Rețele de socializare

Moldova

/VIDEO/ Băut, fără mască și cu un pistol în buzunar. Un tânăr s-a dat în spectacol într-o farmacie din capitală

A intrat băut într-o farmacie, s-a luat la ceartă cu angajații de acolo și s-a lăudat cu un pistol în fața agenților de pază.

Publicat

Este isprava unui chișinăuian, pentru care a fost predat pe mâna poliției. Totul a avut loc recent, în centrul capitalei.

O farmacistă ar fi tastat butonul de alarmă după ce un individ, vizibil în stare de ebrietate a intrat în farmacie fără mască și se dădea în spectacol. În câteva clipe, la fața locului au ajuns și agenții de pază, care l-au scos pe individ afară. Acesta a vrut să le arate agenților ce pistol are, însă s-a pomenit la pământ, cu cătușele pe mâini.

La fața locului a venit și poliția, iar tânărul a fost dus la inspectorat pentru audieri. Oamenii legii au constatat că pistolul pe care-l avea în buzunar era deținut ilegal. Polițiștii continuă investigațiile, pentru a lua o decizie conform legii.


echipa.md


Moldova

/VIDEO/ Accident, la Comrat: Un Chrysler s-a tamponat cu un ATV

Accident violent într-o intersecție din orașul Comrat. Un Chrysler s-a tamponat cu un ATV.

Publicat

Totul a avut loc în data de 11 aprilie, la intersecția străzilor Lenin și Fediko.

Potrivit Gagauzinfo.MD, mașina era condusă de un bărbat de 39 de ani, iar vehiculul de teren de către un tânăr de 24 de ani, ambii locuitori ai orașului Comrat.

Din fericire, în urma impactului, nicio persoană nu a avut de suferit.


Șoferul care va fi găsit vinovat, va fi sancționat contravențional.

 


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Atenție la individul din imagini: Este căutat de poliție pentru furtul unui portmoneu plin cu bani

Polițiștii solicită ajutorul comunității pentru a identifica persoana din secvențele video.

Publicat

Informația a fost făcută publică pe pagina de Facebook a portalului Hîncești24.NET. Potrivit sursei, la 12 aprilie 2021, în incinta întreprinderii „Floarea ” a sustras un portofel cu o sumă mare de bani, documente si carduri.

Cine recunoaște persoana din video să apeleze 112 sau 061 000 601.


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ De dragul like-urilor pe Tik-Tok, un adolescent s-a filmat sărind și alergând pe avionul-monument de la Aeroport

De dragul like-urilor pe Tik-Tok, un adolescent s-a filmat sărind și alergând pe avionul-monument de la Aeroport.

Publicat

Despre caz ne-a alertat un urmăritor al celui care apare în imagini și ne-a expediat și secvența video. În filmuleț se vede cum acesta aleargă mai întâi pe aripa avionului, apoi urcă pe el, aleargă până la unul din motoare, iar de acolo, se avântă și sare din nou pe aripă.

Imaginile i-au indignat pe urmăritorii individului, care, cel mai probabil nu a împlinit încă vârsta majoratului.

Unul din ei ne-a scris că condamnă gestul tânărului, deoarece, în primul rând și-a pus sănătatea în pericol, iar, în al doilea rând, putea să deterioreze avionul, pe care toată lumea îl admiră.


Pe caz, poliția urmează să se sesizeze, iar dacă acțiunile băiatului vor fi calificate drept încălcare, acesta va fi identificat și sancționat.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii