Rețele de socializare

Moldova

/VIDEO/ Șoferiță, filmată cum conduce mașina cu picioarele în centrul Capitalei

Tupeul unor conducători auto întrece orice măsură. Este și cazul unei șoferițe care a ignorat regulile de circulație și a condus mașina cu picioarele.

Publicat

Tânără a filmat singură momentul și l-a postat pe pagina sa de Instagram, transmite Știri.md.

Din imagini se observă că șoferița a încercat prin această metodă să se laude urmăritorilor că poate conduce un Mercedes și fără mâini, doar atingându-se cu picioarele de volan.

Cazul a avut loc acum câteva zile chiar în centru Capitalei, pe bulevardul Ștefan cel Mare.


Mai mult decât atât, tânăra nu este la prima abatere. Pe pagina sa de Instagram pot fi văzute mai multe filmulețe în care conduce automobilul neregulamentar.


Advertisement

Moldova

/VIDEO/ Doi tineri din raionul Dondușeni, reținuți pentru jaf

Doi tineri au fost reținuți pentru comiterea unui jaf.

Publicat

Aceștia s-au dovedit a fi un minor în vârstă de 17 ani și un tânăr de 23 ani, originari din raionul Dondușeni.

Cazul a avut loc în dimineața de 16 septembrie, angajații Inspectoratului de Poliție a sec. Centru, fiind sesizați de către un tânăr în vărstă de 18 ani, comunicând că în timp ce se afla pe bd. Ștefan cel Mare, a fost agresat și deposedat de telefonul mobil. La locul faptei tânărul a comunicat forțelor de ordine că în timp ce se afla în fața unui magazin de pe bd. Ștefan cel Mare, a făcut cunoștință cu doi tineri și împreună au consumat băuturi alcoolice. Ulterior indivizii l-au ademenit după clădire și aplicând violența fizică în mod deschis l-au deposedat de telefonul mobil ,,Xiaomi Red MI 9 A” și mijloace bănești. Prejudiciul material cauzat a fost estimate la 3 100 lei.

Ofițerii de investigație imediat au dispus un șir de măsuri speciale de investigație și urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor cât și identificarea făptașului în comiterea infracțiunii.


Urmare a măsurilor speciale de investigație întreprinse de către forțele de ordine suspecții în comiterea infracțiunii au fost localizați și reținuți. În cadrul acțiunilor procesual penale ei și-au recunoscut vina comunicând că în momentul comiterii infracțiunii se aflau sub influența acoolului. Telefonul  sustras a fost ridicată și urmează fi returnat proprietarului.

Conform legislației în vigoare tinerii pentru fapta comisă riscă închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani.


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Un tânăr de 22 de ani a fost reținut pentru două cazuri de furt, în capitală

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, originar dintr-o localitate din raionul Strășeni, a fost reținut fiind suspectat de comiterea unei escrocherii și furt din automobil.

Publicat

În primul caz polițiștii au fost sesizați de către părinții unui minor în vârstă de 9 ani, comunicănd că băiatul a fost deposedat de bicicletă în timp ce se afla pe strada Hîrtoapei. La fața locului, minorul în prezența părinților a comunicat polițiștilor că de el s-a apropiat un tânăr și prin înșelăciune și abuz de încredere, sub pretextul de a se deplasa până la magazin pentru a cumpăra înghețată a însușit de la el bicicleta. Prejudiciul estimat de către partea vătămate constituie 2 900 lei.

În al doilea caz forțele de ordine au fost sesizate de către un tânăr care a declarat că din automobilul de marca ,,Mercedes” i-au fost sustrasă suma de 9 300 lei. La locul faptei tânărul le-a comunicat polițiștilor că în automobil se afla cu un cunoscut și a staționat pe strada Ion Creangă, a ieșit să discute la telefon câteva minute, iar când s-a întors individul nu mai era și nici banii.

În ambele cazuri polițiștii au dispus mai multe acțiuni de investigație și urmărire penală, în identificarea și reținerea făptașului.


Astfel urmare a măsurilor întreprinse de către ofițerii de investigație și urmărire penală făptașul a fost reținut și escortat la inspectorat. În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut comunicând că bicicleta sustrasă de la minor a vândut-o obținând un profit.

Actualmente el este cercetat penal pentru escrocherie și furt. Conform legislației în vigoare individul riscă amendă în mărime de până la 42 500 lei muncă neremunerată în folosul comunității sau închisoare de până la 4 ani.


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Scandal în troleibuz. O femeie i-ar fi luat locul unui tânăr: „Îmi sunt încălcate drepturile”

Un nou scandal în troleibuz și de această dată nu din cauza măștii. Un tânăr care stătea așezat pe scaun s-a ridicat pentru a deschide geamul, iar în acel moment, pe locul unde stătea el înainte s-a așezat o altă femeie.

Publicat

Totul a avut loc în data de 27 septembrie. Gestul femeii se pare că l-a scos din fire pe tânărul care a început să strige la femeie, spunând că-i sunt încălcate drepturile.

– Și ce? Așa lucrează asta la voi?
– Domnule, aici sunt copii mici, ei o să se sperie.
– Puteți închide gura? Dumnevoastră nu înțelegeți ce se întâmplă aici?
– Era un loc liber, eu m-am așezat. El mă apucă de mâini. Eu sunt mai în vârstă.
– Eu am deschis geamul. Sunteți mai în vârstă la dumnevoastră acasă, pe mine asta nu mă interesează, mă scuzați.
– Pe mine tot nu mă interesează.
– Ce fel de prostii sunt acestea? Eu am deschis geamul, și tu deodată te-ai așezat. Eu ți-am spus că eu stau acolo.
– Eu sunt femeie matură!
– Și ce? Este o încălcare a drepturilor mele! Ce fel de prostii sunt acestea?

Și părerile s-au împărțit în rândul pasagerilor. În timp ce unii îi dădeau dreptate femeii, alții îi propuneau acesteia să ia loc pe un alt scaun, pentru a aplana conflictul. În cele din urmă, tânărul implicat s-a calmat un pic și s-a dus lângă geam, pentru a-și continua călătoria în picioare.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii