Rețele de socializare

Moldova

A vrut să-și scape feciorul, bănuit de omor, de la pușcărie. O femeie a plătit 52.000 de euro unui avocat

S-a pomenit de cealaltă parte a baricadelor. Un avocat din Chișinău ar fi cerut 52.000 de euro de la mama unui bănuit într-un dosar de omor.

Publicat

Din informația oferită de ofițerii CNA, apărătorul ar fi contactat-o pe mama inculpatului și ar fi convins-o că ar avea influenţă asupra unor magistraţi ai Curţii Supreme de Justiţie.

Prin urmare, ar putea să-l scape de pedeapsa pe care o riscul feciorul ei, bănuit într-un dosar de omor. Pentru serviciile sale, avocatul ar fi pretins 45 000 de euro, iar peste un timp, a mai cerut încă 7000 de euro. În total, ca să-și scape fiul de pușcărie, femeia i-a transmis avocatului suma de 52 000 de euro.

Când și-a dat seama că, de fapt avocatul nu intenționa să o ajute, femeia l-a denunțat la CNA. Prin urmare, bărbatul a fost reținut pentru pentru 72 de ore. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă până la 8 ani de detenţie.


Procuratura Anticorupție conduce urmărirea penală.

echipa.md


Advertisement

Moldova

/VIDEO/ Accident, la Comrat: Un Chrysler s-a tamponat cu un ATV

Accident violent într-o intersecție din orașul Comrat. Un Chrysler s-a tamponat cu un ATV.

Publicat

Totul a avut loc în data de 11 aprilie, la intersecția străzilor Lenin și Fediko.

Potrivit Gagauzinfo.MD, mașina era condusă de un bărbat de 39 de ani, iar vehiculul de teren de către un tânăr de 24 de ani, ambii locuitori ai orașului Comrat.

Din fericire, în urma impactului, nicio persoană nu a avut de suferit.


Șoferul care va fi găsit vinovat, va fi sancționat contravențional.

 


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Atenție la individul din imagini: Este căutat de poliție pentru furtul unui portmoneu plin cu bani

Polițiștii solicită ajutorul comunității pentru a identifica persoana din secvențele video.

Publicat

Informația a fost făcută publică pe pagina de Facebook a portalului Hîncești24.NET. Potrivit sursei, la 12 aprilie 2021, în incinta întreprinderii „Floarea ” a sustras un portofel cu o sumă mare de bani, documente si carduri.

Cine recunoaște persoana din video să apeleze 112 sau 061 000 601.


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ De dragul like-urilor pe Tik-Tok, un adolescent s-a filmat sărind și alergând pe avionul-monument de la Aeroport

De dragul like-urilor pe Tik-Tok, un adolescent s-a filmat sărind și alergând pe avionul-monument de la Aeroport.

Publicat

Despre caz ne-a alertat un urmăritor al celui care apare în imagini și ne-a expediat și secvența video. În filmuleț se vede cum acesta aleargă mai întâi pe aripa avionului, apoi urcă pe el, aleargă până la unul din motoare, iar de acolo, se avântă și sare din nou pe aripă.

Imaginile i-au indignat pe urmăritorii individului, care, cel mai probabil nu a împlinit încă vârsta majoratului.

Unul din ei ne-a scris că condamnă gestul tânărului, deoarece, în primul rând și-a pus sănătatea în pericol, iar, în al doilea rând, putea să deterioreze avionul, pe care toată lumea îl admiră.


Pe caz, poliția urmează să se sesizeze, iar dacă acțiunile băiatului vor fi calificate drept încălcare, acesta va fi identificat și sancționat.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii