Rețele de socializare

Moldova

/FOTO/ O mașină furată în Italia și un cetățean din Republica Moldova anterior căutat pentru tentativă de crimă reținut la granița cu Moldova

Pe data de 22 octombrie la punctul de control Cuciurgan, polițiștii de frontieră ai detașamentului Podolsk au găsit o mașină furată în Italia.

Publicat

Astfel, la intrarea în Ucraina a ajuns o mașină BMW condusă de un cetățean moldovean în vârstă de 40 de ani. În timpul controlului frontierei, baza de date Interpol a fost activată. S-a dovedit că vehiculul a fost furat în Italia în 2018.

Mașina a fost predată Poliției Naționale pentru inspecții suplimentare și decizii legale.

Și la punctul de control internațional Starocozacie, care se află și la granița cu Moldova, polițiștii de frontieră au găsit un străin care se afla pe lista internațională de căutări.


Un cetățean moldovean a încercat să intre pe teritoriul Ucrainei cu o mașină Mercedes. Cu toate acestea, în timpul controlului la frontieră, o bază de date internațională Interpol a fost lansată împotriva bărbatului, solicitând arestarea acestuia și extrădarea ulterioară.

Străinul a fost căutat de agențiile de aplicare a legii germane pentru a-l urmări penal pentru tentativă de crimă de către un grup de oameni.

După ce au luat măsuri imediate pentru a-l reține, polițiștii de frontieră au informat Ukrbureau-ul Interpol din Kiev și l-au predat cetățeanului moldovean în vârstă de 22 de ani poliției naționale.


În total, de la începutul anului, s-au efectuat 1.273 operațiuni conform bazei de date Interpol: 512 – pentru persoane, 49 – pentru vehicule și 712 – pentru documente de pașaport.


Moldova

/FOTO/ Accident în sectorul Botanica al Capitalei: 3 mașini, avariate

Accident nocturn la intersecția străzilor Decebal şi Trandafirilor.

Publicat

Două mașini de model Honda și o Mazda au fost avariate în urma coliziunii. Accidentul a fost înregistrat la ora 21.40.

Contactată de Știri.md, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Svetlana Scripnic, a declarat că persoane traumatizate nu au fost înregistrate.

Poliția a investigat situaţia la fața locului, iar circumstanțele accidentului urmează a fi stabilite.


Șoferul vinovat se va alege cu 5 puncte de penalizare și o amendă de 1.500 de lei.


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Gelozia la scos din minți. Un bărbat din Bălți a intrat înarmat în casa fostei sale soții

Gelozia l-a scos din minți. Un bărbat beat din Bălți s-a înarmat cu un cuțit și a dat buzna în casa fostei sale soții.

Publicat

Din fericire, femeia nu era acasă, iar locuința era dotată cu sistem de supraveghere video. La fața locului au intervenit de urgență angajații Serviciului de Pază al MAI. Aceștia au surprins momentul în care bărbatul a spart ușa de la intrare. Făptașul a ajuns pe mâna poliției.

Am văzut un cetățean suspect. Când am intrat în curte, ușa era deteriorată, iar geamurile erau complet sparte. Bărbatul era în interiorul casei cu un cuțit de cel puțin 25 de cm. I-am cerut să arunce cuțitul, dar acesta a refuzat. A fugit după mine. A trebuit să folosesc echipamentul special. L-am încătușat și mobilizat la podea. L-am impus să arunce cuțitul, acesta încă zace în curte, a spus Sergiu Naforniță, angajat Servicii Pază a MAI.

Bărbatul spune că a vrut să se răzbune pe fosta soție pentru că l-ar fi înșelat.


– De ce ați intrat în casă?

–Este casa mea, eu am construit-o.

–De ce ați spart geamurile și ați avut un cuțit în mână?


–Pentru că soția mea m-a înșelat (mi-a pus coarne).

Poliția cercetează toate circumstanțele în care a avut loc incidentul.

nordnews.md


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Au apărut imagini cu minora tamponată mortal pe șoseaua Hâncești

Noi detalii despre minora decedată sub roțilebunei mașini, în capitală. Aceasta avea 17 ani și era originară din Hâncești.

Publicat

Despre asta scrie portalul de știri HN24.net. 

Totodată, la adresa redacției noastre am primit o secvență video cu copila decedată, după impact.

Amintim că tragedia s-a produs în seara de 02 decembrie, în jurul orei 19.00 pe șoseaua Hâncești din capitală. Copila a fost lovită de un Volvo, condus de un bărbat de 48 de ani, în timp ce traversa strada neregulamentar.


Minora a decedat în drum spre spital.


Citește mai departe

topul săptămânii