Rețele de socializare

Diaspora

/VIDEO/ Un moldovean, înjunghiat de vecinul său, în Italia. Totul a început de la o ceartă între soțiile celor doi

Un italian de 49 de ani se află în arest după ce l-ar fi înjunghiat pe vecinul său, un moldovean de 37 de ani cu un cuțit. Totul a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, în comuna Bibbiano din provincia Reggio Emilia.

Publicat

Presa din Italia scrie că, totul s-a întâmplat după ce, cu o seară mai devreme, între soția moldoveanului și concubina italianului s-a iscat un scandal. Cele două femei s-ar fi certat din cauza că copilul moldoveanului ar fi făcut gălăgie.

Concubina italianului în vârstă de 50 de ani l-ar fi sunat pe iubitul său și s-a plâns că a fost jignită. A doua zi dimineața, acesta l-a chemat  afară pe vecinul său și l-a înjunghiat cu un cuțit. Moldoveanul a fost dus de urgență la spital.

Din fericire, la moment, viața lui este în afara pericolului. Suspectul – plasat în arest. Acesta va compărea pe banca acuzaților pentru tentativă de omor. Totodată, atât italianul cât și iubita lui sunt cercetați penal pentru cultivarea marijuanei. 

echipa.md


Diaspora

Italia: Bătaie între doi moldoveni, în plină stradă. Unul l-a înjunghiat pe celălalt cu un cuțit

Un bărbat de 42 de ani a fost înjunghiat de colegul său de muncă, în Italia.

Publicat

Totul a avut loc pe o stradă din Fidenza, în provincia Parma, transmite la Publika.md.

Victima, în vârstă de 49 de ani, s-a ales cu o plagă la picior şi a fost internată în spital.

Potrivit presei locale, cei doi s-ar fi aflat în stare de ebrietate. În timpul conflictului, mai mulţi trecători au încercat să intervină.


Ulterior, la fața locului a ajuns un echipaj de carabinieri care a reușit să-i despartă pe bărbaţii violenţi.

La sfârșitul intervenției, moldovenii s-au îmbrățișat și au mulțumit oamenilor legii pentru că au reușit să evite o tragedie.


Citește mai departe

Diaspora

Peste 100 de oi și Berbeci, care au rămas blocate în portul din regiunea rusă Arhanghelsk, au fost eliberate

Peste 100 de oi și Berbeci, care au rămas blocate în portul din regiunea rusă Arhanghelsk, au fost eliberate.

Publicat

Presa din Rusia scrie că 107 ovine au ajuns în port în data de întâi aprilie din Moldova, la comanda unui fermier de acolo. Din cauza că existau niște probleme în actele de însoțire a ovinelor, acestea au fost plasate pe teritoriul postului vamal.

În data de 09 aprilie, a fost anunțat că oile și berbecii au fost eliberați și vor fi duși în localitatea Uima, unde vor fi plasate în carantină. De menționat că în tot acest timp, de oi a avut grijă șoferul care le transporta, carea devenit prizonierul situației.

În perioada în care ovinele s-au aflat pe teritoriul postului vamal, unele au născut mieluți, însă din cauza condițiilor nepotrivite, a supraviețuit un singur mieluț.

echipa.md


Citește mai departe

Diaspora

/VIDEO/ Un moldovean și doi italieni, arestați în Italia. Dețineau 165 KG de droguri

Un moldovean de 41 de ani și doi cetățeni ai Italiei sunt cercetați penal pentru trafic de droguri. Polițiștii din peninsulă au ridicat, în cadrul dosarului 165 de kg de marijuana.

Publicat

Totul a avut loc în orașul Catania din regiunea Sicilia.

Presa din Italia scrie că după obținerea unei informații operative, oamenii legii au început să-i urmărească pe suspecți. Astfel, în una din zile moldoveanul de 41 de ani, care este rezident al Spaniei a fost observat cum a intrat cu microbuzul său într-un depozit cu viteză. Acolo el era așteptat de doi italieni, de 48 și respectiv 32 de ani. Întâlnirea celor trei a fost perturbată de polițiști.

În urma percheziției autoturismului condus de moldovean, dar și a depozitului au fost ridicate 153 de kg de marijuana și 12 kg de hașiș.


Prin urmare, moldoveanul și cei doi italieni au fost plasați în arest preventiv și își așteaptă sentințele.

echipa.md

 


Citește mai departe

topul săptămânii