celui care apare în imagini și ne-a expediat și secvența video. În filmuleț se vede cum acesta aleargă mai întâi pe aripa avionului, apoi urcă pe el, aleargă până la unul din motoare, iar de acolo, se avântă și sare din nou pe aripă.

Imaginile i-au indignat pe urmăritorii individului, care, cel mai probabil nu a împlinit încă vârsta majoratului.

Unul din ei ne-a scris că condamnă gestul tânărului, deoarece, în primul rând și-a pus sănătatea în pericol, iar, în al doilea rând, putea să deterioreze avionul, pe care toată lumea îl admiră.


Pe caz, poliția urmează să se sesizeze, iar dacă acțiunile băiatului vor fi calificate drept încălcare, acesta va fi identificat și sancționat.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii