Rețele de socializare

Moldova

/VIDEO/ Un taximetrist riscă amendă pentru crearea unui pericol de accident

Regulile de circulație rutieră nerespectate – adevărat pericol pentru șoferi. Un taximetrist a fost cât pe ce să lovească puternic un automobil.

Publicat

Cazul s-a întâmplat în dimineața zile de 6 aprilie, la ora 08.10, sensul giratoriu de la intersecția străzilor Calea Orheiului cu Tudor Vladimirescu din sectorul Râșcani. Momentul periculos a fost filmat pe o cameră de bord, iar apoi postat pe o rețea de socializare. În video se vede cum un automobil circulă regulamentar pe sens giratoriu, iar la un moment dat din partea dreapta a vehiculului apare o mașină de taxi.

Coliziunea a fost evitată, precum că taximetristul a reușit să oprească vehiculul la doar câțiva centimetri de la automobil. Conform autorului postării, cât în mașina lui atât și în taxi se aflau pasageri, iar în loc de scuze pentru situația creată, șoferul taximetrului a început să arate gesturi necenzurate.

Poliția a fost sesizată asupra cazului, iar conducătorul auto care a provocat pericol de accident, urmează a fi identificat și tras la răspundere contravențională.


echipa.md


Moldova

/VIDEO/ Accident, la Comrat: Un Chrysler s-a tamponat cu un ATV

Accident violent într-o intersecție din orașul Comrat. Un Chrysler s-a tamponat cu un ATV.

Publicat

Totul a avut loc în data de 11 aprilie, la intersecția străzilor Lenin și Fediko.

Potrivit Gagauzinfo.MD, mașina era condusă de un bărbat de 39 de ani, iar vehiculul de teren de către un tânăr de 24 de ani, ambii locuitori ai orașului Comrat.

Din fericire, în urma impactului, nicio persoană nu a avut de suferit.


Șoferul care va fi găsit vinovat, va fi sancționat contravențional.

 


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Atenție la individul din imagini: Este căutat de poliție pentru furtul unui portmoneu plin cu bani

Polițiștii solicită ajutorul comunității pentru a identifica persoana din secvențele video.

Publicat

Informația a fost făcută publică pe pagina de Facebook a portalului Hîncești24.NET. Potrivit sursei, la 12 aprilie 2021, în incinta întreprinderii „Floarea ” a sustras un portofel cu o sumă mare de bani, documente si carduri.

Cine recunoaște persoana din video să apeleze 112 sau 061 000 601.


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ De dragul like-urilor pe Tik-Tok, un adolescent s-a filmat sărind și alergând pe avionul-monument de la Aeroport

De dragul like-urilor pe Tik-Tok, un adolescent s-a filmat sărind și alergând pe avionul-monument de la Aeroport.

Publicat

Despre caz ne-a alertat un urmăritor al celui care apare în imagini și ne-a expediat și secvența video. În filmuleț se vede cum acesta aleargă mai întâi pe aripa avionului, apoi urcă pe el, aleargă până la unul din motoare, iar de acolo, se avântă și sare din nou pe aripă.

Imaginile i-au indignat pe urmăritorii individului, care, cel mai probabil nu a împlinit încă vârsta majoratului.

Unul din ei ne-a scris că condamnă gestul tânărului, deoarece, în primul rând și-a pus sănătatea în pericol, iar, în al doilea rând, putea să deterioreze avionul, pe care toată lumea îl admiră.


Pe caz, poliția urmează să se sesizeze, iar dacă acțiunile băiatului vor fi calificate drept încălcare, acesta va fi identificat și sancționat.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii